Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   DiMouBmX

DiMouBmX

iPH Member

• 275 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/06/2009 - 11:48

3ερει κανεις ποτε βγαινει το ultrasnow?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:25

Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. TΟ μυνημα που βγαζει ειναι ακριβως αυτο : ERROR internal Error,could not perform immediate configuration (2) on essential........

#273   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:57

Ναι, υπάρχει καποιο προβλημα με το cydia στο redsnow 0.7.2... πολλοι έχουν πρόβλημα μεταξύ αυτών και εγώ. Ακομα ομως καμια επισημη ανακοινωση απο saurik/devteam  ... περιμενουμε να ξυπνήσει η Αμερική :)

#274   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 15:12

Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα με την βοηθεια καποιον φιλων και με λιγο σκαλιζμα και πολλα Restore μαλλον βρηκα την λυση ή μπορει και να σταθηκα τυχερη και να επεσα σε κανενα uptade του cydia απο τον δημιουργο του.
Εγω αυτο που εκανα ειναι το εξής: με το redSnow εγκατεστησα μονο το cydia και οχι to icy. Ετσι μου εκανε κανονικα το uptade και λειτουργει. Το icy εξαλου αμα ειναι το βαζουμε χειροκινητα απο το repo : http://apt.ripdev.com μεσα απο το Cydia......  ΦΙΛΑΚΙΑ.

#275   dodos

dodos

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 15:17

παιδια μια ερωτησγ ακομα, περναο κανονηκα ολα τα παλια αρχηα οποσ το sbs ettings doss prefs winterboard.  h thelei alla arxha tvra. efxaristo poly

#276   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 15:28

Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα με την βοηθεια καποιον φιλων και με λιγο σκαλιζμα και πολλα Restore μαλλον βρηκα την λυση ή μπορει και να σταθηκα τυχερη και να επεσα σε κανενα uptade του cydia απο τον δημιουργο του.

Εγω αυτο που εκανα ειναι το εξής: με το redSnow εγκατεστησα μονο το cydia και οχι to icy. Ετσι μου εκανε κανονικα το uptade και λειτουργει. Το icy εξαλου αμα ειναι το βαζουμε χειροκινητα απο το repo : http://apt.ripdev.com μεσα απο το Cydia......  ΦΙΛΑΚΙΑ.

Οντως! Ξαναπερασα το redsnow 0.7.2 χωρις ομως να επιλεξω Icy. Οταν ανοιξε, ναι μεν το Icy ηταν ακομα εκει σαν εφαρμογή ωστοσο το cydia δουλευει κανονικα επιτελους! Προφανως εχουν interoperabiity problem τα δυο αυτα προγραμματα τα οποια αποτι καταλαβα δουλευουν και τα δυο με τον dpkg manager >:(

#277   illuminatus

illuminatus

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 00:24

γεια σας παλικαρια,

εγώ έκανα την αναβάθμιση μου και στην αρχή είχα προβληματάκια, αλλα τώρα λύθηκαν,για το ποσοστό % τις μπαταρίας κατέβασα ένα application που δείχνει την χρήση του iphone μπαταρία,εφαρμογές σε χρήση, μνήμη σε χρήση, μου φαίνεται χρήσιμο,ξέρω ότι το γράφω σε λάθος post αλλα έχει σχέση με το ποσοστό τις μπαταρίας. δοκιμάστε το 8)

όπα sorry ξέχασα το όνομα του application,

iInformation λέγεται το δεύτερο γράμμα έινai i κεφαλαιο

Καλησπερα σας κυριοι...Μηπως μπορει καποιος να μας εξηγησει την πρωτη σελιδα αυτου του ενδιαφεροντος προγραματος  !!??
Αυτο το Free.. τι να σημαινει αραγε  ?

#278   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1652 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2009 - 08:00

Που σημαίνει τι με την 0.7.2 ....?Τι κάνουμε.....?

#279   kostthem

kostthem

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 08:18

Έκανε update το ΒeejiveIM και ενεργοποιήθηκαν τα Push Notifications. Ως "Γνωστοποιήσεις" (πετυχημένο το βρίσκω).

#280   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:21

Λοιπόν το Iphone 3g μου το πήρα απο το ebay εδώ και καιρό,στην αρχή το είχα με turbosim,έπειτα βγήκε τα χριστούγεννα το yellosn0w το έβαλα,όλα μια χαρά μέχρι τώρα δεν είχα κάνει Update λόγω του οτι δεν είχε βγεί το Ultrasn0w,σήμερα λοιπόν που βγήκε είπα να το κάνω επιτέλους!

Κάνω ακριβώς τις οδηγίες του sepsis, κατεβάζω δλδ την  .ipsw απο το λινκ που δίνει,κατεβάζω το Itunes 8.2,κάνω εγκατάσταση το Itunes,κάνω back up και πατάω shift+restore στην .ipsw που κατέβασα και αρχίζει η διαδικασία...

Μόλις τελειώσε μου είπε αν θέλω restore from back up ή set as new device, επιλέγω το πρώτο,κάνει back up όλα καλά! Μου λέει να μην αποσυνδέσω το κινητό για να κάνει reboot και να κάνει το back up,το αφήνω λοιπόν,γνωρίζοντας πως θα μου βγάλει έπειτα το "error" οτι η Sim μου δεν είναι κατάλληλη και τα κλασικά..ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!

Με την κοσμοτε μέσα το ανοίγει κανονικά μετά το restart και κάνει sync τα τραγούδια και τις εφαρμογές που είχα free απο το appstore και όλα παίζουν κομπλε!!! δλδ μου λέει το Itunes ότι έχω 3.0 version,το firmware 04.26.08,ελληνικά μέσα, δέχομαι και λαμβάνω κλήσεις κανονικα!!!

Τι bug είναι αυτό και το μηλόφονό μου απο locked έγινε factory unlocked?? Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ξεκλείδωτο και να μην το ήξερα  τόσο καιρό...

#281   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:28

Δες εδώ και πες μας :P
http://www.iphonehel...pic,5434.0.html

#282   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:33

θα μας τρελανεις εσυ μου φαινετε λολ...

#283   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:38

ρε συ sepsis,δεν το πήρα χτες το μηλόφωνο..λές να μην ξέρω αν είναι Locked ή όχι? δλδ την turbo sim στην αρχή και το yellosn0w μετά τα έβαλα ετσι για την πλάκα?Είναι απο την πολωνία το κινητό και κλειδωμένο..το μοντέλο είναι MB489PL !! Το έκλεισα, το άνοιξα,δεν έχω κάνει ακόμα Jb μιας και ακόμα δεν το πιστεύω :D

#284   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:42

ναι αλλά σύμφωνα με την Αpple http://support.apple.com/kb/HT1937 στην Πολωνία υπάρχει η δυνατότητα carrier unlocking

#285   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 14:46

Ναι όντως το είχα δει αυτό αλλά όταν το πήρα δεν ήταν ξεκλείδωτο σίγουρα..δλδ το είχα δοκιμάσει και στην 2.1 χωρίς turbo sim και δεν έπεζε με τπτ, και στην 2.2 χώρις Yellsn0w Και πάλι τα ίδια...Και σου λέω έβγαζε και το μνμ στο itunes οτι  χρησιμοποιώ invalid sim  κλπ..Τώρα ξαφνικά με το που έβαλα την 3.0 ένεργοποιήθηκε η επιλογή για unlock? Τα σπασε δλδ?  :P :P
EDIT : Μόλις έβαλα και voda sim και εξακολουθεί να παίζει μια χαρά :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9