Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορία με το σήμα του 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   mastoras

mastoras

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:10

Συμφωνώ κι εγώ. Αγόρασε το. Εγώ στο σπίτι μου με Nokia ποτέ δεν είχα σήμα σε όλα τα δωμάτια , και τώρα με το 4 δεν έχω χάσει κλήση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:11

μάλλον δεν κατάλαβες καλά, είπα ότι έχω την αίσθηση οτι εξαφανίστηκε τελείως το death grip... κοινώς σήμα καμπάνα...!!! :)

και κατι ακομα σχετικα με την 4.1,χτες ανοιξα ενα θεμα επειδη με το που την περασα σε εμενα, ειχα την εντυπωση πως διορθωθηκε εντελως το θεμα αλλα δυστυχως χτες βραδυ οταν το επιανα απο τις ακρες αρχισε παλι τσαλιμια και κολπα γι αυτο και ο εκνευρισμος μου.ελπιζω ειλικρινα σε εσας να εχει διορθωθει!

Τελευταία επεξεργασία από: steved, 14/09/2010 - 10:12

#18   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:16

Ναι παιδία σχεδόν έχω πειστεί. Το κακό είναι ότι δεν έχω κανέναν γνωστό που να το έχει για να το δοκιμάσω. Καλά ούτε που το έχω δει σε live γιατί όπου πήγα δεν το είχαν ούτε σαν δείγμα και σε ένα που το είχαν ήταν κλειστό γιατί είχε ξεφορτιστει. Και ναι ρε Παιδιά θυληκο Είμαι. Χαχαχα

#19   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:18

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην αναγνωριζει- εχει το προβλημα με το σημα(death grip)Ναι.Υπαρχει το φαινομενο να πεφτει κανα 2-3-4!! μπαρες το σημα αναλογα την περιοχη που εισαι και εαν εχει δυνατο η αδυναμο σημα,αλλα τουλαχιστον εγω ποτε μα ποτε δεν εχασα κληση.Και μετα την τοποθετηση λευκου bumber στο κοσμημα μου iphone 4 δεν υπαρχει καν το φαινομενο!!

Τελευταία επεξεργασία από: vezyro, 14/09/2010 - 10:20

#20   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:19

Ναι παιδία σχεδόν έχω πειστεί. Το κακό είναι ότι δεν έχω κανέναν γνωστό που να το έχει για να το δοκιμάσω. Καλά ούτε που το έχω δει σε live γιατί όπου πήγα δεν το είχαν ούτε σαν δείγμα και σε ένα που το είχαν ήταν κλειστό γιατί είχε ξεφορτιστει. Και ναι ρε Παιδιά θυληκο Είμαι. Χαχαχα

αν θες να το δείς το έχει στο μολλ!να πας να πιείς το καφεδάκι σου και να το δεις και απο κοντά!θα ξενερώσεις βέβαια και θα θές να πετάξεις το 3gs στον πρώτο κάδο που θα βρείς!

#21   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:19

Σε μένα πάντως έτυχε ένας φίλος με iphone4 να έχει καλύτερο σήμα από μένα με iphone3GS. Δίπλα - δίπλα τα είχαμε

#22   mastoras

mastoras

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:23

Ρε παιδά αυτό είναι το θέμα ¨οτι δεν χάνεις κλήσεις. Αν πεύτουν οι μπαρες so what?
Εγώ πάντως με Ν97 ατελείωτες χαμένες κλήσεις. Άστε του να λένε όλους... Κάτι πρέπει να λένε.
Έλληνες είμαστε ! Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο. Κόσμημα.

#23   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:24

Σε μένα πάντως έτυχε ένας φίλος με iphone4 να έχει καλύτερο σήμα από μένα με iphone3GS. Δίπλα - δίπλα τα είχαμε

το να τα εχεις διπλα διπλα δεν λεει κατι δεν θα τα βαλεις να κανουν κοντρα στο δρομο.το θεμα ειναι να τα κρατας στα χερια κ τα δυο.

#24   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:33

Το θέμα με τις γραμμές σήματος μπορεί να είναι η ευαισθησία της κεραίρα - δείκτη και σε άλλα κινητά να δείχνει full και στη πραγματικότητα να μην είναι.
Αυτό που πρέπει να απασχολεί όλους μας, δεν είναι αν έχει 1 γραμμή σήμα ή 5! Αλλά αν το κινητό πιάνει ή όχι. Οπως επίσης αν θα το κρατήσεις με κάποιο τρόπο και βγεί εκτός δικτύου. Εγώ δε θα έλεγα 1 συσκευή προβληματική απο το επίπεδο σήματος που έχει, αλλά απο το αν θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ή όχι σε σχέση με μια άλλη στο ίδιο σημείο!
Ακόμα πάντως δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα!

#25   DJTHEO

DJTHEO

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 14/09/2010 - 10:34

Εγω στα γραφειο μου ειχα τρελο προβλημα με ολες τις προηγουμενες nokia,htc,ericsson συσκευες.Ειχα μια-2 γραμμες κ δν μπορουσα με τπτ να μιλησω.Με το 4αρι εδω και μια εβδομαδα που το εχω στα χερια μου,με deathgrip μιλαω κανονικα κ δν εχω χασει ποτε καμια κληση(οι μπαρες πεφτουν βεβαια αλλα who cares....)

+1 ΧΤΥΠΑ ΤΟ!!!

#26   alfaromeo156

alfaromeo156

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2010 - 11:24

το σημα του δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.προχωρα αφοβα στην αγορα του

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες