Χειροποίητη δερμάτινη θήκη [FAKE]
Δημοσίευση 21/11/2010 - 20:39
Ad
Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:05
οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου ειμαι εναντια στις θηκες...αλλα μου κεντρισατε το ενδιαφερον με τις φωτο και τα σχολια...αν ισχυει ακομα η διαδικασια θα παρακαλουσα για ενα δειγματολογιο χρωματων και καποια φωτο θηκης για 3G(να κανουμε και ενα δωρακι στην κοπελια χριστουγεννα ερχονται!!!)Να σαι καλά ρε Γιώργο
Πραγματικά είσαι ο μοναδικός που ομολόγησε ότι την αγόρασες χωρίς να θες να την χρησιμοποιήσεις. Θα κανονίσουμε να έχεις και χρόνο να τα πούμε απο περισσότερο χρόνο την επομένη.
Λέγοντας μοναδικός εννοώ μου έκανε εντύπωση που κάποιος αγοράζει κάτι εξ αρχής γνωρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί να είναι η αρχή να μάθεις να χρησιμοποιείς θήκη
Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:39
η συγκεκρειμενη θηκη ειναι για το 4αρι δεν εχει φτιαχτει κατι για 3G ασε που πιστευω θα βγει πολυ χοντροκομενη γιατι το 3g εχει τελειως διαφορετικο design και θα ειναι πολυ ασχημη αλλα οκ οτι πει και ο φωτης
Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:10
Είναι ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει μέσω της σελίδας. Σίγουρα όμως είναι η καλύτερη συναλλαγή. Ο Φώτης από την αρχή ήταν ξεκάθαρος, σε έκανε να μην αμφιβάλλεις καθόλου και ακόμα και στις συνενοήσεις με πμ άψογος με σχεδόν άμεσες απαντήσεις. Αγοράστε θήκες άφοβα ο Φώτης πραγματικά είναι εγγύηση.
οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου ειμαι εναντια στις θηκες...αλλα μου κεντρισατε το ενδιαφερον με τις φωτο και τα σχολια...αν ισχυει ακομα η διαδικασια θα παρακαλουσα για ενα δειγματολογιο χρωματων και καποια φωτο θηκης για 3G(να κανουμε και ενα δωρακι στην κοπελια χριστουγεννα ερχονται!!!)
Φίλε μου πραγματικά νομίζω ότι η συγκεκριμένη θήκη είναι το κατάλληλο λουράκι για το rolex σου. Είναι και πολυτελής, και με πολύ κομψό design και με απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Και αν μη τι άλλο νομίζω ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο αξίζει μία χειροποίητη προσεγμένη θήκη σαν αυτήν. Βλέπω ότι έχεις το 4. Εγώ σου προτείνω να αφήσεις τη θήκη για το 3G της κοπελιάς που δεν ξέρω αν θα βγει και τόσο καλή και να χτυπήσεις μία για το δικό σου. Πραγματικά αξίζει.
Αυτά και από μένα. Φώτη ευχαριστώ και πάλι (Τελικά δεν χρειάστηκε να παίξω μπουνιές με τον ταχυδρόμο.)

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 23/11/2010 - 12:11
Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:17
Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:20
Αυτά και από μένα. Φώτη ευχαριστώ και πάλι (Τελικά δεν χρειάστηκε να παίξω μπουνιές με τον ταχυδρόμο.)
Θα με κάνεις να κοκκινίσω χαχαχα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:20
Ενα ευχαριστω και ενα μπραβο κι απο μενα στον φωτη. Αψογη συναλλαγη τελεια θηκη!
Επίσης Δημήτρη ευχαριστώ και εσένα.
Δημοσίευση 24/11/2010 - 14:50
Αν γίνει δεύτερος γύρος σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την αγοράσετε.
Δημοσίευση 24/11/2010 - 22:56
Παρέλαβα εχτές, η θήκη είναι φοβερή, βολική, κομψή, με τον ήχο δεν έχω θέμα, ακούγετε όταν χτυπάει, εγώ που το έχω στην τσέπη συνήθως καταλαβαίνω και την δόνηση. Θέλει 1-2 μέρες ακόμα για να στρώσει και να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα το κινητό. ]
Αν γίνει δεύτερος γύρος σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την αγοράσετε.
να σαι καλά Γρηγόρη

Δημοσίευση 24/11/2010 - 23:32
Θα μπορούσα να έχω και εγώ το χρωματολόγιο?
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν? Ως προς τον όγκο της πως σας φαίνεται?
Είναι ογκώδης ή είναι λεπτό το δέρμα και η κατασκευή?
Ευχαριστώ..
Δημοσίευση 24/11/2010 - 23:42
Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:06
Φαίνεται πολ΄όμορφη..
Θα μπορούσα να έχω και εγώ το χρωματολόγιο?
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν? Ως προς τον όγκο της πως σας φαίνεται?
Είναι ογκώδης ή είναι λεπτό το δέρμα και η κατασκευή?
Ευχαριστώ..
Το δέρμα είναι διπλής στρώσης και απο μέσα έχει επένδυση καστόρινη. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αν είναι ογκώδης. Αν την κρατάς όχι δεν έχει όγκο. Αλλά σαν θήκη πχ δεν λυγίζεται με το χέρι. Είναι σκληρή. Που και πάλι είναι και αναλόγως το δέρμα που διαλέξεις. Πχ του georgiosb που διάλεξε δέρμα μαλακό διαφορετικό είναι αρκετά πιο μαλακή απο τις υπόλοιπες. Η δική μου πχ είναι σκληρή. Τώρα δεν ξέρω αν σε κατατόπισα σε αυτό που ήθελες.
Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:18
χιιχχιιχιχ
ειμαι ενας απο τους τυχερους που ειμαι κατοχος της.
προσυπεγραφα κι εγω το ρολεξ και το λουρακι αλλα εδω μιλαμε οτι το ρολεξ ειναι υποδεεστερο του λουριού
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:26

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:33
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΘΗΚΩΝ "ΦΩΤΗΣ"
χιιχχιιχιχ
ειμαι ενας απο τους τυχερους που ειμαι κατοχος της.
προσυπεγραφα κι εγω το ρολεξ και το λουρακι αλλα εδω μιλαμε οτι το ρολεξ ειναι υποδεεστερο του λουριού
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
Respect!!! στον Γιώργο. Εσένα Βασίλη δεν κάνω quote το μηνυμά σου, καθώς χρωστάς καφέεεεεεεεεεεεεεεεε

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες