Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/06/2009 - 03:01

Παιδια δοκιμασε κανεις να κανει downgrade στην 2,2,1? δεν μου δουλευει... Μετα το extracting software μου πεταει  cannot restore iphone An unknown error occured (20) δοκιμασα ξανα την 3,0 και κανει restore... Τι κανουμε τωρα? Θελω την 2.2.1...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   UnstoppabLe

UnstoppabLe

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 07:53

Apple added a new piece of security to the iPhone 3GS. I was sending the applelogo to the phone and it kept giving me "Memory Image Not Valid". Puzzled, since I knew iTunes sent this no problem, I dumped the USB communication. Seen that new thing, "Verifying iPhone restore with Apple"? It adds another tag to the img3 file inside the sig checked area, called ECID, which contains a unique id for the phone. INSIDE THE SIG CHECKED AREA. Then the server resigns and sends you a new signature. Basically it generates a custom Img3 which only works on your specific phone.

This is bad news... They almost surely won't authorize downgrades on new phones. They might not even authorize downgrades on older phones. Get a usb dump of a restore to 7A341 if you ever want to go back(which you may need to use exploits). Unless of course it's broken deeply at the hardware level. Then lol @ Apple.
http://iphonejtag.bl...es-no-dice.html

#288   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 17:44

Δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε downgrade? μιλαω για το 3G

#289   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2009 - 13:21

Προσπαθω το downgrade συνεχεια αλλα δεν τα καταφερνω... Ουτε normal mode ουτε DFU... Πεταει error μετα το extracting software... Δοκιμασα ακομα κ να περασω το παλιο itunes αλλα παλι τιποτα... Δεν ξερω τι αλλο να κανω... Βλεπω το κινητακι μου κ τρεχει πολυ αργα... Ξενερωσα υπερβολικα... Το εχω σκισει στα restore 3 μερες τωρα!!! Ολοι οι οδηγοι που βρηκα δεν δουλευουν, η ειναι για πιο παλιες εκδοσεις... Εχω φαει πολυ ξενερα!!!

#290   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/06/2009 - 00:58

Δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε downgrade? μιλαω για το 3G

Μάλλον όχι.
Είχα προσπαθήσει βάζοντας το σε DFU, αλλά δεν έγινε τίποτα.

#291   Themistoklis

Themistoklis

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/06/2009 - 10:26

καλημερα σε ολους μας,

θα ηθελα να μ ενημερωσετε γιατι εχω μπερδευτει τελειως.............

Τελικα αξιζει να βαλλω την 3.0 η να περιμενω να φτιαξουν λιγο τα πραγματα???  (γιατι εχω την εντυπωση πως ολα υπολειτουργουν........ η κανω λαθος??????) εχω την 2.2.1 κ ολα δουλευουν "τσιτες" -iblacklist,ilocalis-ida κλπ

ευχαριστω πολυ!!!

#292   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2009 - 13:36

Έχω κλειστό το ασύρματο δίκτυο, τις υπηρεσίες τοποθεσίας, τις γνωστοποιήσεις, τις μετακλήσεις, δε τρέχει τίποτα στο background και κάθε 5-10 λεπτά η μπαταρία πέφτει 1-2%. Ακόμα και το LG Viewty μου, που υποτίθεται ότι έχει χάλια μπαταρία, κρατά μια χαρά.
Υπάρχει τρόπος να πάω στη 2.2.1? Εκτός από το booting time δεν υπάρχει κάτι άλλο.

#293   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 00:37

Έχω κλειστό το ασύρματο δίκτυο, τις υπηρεσίες τοποθεσίας, τις γνωστοποιήσεις, τις μετακλήσεις, δε τρέχει τίποτα στο background και κάθε 5-10 λεπτά η μπαταρία πέφτει 1-2%. Ακόμα και το LG Viewty μου, που υποτίθεται ότι έχει χάλια μπαταρία, κρατά μια χαρά.

Υπάρχει τρόπος να πάω στη 2.2.1? Εκτός από το booting time δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δεν γινεται να κάνουμε downgrade... Δεν το υποστιρίζει η ίδια η apple το διαβασα στα forum της... Ασε και εγω εχω ξενερώσει... Με την 2.2.1 ήταν όλα καλά... Τωρα.................

#294   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 11:52

H 2.2.1 ΕΙΝΑΙ ολοκληρωμένη.
Τι να το κάνω το ελληνικό πληκτρολόγιο (που, και αυτό, είναι λάθος σχεδιασμένο) όταν τα γραφικά πολλές φορές είναι choppy??
Θέλω να πάω στη 2.2.1. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει τρόπος

#295   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 17:18

Και ναι, τα κατάφερα και είμαι στη 2.2.1
Είναι δοκιμασμένη.
Μπορώ να έχω tethering και mms.
Για όποιον θέλει, εδώ http://www.youtube.c...h?v=26BGUkjuAUg
Όταν βγει η 3.1, τότε θα αναβαθμίσω. Θέλω κινητό και οχι bugs.

#296   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/06/2009 - 17:24

ωραια να πας στην 2.2.1,το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγο διαστημα η 2.2.1 θα ξεχαστει...και θα γυριζετε παλι στην 3 :)

#297   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 17:42

Όταν ξεχαστεί, τότε θα πάω.
Αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ελλειπής η 3.0 όσον αφορά τις εφαρμογές.
Όταν όμως υπάρξει ανάλογη υποστήριξη, τότε ναι, θα γυρίσω.

#298   danik_gr

danik_gr

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 06:52

παιδια χαιρεται και απο μενα.. πριν λιγες μερες παρατηρησα πολλα κολληματα στο τηλεφωνο..και γενικα πολλα restart .. νομιζα οτι κατι δεν παει καλα με τα cydia apps. Προχτες λοιπον αποφασισα και εβαλα την 3.0 κανωντας ολα τα απαραιτητα back up κλπ.. και ειπα να δουλεψει "μαμα" λιγο η συσκευη (3g) . Ρε παιδια σας κολλαει η 3.0? τι στο καλο γινεται..μου κολλαει ανελεητα τωρα..πιο πολυ απο πριν!!..ειδικα αυτη η αναζητηση που εβαλαν στο springboard τα δινει ολα.. απο κολλημα σε κολλημα παει.. τι στα κομματια?.. πφφφ... εκει που ειναι το τηλεφωνο σε φαση αναμονης.. το ξεκλειδωνω και κανει restart! κολλαει.. σκαλωνει.. ζοριζεται .. κατι παει λαθος.. και δε μπορω να καταλαβω τι... το κορυφαιο ειναι που το συνδεω στο itunes κανει λιγα πραγματα sync και μετα ξεκιναει το κολλημα.. και κανει επαναλαμβανομενους ηχους του sync.. τι προτεινετε? εχει κανεις το ιδιο προβλημα?  δεν ξερω αν ειμαι off-topic.. αν ειμαι , με συγχωρειτε..!

#299   danik_gr

danik_gr

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 07:17

ξεχασα να προσθεσω πως οταν πας στο search κολλαει και αναβοσβηνει η οθονη!!.. .. ..

#300   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 15:33

Φιλε μου δεν εχω κατι να προτεινω εκτος απο ένα ακομα restore... Θα σου πω ομως το δικό μου προβλημα... Εκανα restore στην 3.0 και μετα περασα το backup που είχα στο itunes απο 2.2.1... Τιποτα δεν δουλευε σωστα. Εσφιξα τα δοντια αποφασισμενος οτι θα χασω 1500+ μηνυματα σημαντικα για μενα και τελικα εκανα set as new device!!! Μετα εκανα jailbreak και τωρα παει καλα μπορω να πω... Περιμενω απλα ενα update σε καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι οπως ibluetooth, iblacklist, winterboard, yxflash (xsellize), Veency και διαφορες αλλες και πιστευω πως ειμαι ενταξη... Δεν ειχα προβληματα οπως τα δικα σου αλλα και μενα μου κολαγε το spotlight... Δοκιμασα λοιπον restore σε DFU και set as new device... Ολα καλα απο τοτε... Εχασα ομως πολλα... Εμεις οι ανθρωποι της τεχνολογιας βρισκομαστε πολλες φορες σε αυτο το σταυροδρομι (ενα φορματ, ενα restore και πανε ολα...) Αυτο μου συνεβει εμενα μπορει να μην ισχυει για σενα γι αυτο παρε κ αλλες γνωμες και σου ευχομαι καλη τυχη!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26

0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες