φιλε μου θα μπορουσες να εισαι λιγο πιο ευγενικός στις εκφρασεις σου αλλά το αφηνω να περασει.....
στο θεμα μας αν διαβαζες το ποστ μου θα εβλεπες οτι υποθετω οτι ειναι προβλημα bsc τα bsc ειναι σταθμοι όπου πεφτουν πανω όλες οι κεραιες μιας περιοχης και υπεθεσα οτι αυτο θα ειναι το προβλημα..... επαναλαμβανω οτι μου φαινεται αδιανοητο να εχουν πεσει όλοι οι σταθμοι της Β.Ελλαδος
Φίλε, αν προσβλήθηκες δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου & με συγχωρείς...
Από εκεί και πέρα εφ' όσον μιλάς για BSC, θα πρέπει να γνωρίζεις το backbone και το routing που έχει υλοποιήσει κάθε εταιρία μεταξύ των BSC's καθώς και τις εναλλακτικές (redundancy) λύσεις που έχει για να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ δεν τις ξέρω. Εσύ?
Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε 100 πράγματα. Δεν νομίζω οτι μπορούμε να αρχίσουμε τις φιλοσοφίες για το ένα ή το άλλο.
Αυτό που μπρούμε να κάνουμε όμως είναι να στηριχτούμε στις μαρτυρίες μελλών οι οποίοι αναφέρουν έλειψη σήματος σε διάφορες περιοχές, και στην επίσημη δήλωση της cosmote που για μένα είναι π@π@ριές γιατί αν ήταν θέμα αναβάθμισης, γιατί δεν μας το λέγαν από χθες ή προχθές οτι θα υπάρξουν προβλήματα κτλ.
Άρα πρόκειται για βλάβη, η οποία δυστυχώς επηρεάζει μεγάλη γεωγραφική περιοχή & πολύ κόσμο.