Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 11/06/2009 - 15:03

εγω το εχω βαλει απο της 2009-06-04μερα.  εχω βαλει στο patch την ημερομηνια 2009-06-07μερα  κ με την αναβαθμισει του iDA  μοὖ λεει πως εχω ακομη 5μερες trial.μα εχουν περασει οι 4.οποτε εχει πιασει το path,ειμαι κομπλε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   lrbill

lrbill

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2009 - 16:01

Κάνουμε Reboot και καπάκι Respring  αυτό πως το κάνουμε ταυτόχρονα μου λέτε?

#213   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 11/06/2009 - 16:28

Κάνεις reboot από SBSettings και μόλις ανοίξει πάλι το μήλο μπαίνεις πάλι SBSettings και κάνεις ένα respring..

#214   ziapan20

ziapan20

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/06/2009 - 17:16

Αν δείτε πιο πάνω λέει οτι θα σας πετάξει στο springboard...Είναι λογικό...

Μόλις σας πετάξει ξαναξεκινάτε την διαδικασία εγκατάστασης απο την αρχή και αυτήν την φορά θα λειτουργήσει σωστά!

ακολουθησα την οδηγια σου να ξανακανω την διαδικασια απ'την αρχη και μου το ανοιξε κανονικα δινοντας μου 8 μερες trial ενω πριν περασω το patch μου ελεγε για 6 και χτες για 7. αρα μαλλον το επιασε. ασ το δοκιμασει και καποιος αλλος, εγκατασταση τα deb, reboot-respring, κι αν δεν ανοιγει το προγραμμα αμεσως την ιδια διαδικασια χωρις να απεγκαταστησετε τα προηγουμενα! παω για δοκιμη στον δρομο και μετα θα δοκιμασω και το patch για την ειδοποιηση expired!!!!

#215   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2009 - 18:43

Ωραία πράματα.... η εγκατασταση εγινε με την μια μεσω rapidshare links & WinScp.. μέχρι στιγμής δουλευει τζαμι αρκει να ακολουθηθουν πιστα οι οδηγιες !!

Πραγματικα τα ΣΠΑΕΙ το προγραμματακι !! ;)

#216   danik_gr

danik_gr

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2009 - 20:23

εμενα μου δουλευει αψογα προς το παρων και σκεφτομαι να βαλω και τα εξτρα που λετε.. χμ , αν και καθυστερει λιγο μερικες φορες ! και επισης δεν αναφερει καθε στροφη! (δηλ. εκει που εχεις υποχρεωτικη πορεια δεξια δεν σου λεει στριψε..σου λεει για την αμεσως επομενη) αυτο μου δινει να καταλαβω οτι εχει πεσει πολυ δουλεια και οτι εχει πολυ καλη βαση δεδομενων..

Ομως βεντουζα για το αμαξι δεν εχω !! αχαχαχ.. ;D

#217   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2009 - 20:51

Ολα καλα αλλα ο ηχος απο τα ακουστικα δεν λεει καθολου... εχουμε βρει κανενα tip για να τον τραβηξουμε μεσω bluetooth στα εξ. ηχεια...

#218   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/06/2009 - 21:05

Ολα καλα αλλα ο ηχος απο τα ακουστικα δεν λεει καθολου... εχουμε βρει κανενα tip για να τον τραβηξουμε μεσω bluetooth στα εξ. ηχεια...

Ναι ???????::)  :P  :-*  ;D  ;)  :)

#219   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 11/06/2009 - 21:58

τα καλοδια που εχει για tvout αν το συνδεσω με το dvd του αμαξιου μου τηα εχω εικονα στη οθονη κ ηχο στα ειχεια??

#220   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 11/06/2009 - 22:45

εγω κατεβασα το ireboot και ανοιγοντας το εχει δυο επιλογες
-reboot iphone
-restart springboard

#221   ak2768

ak2768

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2009 - 09:21

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα :
Εγκατέστησα για πρώτη φορά το IDA και δούλευε κανονικά με μόνο πρόβλημα ότι δεν είχε σταθερά τις ημέρες που απόμειναν για την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου (άλλοτε μειώνονταν και άλλοτε αυξάνονταν) και μερικές φορές έλεγε ότι έληξε η δοκιμαστική περιοδος. Στην τελευταία περίπτωση έμπαινα στο αρχείο iDA και άλλαζα την ημερομηνία (την έδινα κατά μιά ημέρα μεγαλύτερη) και στην συνέχεια ξεκλείδωνε πάλι με δοκιμαστική έκδοση όχι όμως σταθερής δοκιμαστικής διάρκειας.
Τελικά αποφάσισα να κάνω μια νέα καθαρή εγκατάσταση για να δουλέψει πιο σωστά. Το αποτέλεσμα?
Μετά την εγκατάσταση και αφού κάνω όλες τις απαραίτητες κινήσεις δεν μου δίνει καθόλου δοκιμαστική περίοδο και μου λέει ότι έχει λήξει ανεξαρτήτως ημερομηνιών που έχω δοκιμάσει στο αρχείο iDA.
Ακόμη έχω δοκιμάσει και εγκατάσταση από το Icy και απο εκεί επίσης δεν μου δίνει δοκιμαστική περίοδο
Καμμιά ιδέα κανείς (πιστεύω μάλλον ότι θα χρειαστεί restore και Jailbreak ξανά και μετά εγκατάσταση του iDA).
Υ.Γ. έχω επιχειρήσει την εγκατάσταση γύρω στι 6 φορές.....

#222   ikariofil

ikariofil

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2009 - 09:47

ακ2768 κάνε μετά την απεγκατάσταση το εξής:

με WINSCP πηγαινε στο path που έχεις τα applications και σβήσε το iDA.app

#223   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 12/06/2009 - 10:23

τα καλοδια που εχει για tvout αν το συνδεσω με το dvd του αμαξιου μου τηα εχω εικονα στη οθονη κ ηχο στα ειχεια??

Τι εισόδους έχει το dvd στο αμάξι σου; Component (κόκκινο, πράσινο, μπλε για εικόνα και κόκκινο-άσπρο για ήχο) ή composite (1 κίτρινο για εικόνα και τα δύο του ήχου) ;  Αν έχεις το αντίστοιχο καλώδιο, τότε ναι θα παίζει κανονικά!

#224   ricofear

ricofear

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2009 - 11:03

ρε παιδακια εχω προβλημα με το σημα...στην αρχη λειτουργουσε μια χαρα αλλα τωρα δν λαμβανει καν σημα ???
Μηπως το xGps δημιουργει προβληματα στην εφαρμογη?

#225   ziapan20

ziapan20

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2009 - 11:22

παρατηρησα κατα την πρωτη δοκιμη του ida.app αν ενεργοποιησεις airplanemode on κολλησε στην τελευταια διαδρομη και στο σημειο που ενεργοποιησα το προηγουμενο!! παιζει καποιο ρολο αυτο?? οταν το επανεφερα airplanemode off συνεχιζε να λειτουργει κανονικα. εχει συμβει σε καποιον? υπαρχει καποια εξηγηση?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες