Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορία με το σήμα του 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/09/2010 - 07:22

Να κάνω μια ερώτηση μιας και ακόμα δεν έχω πάρει το 4 και σκέφτομαι να το αποκτήσω σύντομα. Στο σπίτι μου δεν έχω πολυ καλό σήμα. 2-3 γραμμές και σε κάποιους χώρους ακόμα και μια. Με το 3GS δεν έχω χάσει ποτέ κλήση. Με το 4 αν το πάρω θα έχω πρόβλημα μιας και πέφτει το σήμα; Ευχαριστώ!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/09/2010 - 08:27

Δυστυχως φιλε μου κανενας δν μπορει να σου απαντησει με απολυτη σιγουρια...στο σπιτι μου με το 3g και το 3gs ειχα σημα καμπανα και με το 4ρι εχω περιπου 2 γραμμες,χωρις να εχω χασει κληση ομως...ειναι απο τα παραδοξα.απο την αλλη ισως η παρτιδα σου να μην εχει προβλημα και να εισαι ικανοποιημενος.αυτο που θα σε συμβουλευα παντως ειναι να περιμενεις λιγο ακομα και να ρωτησεις στο καταστημα απο οπου θα το αγορασεις εαν εχουν γινει επιστροφες του κινητου ωστε να καταλαβεις τι παρτιδα συσκευων εχουν.εαν φυσικα σου πουνε με ειλικρινια.

#3   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/09/2010 - 08:47

Να κάνω μια ερώτηση μιας και ακόμα δεν έχω πάρει το 4 και σκέφτομαι να το αποκτήσω σύντομα. Στο σπίτι μου δεν έχω πολυ καλό σήμα. 2-3 γραμμές και σε κάποιους χώρους ακόμα και μια. Με το 3GS δεν έχω χάσει ποτέ κλήση. Με το 4 αν το πάρω θα έχω πρόβλημα μιας και πέφτει το σήμα; Ευχαριστώ!!!!

Εγώ πάλι με το 4 έχω καλύτερο σήμα απ΄ότι με το 3GS (το οποίο πλέον έχει η γυναίκα μου, οπότε μπορώ να συγκρίνω).

Πάντως, ακόμη κι αν παραλάβεις συσκευή πιο "ευαίσθητη" στο death grip, αν του βάλεις μία οποιαδήποτε θήκη δεν πρόκειται να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

#4   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9872 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 08:52

Εχει αραγε επιστρεψει κανεις το κινητο του λογω απωλειας σηματος?Πολυ αμφιβαλλω...μην κανετε τραγικα τα πραγματα!
Για τον φιλο που ρωταει θα του ελεγα βασει προσωπικης εμπειριας οτι το τηλεφωνο του θα αποδιδει μια χαρα.Επισης σε σχεση με το 3gs τα πραγματα ειναι καλυτερα οποτε μου κανει εντυπωση,χωρις να αμφιβαλλω, αυτο που λεει ο steved.

#5   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/09/2010 - 08:54

Πολη φασαρια για το τπτ το κινιτο δεν εχει καμια απωλεια κλησης μια τρελαθουμε..

#6   johnpsom

johnpsom

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 08:55

Συμφωνώ...έχοντας περάσει από όλα τα iPhone κινιτά, το 4 έχει το καλύτερο σήμα. Ειδικά στο σπίτι που ποτέ δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο, ούτε καν για ένα sms δεν είχε σήμα, τώρα μιλάω κανονικά.

Σε εμένα το death grip ήταν πάντα το πολύ 1 γραμμή μείον, και ούτε λόγος για drop call, αλλά έχω την αίσθηση ότι εξαφανίστηκε σχεδόν ολοσχερώς με το που έβαλα την 4.1.

#7   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:00

Συμφωνώ...έχοντας περάσει από όλα τα iPhone κινιτά, το 4 έχει το καλύτερο σήμα. Ειδικά στο σπίτι που ποτέ δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο, ούτε καν για ένα sms δεν είχε σήμα, τώρα μιλάω κανονικά.

Σε εμένα το death grip ήταν πάντα το πολύ 1 γραμμή μείον, και ούτε λόγος για drop call, αλλά έχω την αίσθηση ότι εξαφανίστηκε σχεδόν ολοσχερώς με το που έβαλα την 4.1.

Εμανα παλι φιλε μου που περασα την 4.1 μια χαρα παει το σημα. και να φανταστεις το εχω παντα μεσα σε θήκη. :D :D

#8   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:05

Εχει αραγε επιστρεψει κανεις το κινητο του λογω απωλειας σηματος?Πολυ αμφιβαλλω...μην κανετε τραγικα τα πραγματα!
Για τον φιλο που ρωταει θα του ελεγα βασει προσωπικης εμπειριας οτι το τηλεφωνο του θα αποδιδει μια χαρα.Επισης σε σχεση με το 3gs τα πραγματα ειναι καλυτερα οποτε μου κανει εντυπωση,χωρις να αμφιβαλλω, αυτο που λεει ο steved.

Παμε παλι το ιδιο θεμα...υποθετω πως οποιος καταναλωτης σεβεται τον εαυτο του και την τσεπη του και παραδεχτηκε πως εχει πραγματικα προβλημα οσο ανεπαισθητο και να ειναι αυτο επελεξε την οδο της επιστροφης και αντικαταστασης.κατι το οποιο θα κανω και εγω σημερα.προσοχη δν λεω πως σε ολους υπαρχει το ιδιο προβλημα η πως εμφανιζεται συνεχεια αλλα εγω τρελαινομαι μολις βλεπω το 4ρι να εχει 1-2 γραμμες σημα και το 3g διπλα να εχει καμπανα.και κατι τελευταιο που δν βλεπω να αναφερεται πουθενα.η μεταπωλητικη αξια του κινητου απαξ και υπαρχει εστω και το παραμικρο προβλημα πεφτει κατακορυφα και δυστυχως οσο παραγματικα τελειο και να ειναι το 4ρι σιγουρα θα βγει κατι καινουριο αργοτερα και θα θελουμε να το αποκτησουμε,πουλωντας το οπως καναμε αλλωστε πολλοι με τα 3g και τα 3gs μας με τα οποια για μια περιοδο σιγουρα υπηρξαμε ΄΄ερωτευμενοι''.ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω,και σε καμια περιπτωση δν υποχρεωνω κανεναν να ασπαστει την γνωμη μου απλα θα θεωρουσα πιο εξυπνο απο μερους μας να επιστρεψουμε ολοι μαζι το κινητο εφοσον παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα ωστε να εξασφαλιστουμε σαν καταλαναλωτες.τελος δεκτη και σεβαστη καθε διαφορετικη αποψη

#9   M4DnesS

M4DnesS

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:16

Παμε παλι το ιδιο θεμα...υποθετω πως οποιος καταναλωτης σεβεται τον εαυτο του και την τσεπη του και παραδεχτηκε πως εχει πραγματικα προβλημα οσο ανεπαισθητο και να ειναι αυτο επελεξε την οδο της επιστροφης και αντικαταστασης.κατι το οποιο θα κανω και εγω σημερα.προσοχη δν λεω πως σε ολους υπαρχει το ιδιο προβλημα η πως εμφανιζεται συνεχεια αλλα εγω τρελαινομαι μολις βλεπω το 4ρι να εχει 1-2 γραμμες σημα και το 3g διπλα να εχει καμπανα.και κατι τελευταιο που δν βλεπω να αναφερεται πουθενα.η μεταπωλητικη αξια του κινητου απαξ και υπαρχει εστω και το παραμικρο προβλημα πεφτει κατακορυφα και δυστυχως οσο παραγματικα τελειο και να ειναι το 4ρι σιγουρα θα βγει κατι καινουριο αργοτερα και θα θελουμε να το αποκτησουμε,πουλωντας το οπως καναμε αλλωστε πολλοι με τα 3g και τα 3gs μας με τα οποια για μια περιοδο σιγουρα υπηρξαμε ΄΄ερωτευμενοι''.ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω,και σε καμια περιπτωση δν υποχρεωνω κανεναν να ασπαστει την γνωμη μου απλα θα θεωρουσα πιο εξυπνο απο μερους μας να επιστρεψουμε ολοι μαζι το κινητο εφοσον παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα ωστε να εξασφαλιστουμε σαν καταλαναλωτες.τελος δεκτη και σεβαστη καθε διαφορετικη αποψη

Φιλε Steved μπορει να εχεις ενα δικαιο εδω που τα λεμε..... Αλλα οκ μπορει να βλεπεις το 3gs να εχει 4 γραμμες σημα και το 4g να εχει δυο, αλλα απο την στιγμη που δουλευει κανονικα και μπορεις να παρεισ και να δεχτεισ κανονικα κληση γιατι να το δω σαν προβλημα αυτο ?? :D :D :D εγω παντος ειμαι ευχαριστημένος

#10   johnpsom

johnpsom

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:19

Εμανα παλι φιλε μου που περασα την 4.1 μια χαρα παει το σημα. και να φανταστεις το εχω παντα μεσα σε θήκη. :D :D

μάλλον δεν κατάλαβες καλά, είπα ότι έχω την αίσθηση οτι εξαφανίστηκε τελείως το death grip... κοινώς σήμα καμπάνα...!!! :)

#11   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:34

Φιλε Steved μπορει να εχεις ενα δικαιο εδω που τα λεμε..... Αλλα οκ μπορει να βλεπεις το 3gs να εχει 4 γραμμες σημα και το 4g να εχει δυο, αλλα απο την στιγμη που δουλευει κανονικα και μπορεις να παρεισ και να δεχτεισ κανονικα κληση γιατι να το δω σαν προβλημα αυτο ?? :D :D :D εγω παντος ειμαι ευχαριστημένος

Σωστη παρατηρηση και ειναι αληθεια πως δν εχω χασει καμια κληση εκτος μιας που εχασα ενω οδηγουσα στην εθνικη οδο οποτε μπορει απλα να εφταιγε ο παροχος!ελα ομως που υπαρχουν φορες που με death grip μενει μια γραμμη στο σημα και ενω το κραταω σφιχτα καλω απο το αλλο κινητο για να δω και στις 5 κλησεις οι μισες μου ερχονται με μηνυμα...πραγματικα τραγικο...βεβαια στην καθημερινη μου χρηση,στην απλη χρηση δλδ τσεπη μεσα εξω,ακουμπισμενο στο γραφειο,για καφε ποτο κλπ δν εχω χασει κληση οπως προειπα.φιλε μου το νοημα της κουβεντας ομως γινεται πιο ηθικο και ορθολογικο.μια εταιρεια την οποια ως τωρα πληρωνουμε παραπανω απο τις συμβατικες επειδη μας παρειχε υψηλης ποιοτητας συσκευες,σχεδον τολμω να τα ονομασω προιοντα πολυτελειας μας φερνει ενα επαναστατικο υπερπληρες κινητο αλλα...τοσο αδικαιολογητα και αδικα εμφανιζει αυτο το γελοιο προβλημα τοτε αναγκαστικα θλιβομαι και οργιζομαι.και εξηγουμε λιγο παραπανω,σας καταλαβαινω ολους εγω ακομα και τωρα που μιλαμε ΔΕΝ ειμαι σιγουρος πως θα το δωσω για αντικατασταση ΑΛΛΑ πραγματικα πιστευω πως αμφιταλλαντευομαι πιο πολυ επειδη ειναι ενα εκπληκτικο προιον αλλα και επειδη εχω επιρεαστει σφοδρα απο τις αποψεις των υπολοιπων συμμετεχοντων στις συζητησεις και σκεφτομαι και εγω ''σιγα δν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα,μια χαρα λειτουργει η συσκευη!!!''...αλλα δυστυχως οχι φιλε μου,οσο σοβαρο και να μην ειναι οσο και να μην χανουμε κλησεις,παραμενει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και σαν καταλαλωτες και πελατες εχουμε υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μας,στους υπολοιπους καταναλωτες αλλα και απεναντι στην αταιρεια της apple να απαιτησουμε αυτο που μεχρι τωρα ηταν αυτονοητο στα προιοντα που μας παρειχε...ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΨΟΓΟ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ το οποιο θα χαιρομαστε να χρησιμοποιουμε και θα αποτελει στα χερια μας αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας στην δουλεια μας στην διασκεδαση μας κοκ.ΟΧΙ ενα προιον το οποιο μας προσφερει εστω και την παραμικρη αβεβαιοτητα και αμφιβολια...εχω απαιτησεις απο την συγκεκριμενη εταιρεια τις οποιες η ιδια μου δημιουργησε...τελος να σας πω πως η σχεδιαση του κινητου ειναι ετσι ωστε να μην γρατσουνιεται ,να μην γεμιζει δαχτυλιες η οθονη κλπ κλπ τα ξερετε ολοι.δν ειναι σχεδιασμενο για να βαλεις επανω μια θηκη,αυτο ειναι καθαρα θεμα του κατοχου...ελπιζω να με καταλαβαινεται και καποιοι απο εσας να συμφωνουν μαζι μου,παντα φιλικα Σταυρος

Τελευταία επεξεργασία από: steved, 14/09/2010 - 09:41

#12   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:35

και εγω φιλε μου στο σπιτη μου ετσι ειμουν με το 3gs με 2-3 γραμμες.Mε το 4 ειμαι 4-5 γραμμες! προχωρα αφοβα στην αγορα σου! ;)

#13   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:57

+1

ημουν απο τους πρωτους που πηρα το 4 στην ελλαδα 27 αυγουστου μεσα σε 3 ωρες το εβαλα αγγελια.
μεσα στο δωματιο μου ειχα 5 γραμμες(χωρις να το πιανω) σημα οταν το επιανα στα χερια μου πηγαινε στη 1 γραμμη.
το εκανα τεστ με ενα νοκια της μανας μου προιστορικο οπου το σημα σε αλλο δωματιο που δοκιμασα ηταν πιο αδυναμο λογο χωρου επιανε το νοκια 2 γραμμες
κ το 4 εκανε αναζ σηματος. τα καλεσα κ τα δυο. αποτελεσμα... το νοκια με της 2 γραμμες πιασμενο στο χερι να χτυπαει.
το αιφον 4 ελεγε οτι δεν ειμαι διαθεσημος ...(πιασμενο στο χερι)
συμπερασματα δικα σας....
πουλησα το 3gs για να παρω το 4
πουλησα το 4 για να ξανα παρω 3gs
δεν θελω να θηξω το 4αρι κανενος ουτε αμφησβιτο οτι πραγματι σε μερικα μοντελα δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα με το σημα.
αυτο ψαχνω κ εγω να βρω ενα 4αρι χωρις προβλημα στο σημα.
δεν ανεχομαι ενα διαμαντι να το καλυβω με αξεσουαρ για να το κραταω στα χερια μου.
φιλικα.

#14   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:00

το όνομα είναι stacy!οπότε είναι κοπέλα female πως το λένε!χαχαχαχα σε κάναμε άντρα κουκλα μου!
και στην ερώτησή σου θα απαντήσω απλά : ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ

#15   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:08

το όνομα είναι stacy!οπότε είναι κοπέλα female πως το λένε!χαχαχαχα σε κάναμε άντρα κουκλα μου!
και στην ερώτησή σου θα απαντήσω απλά : ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ

+1

σορρυ παρασυρθηκα και δν το προσεξα :blush: :blush: :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια