Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone OS 3 Gold Master

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
226 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 13/06/2009 - 12:28

την βρήκα και δε μπαίνει άφού είχα ήδη εγκαταστήσει την τελευταία και ας την έκανα απεγκατάσταση πρώτα.
θα περιμένω μέχρι τις 17 που θα βγεί το λογισμικό και αν και τότε δεν έχει tethering θα το ψάξω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/06/2009 - 12:43

βαλτην σε κανενα αλλον υ/η.αλλιος υπομονηηηηη 4 μερες ακομα

#153   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/06/2009 - 13:41

το tethering δεν είναι μόνο θέμα iPhone αλλά και θέμα εταιρείας. Αν δεν ανακοινώσει κάτι vodafone/cosmote δεν πα να του βάλουνε super ντουπερ tethering εμείς δεν θα καταλάβουμε τίποτα

#154   chripthon

chripthon

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 14:30

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι το θέλετε το tethering τόσο πολύ και που θα το χρησιμοποιείσετε;

#155   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2009 - 14:36

Οταν πάμε διακοπές ας πούμε.

#156   Donkontar

Donkontar

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • GameCenter:dkontaris

Δημοσίευση 13/06/2009 - 18:52

Έβαλα κι εγώ πριν δυο μέρες την 3.0 GM (δεν άντεξα..) και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία... Από τότε που το έβαλα φορτίζει πολύ αργά και ξεφορτίζεται πολύ γρήγορα... Μάλιστα μερικές φορές μου βγάζει και λάθος έδειξη μπαταρίας (http://www.flickr.co...57619564948102/). :'( Αυτά δε μου τα έκανε πριν.. Κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα - λύση..?? ???

#157   djmike

djmike

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/06/2009 - 01:33

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι το θέλετε το tethering τόσο πολύ και που θα το χρησιμοποιείσετε;

το tethering για όσους έχουν laptop και δουλέουν και εκτός γραφείου σε πελάτες κλπ είναι πολύ σημαντικό γιατί αλλιώς αναγκάζεσαι να έχεις και άλλο ένα συμβόλαιο με κάρτα mobile broadband ενώ αλλιώς κάνεις ενα συμβόλαιο με 2-5 giga για το iphone και καλύπτεις και τα 2

#158   searanger

searanger

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 01:42

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού, αλλά επειδή δε βρίσκω κάτι που να μου λύνει το πρόβλημα, μπορεί κάποιος να περιγράψει λίγο πιο αναλυτικά τη διαδικασία για αναβάθμιση από jailbroken 2.1 σε OS 3.0?
Θα πρέπει να βάλω πρώτα το καινούργιο iTunes? Και μετά να περάσω άμεσα το OS 3.0?
Ή μήπως πρέπει πρώτα να κάνω restore με κάποιον τρόπο ώστε να μην είναι jailbroken όταν κάνω το upgrade του firmware? Και αν ναι, restore μέσω iTunes ή με κάποιον άλλο τρόπο?

Ευχαριστώ

#159   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 14/06/2009 - 09:33

Να έχεις το iTunes 8.2
Restore σε 2.2.1 πρώτα (να είναι original και όχι jailbrake καλύτερα πιστεύω).
Όρισε το ως νέο κινητό μετά το restore και μην κάνεις restore απο backup.
Μετά περνάς την 3.0 επιλέγοντάς την απο τον υπολογιστή σου μέσα απο το iTunes, κρατώντας πατημένο το shift και πατώντας στο restore.

Ο καλύτερος τρόπος από ότι κατάλαβα είναι αυτός. Αν και με την τελική έκδοση θα κάνεις απλά update απο iTunes και θα είναι ευκολότερα όλα πιστεύω.

#160   asikis

asikis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 11:44

To OS 3.0  υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα SMS με χρεωση ενος μηνυματος ή οχι? Για αναφορα διαβασα οτι γιοκ...

#161   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 14/06/2009 - 11:56

Δυστυχώς ούτε κι οι 160 χαρακτήρες υποστηρίζονται! Mέχρι 70 χαρακτήρες για να χρεωνόμαστε ένα sms!!!

Η native εφαρμογή μηνυμάτων δεν υποστηρίζει UTF-7 (GSM) πληκτρολόγιο αλλά μόνο UTF-8 (Unicode).

Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε το jailbreak για biteSMS με το iKeyEx ή καμιά άλλη χακεριά!!! ;)

#162   asikis

asikis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2009 - 14:35

Mα καλα τοσο στοκοι ειναι εκει στην Apple? Πρεπει δηλαδη να πληρωνουμε διπλα ευρω για τα SMS? Τι να πω ρε παιδια...

#163   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 14/06/2009 - 16:15

Όπως μας ενημέρωσαν εχτές το βράδυ (μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site):

"... από το iTunes πλέον μπορείτε να κατεβάσετε network settings για τη Vodafone (επίσημα) για Tethering + MMS (για iPhone OS 3.0 GM)"

Εάν αναβαθμίσετε λοιπόν τα carrier settings θα δείτε πως πλέον υποστηρίζεται επίσημα (χωρίς να χρειαστεί αλλαγή του αρχείου .ipcc) τόσο το Tethering όσο και τα MMS!

Posted Image

Σημείωση: Η ενεργοποίηση του Tethering αλλά και των MMS αναφέρονται σε λειτουργίες στην iPhone v3.0 η οποία θα κυκλοφορήσει αυτήν την Τετάρτη 17 ιουνίου. Όσοι έχετε ήδη εγκαταστήσει την iPhone OS 3.0 GM (Gold Master) και έχετε SIM Vodafone μπορείτε να επαληθεύσετε την είδηση... οι υπόλοιποι απλά περιμένετε...3 ημέρες μείνανε!

[Thanks Pano]

#164   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/06/2009 - 17:13

το tethering για όσους έχουν laptop και δουλέουν και εκτός γραφείου σε πελάτες κλπ είναι πολύ σημαντικό γιατί αλλιώς αναγκάζεσαι να έχεις και άλλο ένα συμβόλαιο με κάρτα mobile broadband ενώ αλλιώς κάνεις ενα συμβόλαιο με 2-5 giga για το iphone και καλύπτεις και τα 2
Το Tethering το θεωρώ εντελώς αχρείαστο και ασύμφορο στη "χώρα" μας απο την στιγμή που δεν υπάρχουν προγράμματα με unlimited data και τα προγράμματα του 1mb (αν είναι δυνατόν να υπάρχει πρόγραμμα με δωρεάν 1mb!) των 250mb κ λοιπά κοστίζουν τόσο ακριβά (σε σχέση με άλλες χώρες στην Ευρώπη).

#165   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 14/06/2009 - 17:19

Αμάν αυτή η Cosmote, σε θέματα iPhone είναι πάντα τελευταία...
Πότε στο καλό θα ενεργοποιήσει το Tethering? Έχω 1,5 gb κάθε μήνα και τώρ το καλαοκαίρι τα θέλω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για tethering!! Δε πληρώνω τσάμπα 26 ευρώ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες