Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/06/2009 - 12:36

Ρε παιδια θα με τρελάνει αυτή η εφαρμογή ! 2 μερες δουλευε μια χαρά (δηλ. Παρασκευή μεσημέρι το εγκατέστησα) και σήμερα στο ξεκάρφωτο μου αλλάζει την ώρα και ημ/νια και δεν ανοίγει !!! Τι διάολο συμβαίνει ?? Τι δεν κανω καλά ? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   panosc2vts

panosc2vts

iPH Enthousiast

• 471 μηνύματα
  • Twitter:@panosc2vts
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/06/2009 - 13:20

σε ευχαριστω για την απαντηση,αυτο το ξερω.Αλλα εχοντας βαλει προορισμο παλι δεν μου λεει που να παω!!

#333   ikariofil

ikariofil

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:04

Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η φωνητική καθοδήγηση;
Μιλάμε δεν ακούγεται τίποτα, οπότε και είναι άχρηστο στη δρομολόγηση!!!!
Υπάρχει διαφορετική άποψη;

#334   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:09

παιδιά κάτι που μου συμβαίνει... δεν ξέρω αν το έχουν πάθει και άλλοι... Τις τελευταίες 2 μέρες το ανοίγω και με βγάζει σε μια θέση που ήμουν παλιά! Δεν παίρνει σήμα απο το gps γιατί;;;;;

Έχω τρελαθεί!!

και μένα μου το είχε κάνει αυτό μια φορά και τα είχα χάσει και γω...απλά αυτό που του έκανα ήταν restart και μετά κανα 2 respring και όταν μπήκα μέσα ήταν πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο.Το άφησα για λίγο να βρει σήμα και μετά ήταν όλα οκ...

#335   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:10

Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η φωνητική καθοδήγηση;

Μιλάμε δεν ακούγεται τίποτα, οπότε και είναι άχρηστο στη δρομολόγηση!!!!

Υπάρχει διαφορετική άποψη;

είσαι σίγουρος ότι είναι δυνατά στο τέρμα το volume? αν δεν έχεις το toggle στο sbsettings δοκίμασε να το τσεκάρεις από το ipod

#336   katsoulis

katsoulis

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/06/2009 - 15:54

βρε παιδια HELP.κανω την διαδικασια κανονικα απο την αρχη.και μολις ανοιγω την εφαρμογη μου βγαζει time expired.
H αληθεια ειναι οτι την ειχα βαλει την εφαρμοφη και την περασμενη κυριακη αλλα επειδη δεν μου ειχε βγαλει τις 8 ημερες την εβγαλα την εφαρμογη μεσω WinSCP.Tωρα οτι και να κανω μου βγαζει time expired.
Παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

#337   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Twitter:@soulakop
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 16:30

Νομίζω πως αν αλλάξεις ημερομηνία στο κινητό σου θα μπορέσεις να το τρέξεις ξανά το πρόγραμμα. (Δηλαδή να βάλεις την ημερομηνία που είχες όταν το κατέβασες για να σου ξαναδώσει 7 μέρες trial)

#338   katsoulis

katsoulis

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 16:40

ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

#339   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 16:43

ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

Ν' αλλάξεις ημερομηνία στο iphone όχι στο patch. Αυτό δοκίμασες?

#340   katsoulis

katsoulis

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 16:57

Athanasia μου, έχω αλλάξει την ημερομηνία και στο κινητό και στο patch. Είναι σαν να  έχει κρατήσει κάτι από το πρώτο πέρασμα;

Τι να πω. Έχω κάνει τα πάντα. Πιστεύω ότι είναι κάποια λεπτομέρεια. Πάντως σε ευχαριστώ.

Edit: Greeklish to Greek

#341   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 17:02

Athanasia μου, έχω αλλάξει την ημερομηνία και στο κινητό και στο patch. Είναι σαν να  έχει κρατήσει κάτι από το πρώτο πέρασμα;

Τι να πω. Έχω κάνει τα πάντα. Πιστεύω ότι είναι κάποια λεπτομέρεια. Πάντως σε ευχαριστώ.

Τότε να ψάξεις με ssh τι έχει μείνει μέσα στο iphone και να το κάνεις delete. Νομίζω με win κάτι μπαίνεις από windows (δυστυχώς σ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω έχω mac). Ψάξε λίγο στο google αν κάνεις restore αν μπορείς να ξαναπεράσεις την εφαρμογή. Εύχομαι να βρεις λύση. Το πρόγραμμα είναι πολύ ωραίο όντως.

#342   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 17:06

Δες κι εδώ.
Please check out the ida thread... all the answers are in there....
http://www.xsellize....ead.php?t=43552

#343   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 17:52

Δες κι εδώ.
Please check out the ida thread... all the answers are in there....
http://www.xsellize....ead.php?t=43552

απο αυτο το link μαλλον κατεβαζουμε την Ρωσικη version του προγραμματος με αποτελεσμα ναι μεν να ξαναβγαζει της 7 μερες trial οποτε μπορουμε να κανουμε τις υπολοιπες ενεργειες που χρειαζονται,αλλα δυστηχως δεν φορτωνει τον χαρτη της Ελλαδας.Σε εμενα τουλαχιστον αυτο συνεβει(αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα)προσπαθησα να κατεβασω τον χαρτη μεσω Icy μου εκανε αναβαθμιση στο iDA Europe κατεβηκε και ο χαρτης κανονικα αλλα τωρα μου βγαζει οτι ο κωδικος ενεργοποιησεις του χαρτη δεν ειναι σωστος(πριν κατεβασω το χαρτη εκανα το crackαρισμα και ετσι το προγραμμα παρολο που ξαναγυρισε στο iDA Europe δεν κλειδωσε)αν τα καταφερει κανεισ και δουλεψει ας ανεβασει οδηγειες.

#344   hcivil

hcivil

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 23:26

και σε μενα σταματησε να λειτουργει. Εκανα επανεγκατασταση τιποτα. Παταω την εφαρμογη μαυριζει η οθονη και επιστρεφει στην κανονικη οθονη του iphone.

#345   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2009 - 23:53

Τότε να ψάξεις με ssh τι έχει μείνει μέσα στο iphone και να το κάνεις delete. Νομίζω με win κάτι μπαίνεις από windows (δυστυχώς σ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω έχω mac). Ψάξε λίγο στο google αν κάνεις restore αν μπορείς να ξαναπεράσεις την εφαρμογή. Εύχομαι να βρεις λύση. Το πρόγραμμα είναι πολύ ωραίο όντως.
  φιλε μου αν αντιμετωπιζεις ακομα προβλημα κανε το εξης κατεβασε το προγραμμα απο εδω http://www.xsellize....ead.php?t=43552 (ειναι η Ρωσικη version και ετσι θα σου ξεκλειδωσει,προσεξε να κανεις ακριβως τα βηματα που εκανες οταν εγκατεστησες το iDA Europe ) θα κανεις μετα ολα τα απαραιτητα βηματα για να βαλεις το crack (βαλε την ημερομηνια που θα κανεις την εγκατασταση αυτης της version) επειδη οπως σου γραφω εινα το ρωσικο, δεν φορτωνει τον ελληνικο χαρτη ,γιαυτο κατεβασε τον ρωσικο χαρτη,εγκατεστησε τον για να δημιουργηθουν τα απαραιτητα folders, και στην συνεχεια κατεβασε αυτο http://rapidshare.co...4963647/rus.rar
και βαλτο με ssh στο var/stash/application/iDA app/maps/rus οπως ειναι χωρις να το μετονομασεις (rus.pak).Ετσι ξεγελας το προγραμμα νομιζοντας οτι εχει τον ρωσικο χαρτη ενω στην πραγματικοτητα εχει τον ελληνικο.Σε εμενα προς το παρον δουλεψε ελπιζω το ιδιο και σε σενα.Αν αντιμετωπισεις καποιο προβλημα στειλε pm.Και μια διευκρινηση ο χαρτης αυτος ειναι της navigreece 2009 g1 και οχι της teleatlas που εχει κανονικα το προγραμμα.Εφτιαξα αυτον γιατι πιστευω εινα καλητερος.Αν καποιος θελει να κατεβασει τον χαρτη αλλα κανονικα με την ελληνικη ονομασια (grc.pak) μπορει απο εδω http://rapidshare.co...4929109/grc.rar (rar pass prasanos).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες