Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 19/09/2010 - 21:45

Ερώτηση για επιδότηση vodafone
Δημοσίευση 19/09/2010 - 21:44
Ad
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:00
α)παίρνεις τηλ την βοντα και τους λες τι πρέπει να κάνω για φορητότητα?(θα σε ρωτήσουν γτ και τα σχετικα και θα πεις δεν είμαι οκ με την επιδότα)Για μέσο όρο λογαριασμούς γύρω στα 60-65 ευρώ μου βγήκε μια επιδότηση μόλις 103 ευρώ. Mε κάποια παράπονα μου την πήγαν 150 (σιγά την αύξηση) Θέλω να κάνω μια πλασματική φορητότητα προς την cosmote μήπως και ανεβάσουν το ποσό. Πήρα στο 13897 στο τμήμα φορητότητας για cosmote και μου είπαν ότι μπορώ να τα κάνω και όλα τηλεφωνικά και μετά από κάποιες μέρες θα με πάρει τηλέφωνο o courier για να παραλάβω την κάρτα sim. Aν δεν υπογράψω πουθενά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποσύνδεση της γραμμής μου στη vodafone έτσι? Δεν θέλω δηλαδή σε καμία περίπτωση να φύγω, απλώς το κάνω καθαρά για να μου αυξήσουν την επιδότηση. Μπορώ να τους πάρω πιο μετά στην cosmote και να τους πω δηλαδή ότι άλλαξα γνώμη? Στη vodafone η αίτηση αποσύνδεσης θα φτάσει αφού υπογράψω με το άλλο δίκτυο?
θα σου δώσουν παραπάνω
β)με το που θα πας για φορητότητα και το μάθει η βοντα θα σε πάρουν αμέσως τηλ να σε ρωτήσουν γτ και πως(και τους λες το μαραμύθι)
σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάρεις τηλ στην βοντα έτσι!μόνο στην κοσμοτε
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:06
α)παίρνεις τηλ την βοντα και τους λες τι πρέπει να κάνω για φορητότητα?(θα σε ρωτήσουν γτ και τα σχετικα και θα πεις δεν είμαι οκ με την επιδότα)
θα σου δώσουν παραπάνω
β)με το που θα πας για φορητότητα και το μάθει η βοντα θα σε πάρουν αμέσως τηλ να σε ρωτήσουν γτ και πως(και τους λες το μαραμύθι)
σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάρεις τηλ στην βοντα έτσι!μόνο στην κοσμοτε
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό το έκανα ήδη που λες το α) και από 100 ευρώ μου την πήγαν 150... Σιγά την αύξηση.. Και αν δεν έκανα καλούς λογαριασμούς δεν θα μίλαγα.. Αλλά κατά μέσο όρο κάνω γύρω στα 60-65 ευρώ..
Πάντως μου φαίνεται ότι πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όλο αυτό με τις ψεύτικες φορητότητες.. Η υπάλληλος ήταν πολύ ξύπνια.. Με ρώτησε τι επιδότηση μου δίνουν στην cosmote... Tης είπα 200 ευρώ και μου λέει δεν υπάρχει αυτό που λες.. Έχουμε καταγράψει όλες τις προσφορές που κάνουν οι άλλες εταιρίες..
Τεσπα. τώρα θέλω να κάνω τηλεφωνικά μια φορητότητα στο 13897 προς cosmote. Moυ είπαν να δώσω όλα τα στοιχεία μου και σε κάποιες μέρες θα με πάρει τηλ ένας courier όπως είπα για την κάρτα sim. Να το κάνω αυτό? Απλώς φοβάμαι μην γίνει η φορητότητα , αν και λογικά αν δεν υπογράψω κάπου δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι πότε φτάνει στη vodafone η αίτηση για φορητότητα? Όταν υπογράψω στον courier της cosmote ή μετά από κάποιες μέρες όταν κάνω τηλεφωνικά την αίτηση στο 13897?
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:10

Τελευταία επεξεργασία από: Deep_House, 19/09/2010 - 22:12
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:14
18μηνη σύνδεση... το ξέρω περιορίζει, αλλά ανεβαίνει... και αμα αλλάξεις το προγραμμα σου με καποιο για iphone-friendly (βλεπε unlimited me ινετρετ) θα ανεβει κ αλλο!! ετσι εκανα εγω και πηρα το iphone 4 αντι με 400 ευρω, μονο με 30!
(ειχαμε τρεις συνδεσεις-ολες 18μηνη. παντως παιρνεισ μπονους) ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ολα αυτα προυποθετουν να πας αυτοπροσωπως στο καταστημα και να αφιερώσεις χρονο με τον υπαλληλο στο προγραμμα για τις επιδοτησεις!
Δεν με χαλάει 18-μηνο.. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να φύγω από τη voda.. Aλλά δυστυχώς δεν μου αρέσουν καθόλου τα προγράμματα unlimited με internet.. Εγώ έχω φτιάξει ας πούμε μόνος μου το πακέτο. Έχω το unlimited 30 σκέτο kαι έχω προσθέσει το mobile internet small με 100μβ ..
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:16
με το που κάνεις την αίτηση φεύγει χαρτί απο κοσμο σε βοντα!απο εκει και πέρα θα σε πάρουν τηλ!Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό το έκανα ήδη που λες το α) και από 100 ευρώ μου την πήγαν 150... Σιγά την αύξηση.. Και αν δεν έκανα καλούς λογαριασμούς δεν θα μίλαγα.. Αλλά κατά μέσο όρο κάνω γύρω στα 60-65 ευρώ..
Πάντως μου φαίνεται ότι πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όλο αυτό με τις ψεύτικες φορητότητες.. Η υπάλληλος ήταν πολύ ξύπνια.. Με ρώτησε τι επιδότηση μου δίνουν στην cosmote... Tης είπα 200 ευρώ και μου λέει δεν υπάρχει αυτό που λες.. Έχουμε καταγράψει όλες τις προσφορές που κάνουν οι άλλες εταιρίες..
Τεσπα. τώρα θέλω να κάνω τηλεφωνικά μια φορητότητα στο 13897 προς cosmote. Moυ είπαν να δώσω όλα τα στοιχεία μου και σε κάποιες μέρες θα με πάρει τηλ ένας courier όπως είπα για την κάρτα sim. Να το κάνω αυτό? Απλώς φοβάμαι μην γίνει η φορητότητα , αν και λογικά αν δεν υπογράψω κάπου δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι πότε φτάνει στη vodafone η αίτηση για φορητότητα? Όταν υπογράψω στον courier της cosmote ή μετά από κάποιες μέρες όταν κάνω τηλεφωνικά την αίτηση στο 13897?
όσο για την τύπισα ΤΠΤ δεν ήξερε!εσυ εκει έπρεπε να τις πεις τι είναι αυτά που λές εμένα τόσο μου είπαν και τέτοια!και που ξέρει αυτή τι προσφορά σου έκαναν εσένα?ήταν στο τηλέφωνο την ώρα που μίλαγες με κοσμο?η ήταν δίπλα σου?
για ποιες προσφορές μιλάει η κυρία?
σε τέτοια θέματα μια λέξη περιγράφει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις!ΘΡΑΣΟΣ!
το ίδιο δηλαδή που έχουν και αυτοί σε τρελό βαθμό!διάβασε αυτό που έκανα σε ενα άλλο τοπικ και θα δεις τι γίνεται!και είπαμε μην μασάς
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:29
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:30
ωραίος!αν σε πάρουν και τα σχετικά δώσε ενα ποστάκι να δούμε τι έγινε με την περίπτωσηΈκανα αίτηση φορητότητας μέσω του 13897 και περιμένω τώρα να δω αν θα μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά από vodafone.
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:47
Δημοσίευση 19/09/2010 - 22:55
δεν έχεις να χάσεις απολύτως τπτΡε παιδιά και εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με κοσμοτε. Έχουμε 3 γραμμές σε ένα εταιρικό και μας έδιναν 120 στην κάθε συσκευή και μετά από παράπονα την πήγαν 150. Να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσω για την διαδικασία φορητότητας ? Λέτε να πιάσει ?
Δημοσίευση 19/09/2010 - 23:03
εσύ δηλαδή τι έκανες ?
Δημοσίευση 19/09/2010 - 23:19
πέρα οτι τους ξέ@#$σα τους είπα οτι θέλω να φύγω γτ είναι μικρή η επιδότα και ξανά τηλ και ξανά και ξανά και με φτιάξανεΔηλαδη ρε George λες να ζητησω πληροφοριες για την φορητοτητα ή να παρω κατευθειαν την voda?
εσύ δηλαδή τι έκανες ?
Δημοσίευση 19/09/2010 - 23:27
πέρα οτι τους ξέ@#$σα τους είπα οτι θέλω να φύγω γτ είναι μικρή η επιδότα και ξανά τηλ και ξανά και ξανά και με φτιάξανε
Εννοείς με υπερεπιδότηση σε unlimited με internet 18-μηνο? Γιατί τότε αλλάζει το πράγμα...
Δημοσίευση 19/09/2010 - 23:51
Το μόνο που θα κανείς είναι να πας σε ενα κατάστημα βοντα και να υπογραψεις μια αίτηση ότι θες να σταματήσεις το συμβόλαιο.
Σε λίγες μέρες θα σε πάρουν τηλ. να μάθουν το λόγο.
Θα τους πεις ότι είναι πολλά τα 60 που δίνεις το μήνα και πως δεν θες να συνεχίσεις ποια.
Μετά θα σου κάνουν τρελές προσφορές.
Εγώ με 55 ευρώ το μήνα απο 100 ευρώ που μου δίνανε ,ξαφνικά ανέβηκε στα 405 και έκπτωση 30% στο πάγιο..
Μην μασάς ,και αν δεν Συμορφοθουν ,απλά πήγαινε σε άλλη εταιρία..
Δημοσίευση 19/09/2010 - 23:57
Κοιτά φιλε επίδει τυχαίνει να έχω μια σχετική εμπηρια στο θέμα.
Το μόνο που θα κανείς είναι να πας σε ενα κατάστημα βοντα και να υπογραψεις μια αίτηση ότι θες να σταματήσεις το συμβόλαιο.
Σε λίγες μέρες θα σε πάρουν τηλ. να μάθουν το λόγο.
Θα τους πεις ότι είναι πολλά τα 60 που δίνεις το μήνα και πως δεν θες να συνεχίσεις ποια.
Μετά θα σου κάνουν τρελές προσφορές.
Εγώ με 55 ευρώ το μήνα απο 100 ευρώ που μου δίνανε ,ξαφνικά ανέβηκε στα 405 και έκπτωση 30% στο πάγιο..
Μην μασάς ,και αν δεν Συμορφοθουν ,απλά πήγαινε σε άλλη εταιρία..
Εσυ μιλάς για αποσύνδεση δηλαδή του αριθμού έτσι? Ε και η φορητότητα το ίδιο είναι.. Μπα δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρία πάντως.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες