Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Χειροποίητη δερμάτινη θήκη [FAKE]

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
579 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/11/2010 - 20:39

για τις αλλαγες? καλα θα ειναι ακομα ποιο κουλ θηκη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:05

Να σαι καλά ρε Γιώργο ;) Πραγματικά είσαι ο μοναδικός που ομολόγησε ότι την αγόρασες χωρίς να θες να την χρησιμοποιήσεις. Θα κανονίσουμε να έχεις και χρόνο να τα πούμε απο περισσότερο χρόνο την επομένη. B) Λέγοντας μοναδικός εννοώ μου έκανε εντύπωση που κάποιος αγοράζει κάτι εξ αρχής γνωρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί να είναι η αρχή να μάθεις να χρησιμοποιείς θήκη ;)

οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου ειμαι εναντια στις θηκες...αλλα μου κεντρισατε το ενδιαφερον με τις φωτο και τα σχολια...αν ισχυει ακομα η διαδικασια θα παρακαλουσα για ενα δειγματολογιο χρωματων και καποια φωτο θηκης για 3G(να κανουμε και ενα δωρακι στην κοπελια χριστουγεννα ερχονται!!!)

#183   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:39

καλημερα φιλε μου
η συγκεκρειμενη θηκη ειναι για το 4αρι δεν εχει φτιαχτει κατι για 3G ασε που πιστευω θα βγει πολυ χοντροκομενη γιατι το 3g εχει τελειως διαφορετικο design και θα ειναι πολυ ασχημη αλλα οκ οτι πει και ο φωτης

#184   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:10

Παιδες Μόλις παρέλαβα και γω!!!!!!!!!!! Οι θήκες είναι απλά απίστευτες!!!! Η εφαρμογή της συσκευής είναι ΑΨΟΓΗ, δεν παίζει μέσα ούτε χιλιοστό! Καλά για τα δέρματα και την υφή ή την ποιότητα κατασκευής τα έχετε ξαναπέι μην γίνω κουραστικός. Νομίζω όμως ότι οφείλω και ένα εκτενές Feedback για τη συναλλαγή μου με τον Φώτη.

Είναι ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει μέσω της σελίδας. Σίγουρα όμως είναι η καλύτερη συναλλαγή. Ο Φώτης από την αρχή ήταν ξεκάθαρος, σε έκανε να μην αμφιβάλλεις καθόλου και ακόμα και στις συνενοήσεις με πμ άψογος με σχεδόν άμεσες απαντήσεις. Αγοράστε θήκες άφοβα ο Φώτης πραγματικά είναι εγγύηση.

οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου ειμαι εναντια στις θηκες...αλλα μου κεντρισατε το ενδιαφερον με τις φωτο και τα σχολια...αν ισχυει ακομα η διαδικασια θα παρακαλουσα για ενα δειγματολογιο χρωματων και καποια φωτο θηκης για 3G(να κανουμε και ενα δωρακι στην κοπελια χριστουγεννα ερχονται!!!)

Φίλε μου πραγματικά νομίζω ότι η συγκεκριμένη θήκη είναι το κατάλληλο λουράκι για το rolex σου. Είναι και πολυτελής, και με πολύ κομψό design και με απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Και αν μη τι άλλο νομίζω ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο αξίζει μία χειροποίητη προσεγμένη θήκη σαν αυτήν. Βλέπω ότι έχεις το 4. Εγώ σου προτείνω να αφήσεις τη θήκη για το 3G της κοπελιάς που δεν ξέρω αν θα βγει και τόσο καλή και να χτυπήσεις μία για το δικό σου. Πραγματικά αξίζει.

Αυτά και από μένα. Φώτη ευχαριστώ και πάλι (Τελικά δεν χρειάστηκε να παίξω μπουνιές με τον ταχυδρόμο.) :P

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 23/11/2010 - 12:11

#185   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:17

Ενα ευχαριστω και ενα μπραβο κι απο μενα στον φωτη. Αψογη συναλλαγη τελεια θηκη!

#186   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:20

Αυτά και από μένα. Φώτη ευχαριστώ και πάλι (Τελικά δεν χρειάστηκε να παίξω μπουνιές με τον ταχυδρόμο.) :P

Θα με κάνεις να κοκκινίσω χαχαχα :wub: . Να σαι καλά Νίκο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που τελικά δεν χρειάστηκε να παίξεις μπουνιές με τον ταχυδρόμο :P .

#187   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:20

Ενα ευχαριστω και ενα μπραβο κι απο μενα στον φωτη. Αψογη συναλλαγη τελεια θηκη!

Επίσης Δημήτρη ευχαριστώ και εσένα.

#188   GreGPAS

GreGPAS

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 14:50

Παρέλαβα εχτές, η θήκη είναι φοβερή, βολική, κομψή, με τον ήχο δεν έχω θέμα, ακούγετε όταν χτυπάει, εγώ που το έχω στην τσέπη συνήθως καταλαβαίνω και την δόνηση. Θέλει 1-2 μέρες ακόμα για να στρώσει και να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα το κινητό. ]

Αν γίνει δεύτερος γύρος σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την αγοράσετε.

#189   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 22:56

Παρέλαβα εχτές, η θήκη είναι φοβερή, βολική, κομψή, με τον ήχο δεν έχω θέμα, ακούγετε όταν χτυπάει, εγώ που το έχω στην τσέπη συνήθως καταλαβαίνω και την δόνηση. Θέλει 1-2 μέρες ακόμα για να στρώσει και να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα το κινητό. ]

Αν γίνει δεύτερος γύρος σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την αγοράσετε.

να σαι καλά Γρηγόρη :blush: άντε την επόμενη να έχεις και περισσότερο χρόνο να τα πούμε.

#190   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 24/11/2010 - 23:32

Φαίνεται πολ΄όμορφη..
Θα μπορούσα να έχω και εγώ το χρωματολόγιο?
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν? Ως προς τον όγκο της πως σας φαίνεται?
Είναι ογκώδης ή είναι λεπτό το δέρμα και η κατασκευή?

Ευχαριστώ..

#191   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 23:42

μια χαρα ειναι ογκο της ειναι δεμα λεπτο και η κατασκευη ειναι πολυ προσεγμενη ωστε να μην εχει ατελεις και διμιουργηθει ογκος που δεν πρεπει αυτα απο μενα

#192   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:06

Φαίνεται πολ΄όμορφη..
Θα μπορούσα να έχω και εγώ το χρωματολόγιο?
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν? Ως προς τον όγκο της πως σας φαίνεται?
Είναι ογκώδης ή είναι λεπτό το δέρμα και η κατασκευή?

Ευχαριστώ..

Το δέρμα είναι διπλής στρώσης και απο μέσα έχει επένδυση καστόρινη. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αν είναι ογκώδης. Αν την κρατάς όχι δεν έχει όγκο. Αλλά σαν θήκη πχ δεν λυγίζεται με το χέρι. Είναι σκληρή. Που και πάλι είναι και αναλόγως το δέρμα που διαλέξεις. Πχ του georgiosb που διάλεξε δέρμα μαλακό διαφορετικό είναι αρκετά πιο μαλακή απο τις υπόλοιπες. Η δική μου πχ είναι σκληρή. Τώρα δεν ξέρω αν σε κατατόπισα σε αυτό που ήθελες.

#193   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:18

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΘΗΚΩΝ "ΦΩΤΗΣ"
χιιχχιιχιχ
ειμαι ενας απο τους τυχερους που ειμαι κατοχος της.
προσυπεγραφα κι εγω το ρολεξ και το λουρακι αλλα εδω μιλαμε οτι το ρολεξ ειναι υποδεεστερο του λουριού
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

#194   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:26

θα συμφωνησω με τους προλλαλησαντες...με εχει σωσει απο πολλα εγκεφαλικα :lol:

#195   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:33

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΘΗΚΩΝ "ΦΩΤΗΣ"
χιιχχιιχιχ
ειμαι ενας απο τους τυχερους που ειμαι κατοχος της.
προσυπεγραφα κι εγω το ρολεξ και το λουρακι αλλα εδω μιλαμε οτι το ρολεξ ειναι υποδεεστερο του λουριού
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

Respect!!! στον Γιώργο. Εσένα Βασίλη δεν κάνω quote το μηνυμά σου, καθώς χρωστάς καφέεεεεεεεεεεεεεεεε :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες