Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερώτηση για επιδότηση vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
33 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:04

Εσυ μιλάς για αποσύνδεση δηλαδή του αριθμού έτσι? Ε και η φορητότητα το ίδιο είναι.. Μπα δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρία πάντως.

Όχι αποσύνδεση ,απλά το γυρνας σε καρτοκινητο.
Και αυτό που λες γίνεται ,αλλά είναι ποιο χρονοβορο.
Με τον τροπο που σου λέω εγώ υπογραφεις και χαρτί ,μετράει πολύ η υπογραφή.
Εσυ αποφασίζεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:06

Όχι αποσύνδεση ,απλά το γυρνας σε καρτοκινητο.
Και αυτό που λες γίνεται ,αλλά είναι ποιο χρονοβορο.
Με τον τροπο που σου λέω εγώ υπογραφεις και χαρτί ,μετράει πολύ η υπογραφή.
Εσυ αποφασίζεις...

Ναι αλλα με αυτό και πάλι θα είσαι στην εταιρία τους.. Δεν αλλάζεις πάροχο.. Θα χάσουν βέβαια κάποια λεφτά , αλλά περισσότερα χάνουν με τη φορητότητα και την μεταφορά του αριθμού σου σε άλλο πάροχο.. Εγώ ήδη έκανα την αίτηση φορητότητας μέσω του 13897 όπως είπα. Μου είπαν ότι έστειλαν στη vodafone ήδη αίτημα για μεταφορά αριθμού και τώρα θα περιμένω να με πάρουν μήπως και μου την αυξήσουν..

#18   dimitrisc5

dimitrisc5

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:13

Δηλαδή ρε παιδιά με απλη αναφορα του ποσου της εικονικης επιδοτησης απο vodafone στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της cosmote δεν θα κατεφερω πολλα πραγματα ? δεν θελω να μπω σε διαδικασια φορητοτητας..

#19   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:17

Δηλαδή ρε παιδιά με απλη αναφορα του ποσου της εικονικης επιδοτησης απο vodafone στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της cosmote δεν θα κατεφερω πολλα πραγματα ? δεν θελω να μπω σε διαδικασια φορητοτητας..

Toυλάχιστον εγώ που έκανα αυτό στην αρχή μου αύξησαν την επιδότηση κατά 50 ευρώ. Στη μητέρα μου που έχει cosmote συμβόλαιο με απλή αναφορά που λες της αύξησαν την επιδότηση από 70 - 300 ευρώ! Βέβαια είναι 12 χρόνια στην cosmote .. Δοκίμασε να το κάνεις πάντως.. Σίγουρα κάτι θα κερδίσεις δεν εχεις να χάσεις τίποτα.

#20   dimitrisc5

dimitrisc5

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:25

Και εγω εκανα αιτηση για μεγαλυτερη αλλα απο 120 μου εδωσαν 150 σε κα8ε συσκευη με παγια 70 στο ενα, 50 στο δευτερο και 20 στο 3ο. Απο εκει και περα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο φορητοτητα..Αν τους παρωγια να τους ρωτησω τι χρειαζεται για την φορητοτητα 8α καταφερω τιποτα ?

#21   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:27

Και εγω εκανα αιτηση για μεγαλυτερη αλλα απο 120 μου εδωσαν 150 σε κα8ε συσκευη με παγια 70 στο ενα, 50 στο δευτερο και 20 στο 3ο. Απο εκει και περα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο φορητοτητα..Αν τους παρωγια να τους ρωτησω τι χρειαζεται για την φορητοτητα 8α καταφερω τιποτα ?

Δηλαδή έχεις 3 γραμμές στην cosmote? Aν είναι έτσι μπορείς να καταφέρεις πολλά... Κάνε αυτό που λες.. Πες ότι ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις όλους τους αριθμούς που έχεις σε άλλο πάροχο και ρώτα και καλά αν πρέπει να πληρώσεις κάτι για την προηγούμενη επιδότηση που έχεις πάρει και πώς είναι η διαδικασία κτλ.

#22   dimitrisc5

dimitrisc5

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:31

Ναι εχουμε ενα εταιρικο και εχω 3 απο αυτες οποτε λεω να παρω στο 1200 και οτι γινει αναφεροντας τους παραλληλα και την "επιδοτηση απο voda".Ποσο λετε να ζητησω?:P

#23   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:33

Δηλαδη 450 ευρω στο συνολο???ε ενταξει καλα ειναι πιστευω μην θες να σου δωσουν και 700 ευρω να το παρεις τσαμπα ειναι λιγο αδυνατον αυτο που μπορει να γινει ειναι απλα αν τους παρεις και τους πεις για φορητοτητα πες οτι και καλα μου δινει η αλλη εταιρια πχ το iphone to 16gb με 150 ευρω αν παω και τις 3 συνδεσεις ετσι μπορει να ψαρωσουν...

#24   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:35

Δηλαδη 450 ευρω στο συνολο???ε ενταξει καλα ειναι πιστευω μην θες να σου δωσουν και 700 ευρω να το παρεις τσαμπα ειναι λιγο αδυνατον αυτο που μπορει να γινει ειναι απλα αν τους παρεις και τους πεις για φορητοτητα πες οτι και καλα μου δινει η αλλη εταιρια πχ το iphone to 16gb με 150 ευρω αν παω και τις 3 συνδεσεις ετσι μπορει να ψαρωσουν...

διαφωνώ!με τις 3 συνδέσεις ΝΑΙ θα του κάνουν επιδότηση να το πάρει τσάμπα!κάντους να σε πάρουν αυτοί τηλ και όχι εσύ!

#25   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:37

Μετρανε και αλλα πραγματα εκτος των 3 συνδεσεων.Πχ ποσα χρονια ειναι στην εταιρια αν πληρωνει τους λογαριασμους διχως καθηστερηση αν κανει μεγαλα παγια τετοια πραγματα...τωρα τι να πω ισως και να γινεται....

#26   dimitrisc5

dimitrisc5

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:38

δηλαδή ρε george λες να πάω κατευθείαν για φορητότητα σε voda ? απλά θέλω να αποφύγω αυτήν την διαδικασία

#27   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:41

δηλαδή ρε george λες να πάω κατευθείαν για φορητότητα σε voda ? απλά θέλω να αποφύγω αυτήν την διαδικασία

φίλε μου το ξέρω οτι η αναμονή θα σε κουράσει γτ το έπαθα και εγώ περίμενα 18 μέρες φίλε!
αλλά θα κερδίσεις αν τους πεις οτι θέλεις να φύγεις και θα χάσουν αυτοί
το σίγουρο είναι οτι δεν θα χάσεις εσυ τπτ
και ναι στην τελική αν δεν σε φτιάξουν να πας κοσμο(σήμα καμπάνα και είναι αλήθεια μεταξύ μας)

#28   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:42

Γιατί δεν παίρνεις απλά ένα τηλέφωνο στο 13894 (είναι ο αριθμός για φορητότητα σε vodafone) και είναι δωρεάν όλο το 24ωρο και κάνε την αίτηση τηλεφωνικά όπως κι εγώ (αν γίνεται τηλεφωνικά... προς cosmote πάντως γίνεται)

#29   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:43

φίλε μου το ξέρω οτι η αναμονή θα σε κουράσει γτ το έπαθα και εγώ περίμενα 18 μέρες φίλε!
αλλά θα κερδίσεις αν τους πεις οτι θέλεις να φύγεις και θα χάσουν αυτοί
το σίγουρο είναι οτι δεν θα χάσεις εσυ τπτ
και ναι στην τελική αν δεν σε φτιάξουν να πας κοσμο(σήμα καμπάνα και είναι αλήθεια μεταξύ μας)

18 μέρες περίμενες για να σου απαντήσει η vodafone με προσφορά?

#30   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:47

18 μέρες περίμενες για να σου απαντήσει η vodafone με προσφορά?

όχι για άλλο λόγο περίμενα!για να μου φέρουν το κινητό!απλά σου λέω για την αναμονή και την διαδικασία!
δεν έχεις να χάσεις τπτ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8