Watercolor War
Δημοσίευση 12/11/2010 - 10:02
Ευχαριστώ
Ad
Δημοσίευση 12/11/2010 - 10:33
Δημοσίευση 12/11/2010 - 13:08
Review από την 148 Apps (Έγινε σε iPod ενώ υπάρχει και για iPad!)
@WatercolorWar To Twitter Account του παιχνιδιού
Βίντεο από έναν άνθρωπο που κάνει Review την εφαρμογή:
http://www.youtube.com/watch?v=ur5UjMMcOgs&feature=related
κι άλλο ένα αν και ο reviewer δεν καταλαβένει πως το σκορ βασίζεται στο accuracy, και στο ότι πρέπει όλοι οι εχθροί να πεθάνουν πρώτα:
http://www.dailymotion.com/video/xfdula_watercolor-war-video-review_videogames
Το παιχνίδι στο COCOS2D
Συζήτηση για το παιχνίδι σε γνωστό forum
Κι άλλο review σε μια γνωστή ιστοσελίδα
Δημοσίευση 12/11/2010 - 13:23
Θα δοκιμάσεις μια εφαρμογή άρπα-κόλλα όπως λες?
Κύριε Developer καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια σας.
Επίσης είναι τιμή σας που ο god21 δοκιμάζει την εφαρμογή σας...
για να τελειώνουμε
ΤΟ xCode ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.......
Δεν νομίζω να είπα κανένα τέτοιο πράγμα. Μήπως έγραψα και δεν το ξέρω;
Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:10
Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:29
Δημοσίευση 14/11/2010 - 21:46
Αρχικα να πω οτι το ολο concept μου αρεσε. Καθε πιστα ειναι και μια αιθουσα διδασκαλιας και αν παρεις καλο βαθμο, απο C και πανω περνας στην επομενη αιθουσα. Τα γραφικα ειναι αρκετα καλα για το συγκεκριμενο concept. Βασικα δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν διαφορετικα εφοσον επροκειτο για ζωγραφιες ενος 9χρονου παιδιου και τα γραφικα ειναι τοσο καρτουνιστικα οσο πρεπει. Τα power ups ειναι οκ. Αυτο με τη φωτια μου αρεσε. Αλλα μαλλον χρειαζεται περισσοτερη ποικιλια ή να εμφανιζονται και λιγο πιο συχνα... Ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος! Ταιριαζει απολυτα!
Πλακα εχουν και τα mini games...
Φυσικα περα απο το να πυροβολεις εχθρους συνεχεια, δεν κανεις και κατι αλλο. Οποτε ισως καποιος το βαρεθει καπως γρηγορα. Καλο θα ηταν να εχει μεγαλυτερη ποικιλια εχθρων. Διαφορετικα αεροπλανα, ελικοπτερα ή ακομα και αλλου ειδους ιπταμενα αντικειμενα, πχ zeppelin, ufo και ο,τι μπορει να φανταστει γενικα ενα παιδι.
Το μονο προβλημα που εχω ειναι ο βαθμος δυσκολιας ή μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα. Εχω σκοτωσει ολους τους εχθρους σε μια πιστα (εχω παρει και το αντιστοιχο achievement), οποτε λογικα το score θα ειναι standard αλλα παιρνω παντα grade D και δεν μπορω να περασω στην επομενη. Υπαρχει καποιο standard score που πρεπει να πιασεις για να περασεις στην επομενη πιστα? Αν χαθουν εχθροι και δεν τους προλαβεις αυτο μετραει αρνητικα?
Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:46
Λοιπον τη δοκιμασα την εφαρμογη. Σε iPhone αρχικα, αλλα θα την περασω και στο iPad. Πολυ καλο το οτι ειναι universal.
Αρχικα να πω οτι το ολο concept μου αρεσε. Καθε πιστα ειναι και μια αιθουσα διδασκαλιας και αν παρεις καλο βαθμο, απο C και πανω περνας στην επομενη αιθουσα. Τα γραφικα ειναι αρκετα καλα για το συγκεκριμενο concept. Βασικα δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν διαφορετικα εφοσον επροκειτο για ζωγραφιες ενος 9χρονου παιδιου και τα γραφικα ειναι τοσο καρτουνιστικα οσο πρεπει. Τα power ups ειναι οκ. Αυτο με τη φωτια μου αρεσε. Αλλα μαλλον χρειαζεται περισσοτερη ποικιλια ή να εμφανιζονται και λιγο πιο συχνα... Ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος! Ταιριαζει απολυτα!
Πλακα εχουν και τα mini games...
Φυσικα περα απο το να πυροβολεις εχθρους συνεχεια, δεν κανεις και κατι αλλο. Οποτε ισως καποιος το βαρεθει καπως γρηγορα. Καλο θα ηταν να εχει μεγαλυτερη ποικιλια εχθρων. Διαφορετικα αεροπλανα, ελικοπτερα ή ακομα και αλλου ειδους ιπταμενα αντικειμενα, πχ zeppelin, ufo και ο,τι μπορει να φανταστει γενικα ενα παιδι.
Το μονο προβλημα που εχω ειναι ο βαθμος δυσκολιας ή μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα. Εχω σκοτωσει ολους τους εχθρους σε μια πιστα (εχω παρει και το αντιστοιχο achievement), οποτε λογικα το score θα ειναι standard αλλα παιρνω παντα grade D και δεν μπορω να περασω στην επομενη. Υπαρχει καποιο standard score που πρεπει να πιασεις για να περασεις στην επομενη πιστα? Αν χαθουν εχθροι και δεν τους προλαβεις αυτο μετραει αρνητικα?
Ευχαριστώ για την καλή κριτική!
Ο βαθμός σου βασίζεται στην ακρίβεια. Δηλαδή στο πόσες σφαίρες βρήκαν τον στόχο τους. Μάλλον εσύ κρατάς πατημένω το δάχτυλο και το κουνάς δεξιά-αριστερά!
Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:51
Ευχαριστώ για την καλή κριτική!
Ο βαθμός σου βασίζεται στην ακρίβεια. Δηλαδή στο πόσες σφαίρες βρήκαν τον στόχο τους. Μάλλον εσύ κρατάς πατημένω το δάχτυλο και το κουνάς δεξιά-αριστερά!
Ναι, έτσι έκανα... Δεν το ήξερα... Thanks!
Δημοσίευση 15/11/2010 - 11:27
BTW Μπορείς να ανεβάσεις αυτό το review και στο AppStore?Ναι, έτσι έκανα... Δεν το ήξερα... Thanks!
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 15/11/2010 - 12:09
BTW Μπορείς να ανεβάσεις αυτό το review και στο AppStore?
Ευχαριστώ.
Το θέλεις μεταφρασμένο όμως... Οκ, θα το κάνω κάποια στιγμή.
Δημοσίευση 19/11/2010 - 20:31
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες