καλησπερα,εχω μερικες ερωτησεις για το winderboard...θελω να ρωτησω αν οσο παραπανω θεματα εχω κατεβασει τοσο παραπανω μπαταρια τρωει...πως μπορω να σβησω μεσα απο εκει καποιο θεμαεκανα search αλλα δεν βρηκα κατι παραπλησιο..αν υπαρχει συγχωρηστε με.....
Ερώτηση για το Winterboard
Από
cookies82
, 18/05/2009 23:29
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 18/05/2009 - 23:29
Ad
Δημοσίευση 19/05/2009 - 00:28
SSH...μπαίνεις στον φάκελο themes στη διαδρομή "/private/var/stash/Themes.xxxxxx" και σβήνεις όποια θέματα δεν θέλεις να έχεις στο WinterBoard...
Δημοσίευση 19/05/2009 - 00:30
Θα συνιστούσα να τα σβήσεις μέσω cydia, εκτός και αν τα έχεις βάλει με SSH, τότε σβήστα όπως σου είπε ο alkis!
Επίσης τα θέματα και να μην τα χρησιμοποιείς σου βαραίνουν το κινητό, οπότε βγάλτα... Νομίζω έχει διαφορά στην μπαταρία, αλλά πολύ μικρή.
Επίσης τα θέματα και να μην τα χρησιμοποιείς σου βαραίνουν το κινητό, οπότε βγάλτα... Νομίζω έχει διαφορά στην μπαταρία, αλλά πολύ μικρή.
Δημοσίευση 19/05/2009 - 06:11
Θα συνιστούσα να τα σβήσεις μέσω cydia, εκτός και αν τα έχεις βάλει με SSH, τότε σβήστα όπως σου είπε ο alkis!
μεσω cydia Πως τα βγαζω?υπαρχει καποια επιλογη μεσα στο cydia?ευχαριστω
Δημοσίευση 19/05/2009 - 08:40
cydia/packages/modify/remove
Read man
Read man
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες