Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

QuickPwn for Firmware v2.1 + Tutorial

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
260 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   giangian

giangian

iPH User

• 132 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2008 - 13:43

Γεια σας φίλοι.Θέλω μια βοήθεια γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα.έχω χάσει όλες τις επαφές από το τηλ και από το \outlook
είχα κάνει όμως back up πριν να πάθω αυτό τα πατατράκ  .
προσπαθώ να κάνω restore αλλά στο itunes μου λέει ότι θα γίνει εργοστασικό restore.
πως μπορώ να κάνω restore from back up?
μετά απο αυτό θα χαθεί το jailbreak?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2008 - 07:31

λοιπον παιδιά,
έχω κάνει jail εδώ και μερικές ημέρες και όλα είναι οκ!

σήμερα πήγα να ανοίξω το itunes8 για να βάλω κάποια τραγουδάκια και μου βράζει το μήνυμα, ότι το iphone μου δεν μπορεί να διαβάσει τα περιεχόμενα απο το iphone μου. Μου προτείνει να κάνω Restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα απο το itunes κάτι που φυσικά δεν θα κάνω.

καμια λύση; το έχετε ξανασυναντήσει το πρόβλημα?

*** μάλλον την όλη δουλειά την έκανε ένα πρόγραμμα το iFunBox που έτρεξα για να βάλω και να βγάλω τραγούδια στο iphone.

#138   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2008 - 10:09

εγω εκανα απο την πρωτη ημερα που βγηκε το quickpwn 2.1
και ολα λειτουργουν τελεια με itunes 8 και iphone 3g 8gb jailbreak
ουτε δυσκολια ουτε τιποτα με την πρωτη εκανα jailbreak
και εβαλα μονο cydia giati o installer exei bugs

#139   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2008 - 13:36

λοιπον παιδιά,

έχω κάνει jail εδώ και μερικές ημέρες και όλα είναι οκ!

σήμερα πήγα να ανοίξω το itunes8 για να βάλω κάποια τραγουδάκια και μου βράζει το μήνυμα, ότι το iphone μου δεν μπορεί να διαβάσει τα περιεχόμενα απο το iphone μου. Μου προτείνει να κάνω Restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα απο το itunes κάτι που φυσικά δεν θα κάνω.

καμια λύση; το έχετε ξανασυναντήσει το πρόβλημα?

*** μάλλον την όλη δουλειά την έκανε ένα πρόγραμμα το iFunBox που έτρεξα για να βάλω και να βγάλω τραγούδια στο iphone.

τελικά σίγουρα την δουλειά την έκανε το iFunBox, όσοι έχετε 2.1 jail προσοχή με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

#140   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 24/09/2008 - 20:12

παιδία έχω βάλει το jailbroken 2.1 εδώ και κάποιες μέρες και όλα πάνε σφαίρα. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. όταν συγχρονίζω το iphone με το itunes μου ζητάω να κανω backup για να αποθηκεύσει τις αλλαγές. να το αφήνω? Μήπως θα έχω προβλημα αν το αφήσω?

ευχαριστώ

#141   Slacker

Slacker

Advanced Member

• 972 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2008 - 20:31

Καλό θα ήταν να το αφήνεις να κάνει back up. Έτσι εαν προκύψει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να κάνεις restore, μπορείς να επιλέξεις restore από back up.

#142   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 24/09/2008 - 21:03

έτσι και το αφήσω να κάνει backup και στο μέλλον πάθει κάτι, και κάνω restore από το backup τότε θα έιναι jailbroken πάλι χώρις να ξανακάνω την διαδικασία(jailbroken)?

#143   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/09/2008 - 21:08

οχι

#144   Slacker

Slacker

Advanced Member

• 972 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2008 - 21:16

Επίσης τα 3d party applications από cydia κτλ, θα πρέπει να ξαναπεραστούν.

#145   martin

martin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2008 - 21:44

παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,ενω το κανω jailbreak και τελειωνει και ολα καλα και αφου αλλαζω και το mobileinstallation  μετα ανοιγω το itunes και μου βγαζει 2 επιλογες ή να το δει σαν καινουριο τηλεφωνο ή να το κανει restor from backup μητσος ας πουμε,εγω παταω στο μητσος φυσικα και ενω λεει οτι συνγχρονιζει και βγαζει την ενδειξη restore στο iphone μετα απο λιγο φενεται ο ανανας στην οθονη και δονητε περιοδικα αλλα ακομα και αν τελειωσει ο συνγχρονισμος αυτο εξακολουθει να δονητε και εχει μονημα τον ανανανα στην οθονη.
Να πω οτι αυτο το εκανε και πριν το κανω jailbreak στην 2.1,δηλαδη αφοτου το εκανα update στην 2.1 και μετα sync.
Aφου κολλαει εκει το θετω σε dfu mode κανω restore και update  και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη αλλα και παλι το ιδιο συμβαινει.
Τι λετε να συμβαινει?

#146   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/09/2008 - 22:41

Kαντο σαν νεο τηλεφωνο οχι απο backup

#147   Salemenos

Salemenos

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2008 - 11:49

Τωρα εγω θα το γραψω... Αποφάσισα να κάνω update σε 2.1 το jailbraiked 3G iPhone μου από 2.0.1. Αυτό γιατί το Safari με πετουσε συνέχεια έξω (δεν έμπαινα πουθένα με το που άρχιζε να φορτώνει οποιαδήποτε σελίδα με πετούσε) κ γιατί όταν ερχόταν κάποιο μήνυμα το κινητό δεν έκανε τίποτα (ήχο preview κτλ). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω κ έχω απογοητευτεί είναι το εξής: Με το που ξεκινάει να κανει update κ βγαίνει το μηλαράκι στην οθόνη του iPhone (ή ο ανανάς), βγαίνει η φωτό σε καρτουν ενός τύπου (ναι ναι καλα το γραφω) που έχει κ ενα συνεφάκι κ κάτι λέει στα ρώσικα (μια λέξη) κ όλα κολλάνε. Το iTunes μου βγάζει error message number 6 κ πολύ απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εννοειται το ίδιο κάνει κ στο restore. Please help όποιος έχει κάποια ιδέα το iPhone μου είναι άχρηστο αυτή τη στιγμή..

EDIT:
Κατάφερα τελικά να ξεπερασω τον ρώσο τυπά κάνοντας restore & update σε 2.1 απο iTunes σε άλλο pc. Το iPhone άνοιξε (εχασα τα πάντα βέβαια κ restore απο παλιότερο backup δεν κάνει λεεί ότι δεν είναι το ιδιο iPhone (!)) κ τώρα προσπαθω να κάνω jailbreak. Αφου συνδέσω το iPhone κ πατήσω next στο πρώτο βήμα, το QuickPwn βρίσκει μόνο του το Firmware (1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw) αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι το βελάκι δεν γίνεται μπλε αλλα παραμένει γκρι κ δεν μπορώ να περάσω στο επόμενο βήμα. Ηelp?...

#148   martin

martin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2008 - 19:09

Kαντο σαν νεο τηλεφωνο οχι απο backup

ok αυτο εκανα και ολα καλα,μονο που με το aptbackup  δεν μου εκανε restor τα apps απο cydia και μου βγαζει αυτο το μυνημα οταν παταω restore,"restore can only happen after a backup has been performed and the iphone has been restored".
Yπαρχει πιθανοτητα με καποιο αλλο τροπο να τα επαναφερω?

#149   mavarg

mavarg

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2008 - 23:27

Καλησπέρα, εφώ έχω το εξής πρόβλημα ενω το έκανα update το 2g iphone και πάω να το κάνω quickpwn όταν φτάνω στην εικόνα για να κάνω attached to ipsw μετά πατάω next και δεν κάνει τίποτα. Έχει κανείς ιδεα?

#150   chris

chris

iPH newbie

• 94 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2008 - 00:11

Παιδες κολλαω στο 2ο βημα. Εχω 1.1.4 (unlocked with ziPhone, δλδ no pwned). Τι θα κανω στο 2ο βημα? Θα κατεβασω το 2.1 ανεξαρτητα και οχι απο το iTunes 8?

greeklish to greek

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7