Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Twitter:@soulakop
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/06/2009 - 18:54

ikariofil,

Το έχω ήδη κάνει αυτό, έχω σβήσει το iDA.app καθώς και τους φακέλους που είχα δημιουργήσει (Cydia και AutoInstall) και ξεκίνησα την διαδικασία εγκατάστασης από την αρχή σύμφωνα με τον οδηγό που αναφέρεται στο παρόν topic, αλλά δυστυχώς.....

Καλησπέρα σε όλους. Εγώ έκανα την διαδικασία από mac. Λοιπόν 2 μέρες προσπαθούσα να περάσω το patch χωρίς επιτυχία. Νόμιζα πως ακολουθούσα τις οδηγίες σωστά. Τελικά μια μικρή λεπτομέρεια ήταν αυτή που μου τα χαλούσε όλα. Άλλαζα την ημερομηνία στο textedit πριν κάνω αντιγραφή μέσα στο folder του iDA και συνεχώς με πετούσε έξω ή μου έλεγε πως έχω 5 μέρες ακόμα trial. Ίσως κι άλλοι να κάνουν το ίδιο λάθος γι' αυτό ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Πρώτα αντιγράφουμε το patch μέσω Transmit (για mac) κι αφού το αντιγράψουμε στο folder του iDA τότε αλλάζουμε την ημερομηνία. Μόλις το έκανα δούλεψαν όλα τέλεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 13/06/2009 - 19:22

καλησπέρα , τα έκανα όπως λέει στο 1ο post.. το μόνο πρόβλημα είναι ότι γράφει "Αναμονή για έγκυρο σήμα GPS" ξέρετε τι φταίει?

ευχαριστώ

#303   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 19:31

άκυρο έκανα reset τα warnings , και on/off to locations και δούλεψε..

thnx

#304   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 19:44

Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ. Ποια warnings έκανες on/off?

#305   kostasp

kostasp

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/06/2009 - 20:39

λογικά όταν τα βάζεις στο aytoinstall κ μετά reboot φεύγουν από εκεί κ πάνε στο iDA.apps.τωρα γιατί δεν στο βγάζει το icon δεν ξέρω.ξαναδοκίμασε.σβήστα όλα κ ξαναβαλτα.

Το εχω κάνει 3 φορές τι να πω,θα περιμένω να του κάνω restore όταν βγει το 3.0 update,πάντως αν το έχει πάθει και κάποιος άλλος ή αν ξέρει τη λύση αυτή ας μου απαντήσει. 

προσεχε με την 3.0 γιατι τις πρωτες μερες  λογικα δεν θα γινεται jailbreak

#306   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 20:48

Καλησπερα εγω το εγκατεστησα χθες , όλα οκ .Αλλα σημερα , μια μερα μετα οτανπηγα να τρεξω το ida δεν άνοιξε ενω παράλληλα μου άλλαξε την ωρα και ημ/νια .... Πειτε μου καποιος τι δεν κανω καλά ? Α επίσης αν αλλάξω την ημ/νια σε σημερινη στο iDA τοτε δουλευει αλλά αν την παω πισω σ αυτην της εγκατάστασης τοτε την αλλαζει και στο iphone !!!

#307   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 21:02

στο settings/general/reset/ reset warnings και μετά έκλεισα και άνοιξα πάλι το Location Services που είναι στο Settings/General το άνοιξα το app έπειτα και πάτησα allow "view my location" κάτι τέτοιο :P και βγήκα έξω "να βλέπει ουρανό" και δούλεψε..

gl

#308   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 22:16

στο settings/general/reset/ reset warnings και μετά έκλεισα και άνοιξα πάλι το Location Services που είναι στο Settings/General το άνοιξα το app έπειτα και πάτησα allow "view my location" κάτι τέτοιο :P και βγήκα έξω "να βλέπει ουρανό" και δούλεψε..

gl

Σ' ευχαριστώ πολύ. Τελικά δεν ήταν τίποτα. Μόλις βγήκα έξω και "είδε ουρανό" όλα δούλεψαν τέλεια. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

#309   mustang

mustang

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 00:52

Εγώ μετά από πολλά crashes , βρήκα ότι για να δουλέψει το patchaki έπρεπε να αλλάξω την ημερομηνία του κινητού . Συγκεκριμένα , στο patchaki έβαλα 3-6-2009 (την ημερομηνία που είχα πρωτοβάλει το iDa και όχι την ημερομηνία του 2ου, 3ου , κτλ install ) και μετά από reboot και respring έβαλα manually και την ημερομηνία του κινητού σε 7-6-2009 ...και μου δείχνει 8 ημέρες trial απομένουν ...  8) ... Όλα εντάξει τώρα... Ελπίζω να βοηθήσω ....

#310   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 01:50

;D αν ξέρει κάποιος να μας πει αν θα δουλεύει πάντα ή αν πρέπει κάποια στιγμή να μπούμε στο internet ώστε να γίνει Update το gps.. όπως παλιά στο htc hd που είχα έπρεπε να μπαίνω Internet Μετά από 7 μέρες για να δουλέψει το gps

#311   lrbill

lrbill

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 01:52

προσεχε με την 3.0 γιατι τις πρωτες μερες  λογικα δεν θα γινεται jailbreak

Καλά όχι ακόμα, μόλις είναι έτοιμη η apple και το δώσει σαν update μόνο τότε.

#312   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 14/06/2009 - 02:00

;D αν ξέρει κάποιος να μας πει αν θα δουλεύει πάντα ή αν πρέπει κάποια στιγμή να μπούμε στο internet ώστε να γίνει Update το gps.. όπως παλιά στο htc hd που είχα έπρεπε να μπαίνω Internet Μετά από 7 μέρες για να δουλέψει το gps

Όχι να μην κάνεις κανένα update...Λειτουργεί κανονικά...

#313   DarthGRE

DarthGRE

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 03:59

Λοιπον παιδια σε εμενα κανει το εξης κουφο.Την πρωτη φορα το εγκατεστησα μεσω Cydia,ετρεξα patches αλλαξα permissions,dates κτλ κτλ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Το ανοιγω και βλεπει κανονικα GPS σημα,αλλα δεν βλεπει χαρτες (λογικο αφου ακομα δεν εχω βαλει).Οκ.Παω με winscp και φτιαχνω το path με το directory που θελει να βαλουμε τους χαρτες /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall .Τους ριχνω εκει μεσα,reboot-respring και δεν βλεπει χαρτες παλι.Δοκιμαζω να κατεβασω χαρτες απο Cydia αλλα κρασαρει οταν παω να το κανω.

Αλλαζω γνωμη,τα σβηνω ΟΛΑ οσα ειχαν δημιθουργηθει με την προηγουμενη εγκατασταση και ειναι ολα σαν την αρχη.Κατεβαζω χειροκινητα το προγραμμα,το βαζω εκει που ενε οι οδηγιες /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall και reboot-respring.Δεν φαινεται πουθενα το application μου στο springboard!Παω στον φακελο /private/var/stash/Applications/iDa.app και δεν εχει δημιουργηθει καν το app iDA..Τι να κανω????????

#314   zagouras

zagouras

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 09:42

Λοιπον παιδια σε εμενα κανει το εξης κουφο.Την πρωτη φορα το εγκατεστησα μεσω Cydia,ετρεξα patches αλλαξα permissions,dates κτλ κτλ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Το ανοιγω και βλεπει κανονικα GPS σημα,αλλα δεν βλεπει χαρτες (λογικο αφου ακομα δεν εχω βαλει).Οκ.Παω με winscp και φτιαχνω το path με το directory που θελει να βαλουμε τους χαρτες /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall .Τους ριχνω εκει μεσα,reboot-respring και δεν βλεπει χαρτες παλι.Δοκιμαζω να κατεβασω χαρτες απο Cydia αλλα κρασαρει οταν παω να το κανω.

Αλλαζω γνωμη,τα σβηνω ΟΛΑ οσα ειχαν δημιθουργηθει με την προηγουμενη εγκατασταση και ειναι ολα σαν την αρχη.Κατεβαζω χειροκινητα το προγραμμα,το βαζω εκει που ενε οι οδηγιες /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall και reboot-respring.Δεν φαινεται πουθενα το application μου στο springboard!Παω στον φακελο /private/var/stash/Applications/iDa.app και δεν εχει δημιουργηθει καν το app iDA..Τι να κανω????????

γιατί δεν δοκιμάζεις να το κατεβάσεις από το Icy? εμένα δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα

#315   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 10:22

Γιατι δεν κανεις αυτο

εχω ανεβασει στο rapidshare ολα οσα χρειαζοντε με οδηγιες!

Περιεχει το προγραμμα, το χαρτη ελλαδος, το Cr@ck, το αντιtrial μερικα poi και φυσικα τις οδηγιες!

http://rapidshare.com/files/242766343/iDA_-_iPhone.rar
σε περιπτωση που δεν εχετε προγραμμα για να κανετε τους φακελους και σας λειπει και το netframework παρτε και

αυτο το αρχειο

http://rapidshare.com/files/242766347/Other_files.rar
εχει μεσα το iphone pcsuite που δεν θελει εγκατασταση αλλα τρεχει αμεσα, εχει το net framework και φυσικα το winscp.

εννοειτε οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο και το αθλιο itunes (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ), οχι οτι χρειαζεται αλλα λεμε τωρα....

Υ.Γ. αν ζητησει κωδικο για την αποσυμπιεση βαλτε lazlo

Σε μενα ειναι ολα ΟΚ και χωρις το σπαστικο μυνημα του trial!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες