Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:34

Για να μην κάνω καμία σαχλαμάρα..και κλαίω το κινητάκι μου μετά..

έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?

Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό...  2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD

Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   dramer

dramer

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:35

παιδια δωστε μου λιγο φως και στους παραπανω πως ακριβος μπορουμε να στειλουμε    MMSενια και εγω εχω vodafone cu!

πρεπη προτα να κανεις κατι??? εκτος τιν αναβαθμιση σε 3.0 os??????? ??? ??? ??? ??? ??? ???

thankss!!!!!

#108   lupus76

lupus76

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:40

Για τους χρήστες Iphone EDGE, μπορείτε να κάνετε UPDATE στην 3.0 πατώντας UPDATE στο ιTunes. Δεν πρέπει να πάτησετε RESTORE αλλιώς to iPhone θα κλειδώσει. Φυσικά θα χάσετε όλα όσα σας δινεί το jailbreak (cydia κλπ) αλλά θα εχέτε το κινητό σας να λειτουργεί με το επίσημο 3.0. Την πληροφορία αυτή τη διάβασα στο προσωρινό blog του ιταλικού ispazio. Για όσους ξέρουν ιταλικά εδώ είναι το quote και το link.

D: Ho un iPhone EDGE, quindi ho bisogno dello sblocco. Potrò aggiornare al 3.0 o dovrò attendere il DevTeam?

R: Puoi AGGIORNARE al 3.0. La parte telefonica resterà attiva ma ovviamente perderai Cydia ed il resto. Attenzione a cliccare su AGGIORNA e non RIPRISTINA altrimenti perderai lo sblocco della parte telefonica.

http://ispazio.wordp...re-3-0/#more-25

P.S. έχω έναν φίλο που το δοκίμασε ήδη με επιτυχία στο Iphone EDGE του (έγω είμαι κάτοχος 3G οπότε και δεν μπορώ να σας πω προσωπική εμπειρία)

#109   illuminatus

illuminatus

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:42

[quote author=solaris link=topic=5126.msg43917#msg43917 date=1245281662]

Για να μην κάνω καμία σαχλαμάρα..και κλαίω το κινητάκι μου μετά..

έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?

Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό...  2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD

Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει
μέσα από το itunes πατάς shift+restore.....Το  restore που βρισκεται να το πατησω ρε γ...το !?

#110   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:45

Εγω εκανα κατευθιαν update αλλα επειδη μου εμφανιζε και μερικες εφαρμογες cr... εκανα ενα restore και ολα οκ. ημουν σε 2.2.1 jailbreak

#111   illuminatus

illuminatus

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:46

Εγω εκανα κατευθιαν update αλλα επειδη μου εμφανιζε και μερικες εφαρμογες cr... εκανα ενα restore και ολα οκ. ημουν σε 2.2.1 jailbreak

Φιλε μου μπορεις να μου πεις με δυο λογια τι εκανες ακριβως....Γιατι και εγω το ιδιο επαθα !!

#112   koun44444

koun44444

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:50

Γεια σας παιδιά μόλις έκανα upadate στο 3.0. Όλα οκ, voice memo, landscape keyboard, Ελληνικα κλπ εκτός από το εξής: δεν μπορω να βρω την ''κοινή χρήση internet'' (tethering). Δεν είναι το θέμα να ''συνδεθώ'' αλλά δεν δεν βρίσκω καν την επιλογή. Ξέρεις κανείς που βρίσκεται?
Α και μόλις έκανα sync τα notes αλλά τίποτα, ότι υπηρχε στο outlook υπάρχει και ότι υπήρχε στο i phone υπάρχει. Τελικά γίνοντα sync τα notes ή όχι?

#113   Ravager

Ravager

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:55

Το Setup του Internet Tethering Βρίσκετε στο Settings /General /Network

#114   chripthon

chripthon

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 01:58

Ουτε update κάνει ούτε restore  B O H Θ E I A  error 1602

#115   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:02

Εμένα μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα άψογα... δοκίμασα σχεδόν ολα τα new features....

Επίσης θα ήθελα να πω ότι το A2DP με το sonyericsson HBH-DS980 δουλεύει τέλεια ... και επιτέλους ακούω φοβερή ποιότητα μουσικής χωρίς καλώδια.

Τέλος για λίγους θέλω να αναφαίρω ότι το Vodafone Together δουλεύει άψογα στην version 3.0

#116   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:05

Ρε παιδιά παρατήρησα και κάτι ακόμα...κατέβασα το tap tap για να ενεργοποιήσω το push (με κανα δυο προσπάθειες) κάνω synk to iphone αλλά δεν το περνάει!!! ???
Κατέβασα και κανα δυο άλλες εφαρμογές αλλά πάλι το ίδιο....
έκανα restart pc και iphone ,έκανα repair το iTunes ,αλλά τίποτα.....
τώρα λέτε να είναι από το πήξιμο των server??......καμιά άλλη ιδέα?!!?

#117   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:05

Ουτε update κάνει ούτε restore  B O H Θ E I A  error 1602

Από λίγα που διάβασα στο internet... πρέπει να σβήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ το iTunes και το Apple Mobile Device support και μετά να κάνεις ξανά install την πιο τελευταία έκδοση του iTunes

Να κάνεις force-restore και όχι update από το Internet

#118   chripthon

chripthon

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:07

και πως κάνουμε force restore?

#119   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:08

Ρε παιδιά παρατήρησα και κάτι ακόμα...κατέβασα το tap tap για να ενεργοποιήσω το push (με κανα δυο προσπάθειες) κάνω synk to iphone αλλά δεν το περνάει!!! ???

Κατέβασα και κανα δυο άλλες εφαρμογές αλλά πάλι το ίδιο....

έκανα restart pc και iphone ,έκανα repair το iTunes ,αλλά τίποτα.....

τώρα λέτε να είναι από το πήξιμο των server??......καμιά άλλη ιδέα?!!?

Ρε παιδιά ...ας διαβάζουμε προϊγούμενα posts... το πρόβλημα είναι λόγο υπερφόρτωσης του Appstore

Μέχρι και Post έχει γίνει (1ο θέμα) στην αρχική σελίδα του www.iphonehellas.gr

#120   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:08

Φιλε μου μπορεις να μου πεις με δυο λογια τι εκανες ακριβως....Γιατι και εγω το ιδιο επαθα !!

Φιλε δεν εκανα κατι ιδιαιτερο, ακριβως οπως τα γραφω. Εκανα στην αρχη update απο το itunes, μετα μου εμφανιστηκαν οι cr... εφαρμογες κ αυτο με την μπαταρια που ανεφερες και επειτα εκανα πατησα restore και εγινε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες