Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

icons για Iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/09/2010 - 21:28

Καλησπερα σε ολους..
μιας και βγηκε το καινουργιο μηλαρακι,εχει ασχοληθει κανεις με θεματα γι'αυτο??
λοιπον..μιας και κατοχος 1 ημερας βγηκα σε αναζητηση θεματος..βρηκα ενα το G.O.C HD αψογο και τελειο,αλλα τα apps απο Cydia καθως και το ιδιο το icon του cydia δεν μετατρεπεται (πρεπει να το κανεις χειροκινητα)..το θεμα ειναι ξερει κανεις τον τροπο??εχω ηδη καποια icons αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω στο θεμα..πλεον δεν υπαρχει το γνωστο folder οπου τα εριχνες μεσα,εκανες και τα rename και ησουν κομπλε!!
so υπαρχει κανεις που να γνωριζει και να με διαφωτισει??

Τελευταία επεξεργασία από: Claire32, 07/09/2010 - 21:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/09/2010 - 22:27

Που βρήκες αυτό το θέμα; Σε ποιο ρεπό; Το περίμενα εδώ και μέρες.

#3   chrispe

chrispe

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:chrispel

Δημοσίευση 07/09/2010 - 23:15

επειδή εψαχνα κι εγώ πώς να αλλαξω το icon του cydia σε κατιο πιο hd βρηκα αυτο τον οδηγό http://www.hackthatp...nstruction.html τον ακολουθησα και ολα ΟΚ, για οποιαδηποτε απορία εδώ είμαστε ;)

Τελευταία επεξεργασία από: chrispe, 07/09/2010 - 23:17

#4   ladycy

ladycy

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2010 - 23:32

με ssh πας /var/stash/Themes ανοιγεις το θεμα σου και πας Bundles. εκει μεσα να ψαξεις να βρεις το com.Saurik.Cydia και κανεις replace μεσα το icon.png με αυτο που θελεις. πας winterboard και κανεις activate το θεμα σου και respring.

ο πιο κατω οδηγος ειναι πολυ χρησιμος για ολα τα bundles και πως μετονομαζουμε τα εικονιδια στο ios4 για να αναγνωριζονται.

http://iphone.xengi....dit&id=840#edit

ελπιζω να βοηθησα

#5   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 08/09/2010 - 14:47

κανένας developer να τον κάνουμε add στο cydia με HD themes ?

#6   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 19:22

Που βρήκες αυτό το θέμα; Σε ποιο ρεπό; Το περίμενα εδώ και μέρες.

ορ
μπορεις να βρεις και στο sinful αλλα τα δικα μου τα αγορασα απο rock..

#7   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 19:27

[quote name='chrispe' date='07 September 2010 - 11:15 PM' timestamp='1283894148' post='255587']
επειδή εψαχνα κι εγώ πώς να αλλαξω το icon του cydia σε κατιο πιο hd βρηκα αυτο τον οδηγό http://www.hackthatp...nstruction.html τον ακολουθησα και ολα ΟΚ, για οποιαδηποτε απορία εδώ είμαστε ;)
[/quote
πολυ καλος οδηγος αλλα δεν κανει για την περιπτωση μου..για το 4 δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα :P
ευχαριστω παντως :D

#8   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 19:30

με ssh πας /var/stash/Themes ανοιγεις το θεμα σου και πας Bundles. εκει μεσα να ψαξεις να βρεις το com.Saurik.Cydia και κανεις replace μεσα το icon.png με αυτο που θελεις. πας winterboard και κανεις activate το θεμα σου και respring.

ο πιο κατω οδηγος ειναι πολυ χρησιμος για ολα τα bundles και πως μετονομαζουμε τα εικονιδια στο ios4 για να αναγνωριζονται.

http://iphone.xengi....dit&id=840#edit

ελπιζω να βοηθησα

αυτο μαλλον κανει..αλλα πρεπει να δοκιμασω!!ουφφφ...καλα ηταν πιο πριν..γιατι το δυσκολεψαν τοσο???

#9   chrispe

chrispe

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 20:38

ο οδηγός κανει και για το 4αρι, το 4αρι εχω και οπως προειπα τον χρησιμοποιησα για να αλλαξω το εικονιδιο του cydia πολύ ευκολα, εκτος αν θελεις να κανεις κατι αλλο εσυ που δεν εχω καταλαβει.

Τελευταία επεξεργασία από: chrispe, 08/09/2010 - 20:39

#10   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 20:49

ο οδηγός κανει και για το 4αρι, το 4αρι εχω και οπως προειπα τον χρησιμοποιησα για να αλλαξω το εικονιδιο του cydia πολύ ευκολα, εκτος αν θελεις να κανεις κατι αλλο εσυ που δεν εχω καταλαβει.

1000 συγνωμη..αλλα εχεις δικιο!!στην ουσια μονο 1 εικονιδιο χρειαζεται μεσα στο folder..καταλαβα καλα??γιατι ανοιγω τον φακελο bundles μεσα στο theme και βλεπω κατι περιεργα @2x κλπ και με μπερδεψε!! :blush:
ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου :D

#11   chrispe

chrispe

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 21:45

μεσα στον ''folder'' φανταζομαι φτιαχνεις τοσους φακελους οσα apps το εικονιδιο θελεις να αλλαξεις, ονομαζοντας τους με το επισημο ονομα της εφαρμογής για να καταλαβαινει το winterboard ποιανης εφαρμογής το icon θελεις να αλλαξεις. Απλα στον οδηγο ο χρηστης εφτιαξε ενα φακελο με το ονομα ΑppStore.app γιατι αυτο ηθελε να αλλαξει, εγώ τον ονομασα Cydia.app. Με αυτο τον τροπο δε χρησιμοποιεις το τρικ με τα @2χ, την ολη δουλεια την κανει το winterboard.

#12   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 21:50

μεσα στον ''folder'' φανταζομαι φτιαχνεις τοσους φακελους οσα apps το εικονιδιο θελεις να αλλαξεις, ονομαζοντας τους με το επισημο ονομα της εφαρμογής για να καταλαβαινει το winterboard ποιανης εφαρμογής το icon θελεις να αλλαξεις. Απλα στον οδηγο ο χρηστης εφτιαξε ενα φακελο με το ονομα ΑppStore.app γιατι αυτο ηθελε να αλλαξει, εγώ τον ονομασα Cydia.app. Με αυτο τον τροπο δε χρησιμοποιεις το τρικ με τα @2χ, την ολη δουλεια την κανει το winterboard.

ααα..μαλιστα!ετσι εξηγειται η απλοποιηση..πολυ ωραια και ευχαριστω πολυ και παλι..
και σορρυ πριν για τη μη κατανοηση..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες