Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:11
Ad
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:12
Κατεβάζεις από εδώ την version 3.0 για 3G
http://appldnld.appl...41_Restore.ipsw
Βάζεις το κινητό σου σε restore mode...
1. κλείνεις το κινητό...
2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο...
3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD
Mέσα από το itunes αφού σου πει ότι βρήκε iphone σε restore mode πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:17
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:22

Κατέβασα και κανα δυο άλλες εφαρμογές αλλά πάλι το ίδιο....
έκανα restart pc και iphone ,έκανα repair το iTunes ,αλλά τίποτα.....
τώρα λέτε να είναι από το πήξιμο των server??......καμιά άλλη ιδέα?!!?
Ρε παιδιά ...ας διαβάζουμε προϊγούμενα posts... το πρόβλημα είναι λόγο υπερφόρτωσης του Appstore
Μέχρι και Post έχει γίνει (1ο θέμα) στην αρχική σελίδα του www.iphonehellas.gr
solaris αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι δεν ήταν ότι δεν το κατέβαζε αλλά δεν το πέρναγε στο τηλ....οπότε αυτό είναι λίγο δύσκολο να φταίει το Appstore!!!!!
τεσπά τελικά το βρήκα!!!απροσεξία δικιά μου ήταν απλά κάπως είχαν αλλαχθεί οι ρυθμίσεις στο iTunes!sorry για το λάθος....

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:28
έκανα και εγώ αναβάθμιση σε iphone 3g ξεκλείδωτο, αλλα............
τώρα δεν μου βρίσκει το δίκτυο wifi του σπιτιού μου το οποιο βλέπει το "λαπτοπι" μου από το οποιο σας γράφω,
ξέρεις κανεις τι παίζει, του έκανα restart αλλα τίποτα.
ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:30
Ναι αυτό είναι.... το θυμόμουνα λάθος...
αν δεν βάλεις το κινητό σε recovery mode...σου λέει κάτι για servers... και νομίζεις πως έχει να κάνει με την υπερ-φόρτωση του δικτίου της Apple
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:31
To έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει κατί που να οδηγεί εκει. Τα μόνα που βλέπω είναι ''Enable 3G'' , ''Cellular Data Network'', ''Data Roaming'', ''VPN'' και ''WI-FI''. Αλλά και στις υποκατηγορίες αντίστοιχα δεν βγάζει κάτι.
Κατι μάλλον κάνω λάθος

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:39
έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?
Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό... 2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD
Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει
Στην αρχη του topic δεν λεει οτι πρεπει να βαλεις σε restore mode το iPhone και μετα να κανεις restore και εσυ εδω λες οτι πρεπει.....
Εχω jailbrake 2.2.1 για να βαλω την 3.0 θα βαλω το iPhone πρωτα σε restore mode και μετα restore ή restore στην 3.0 χωρις restore mode ?
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:45
έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?
Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό... 2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD
Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει
Στην αρχη του topic δεν λεει οτι πρεπει να βαλεις σε restore mode το iPhone και μετα να κανεις restore και εσυ εδω λες οτι πρεπει.....
Εχω jailbrake 2.2.1 για να βαλω την 3.0 θα βαλω το iPhone πρωτα σε restore mode και μετα restore ή restore στην 3.0 χωρις restore mode ?
Το έγραψα λάθος... όχι να το βάλεις σε restore mode... αλλά να το βάλεις σε recovery mode
Εγώ αυτό έκανα και το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα... Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις restore με shift+click restore αν δεν βάλεις το κινητό σε recovery mode.....όσες φορές και αν δοκίμασα χωρίς να μπω σε recovery mode "έτρωγα άκυρο"
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:53
To έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει κατί που να οδηγεί εκει. Τα μόνα που βλέπω είναι ''Enable 3G'' , ''Cellular Data Network'', ''Data Roaming'', ''VPN'' και ''WI-FI''. Αλλά και στις υποκατηγορίες αντίστοιχα δεν βγάζει κάτι.
Κατι μάλλον κάνω λάθος

Φιλε μου δεν νομιζω οτι εκανες κατι λαθος,γιατι και σε μενα το ιδιο ισχυει.Επισης οταν παω στο Messages δεν μου εχει κατω αριστερα το κουμπι για την εισαγωγη εικονας.Δεν ξερω τι ακριβως φταιει.Με απλα λογια δεν εχω mms και tethering.Βεβαια εχω wind και δεν νομιζω οτι υποστηριζει η wind iphone συσκευες,απλα με αγχωνει το οτι δεν υπαρχουν σαν λειτουργιες μεσα στο κινητο μου.
Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:56
Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:32
Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:47

Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:54
Δημοσίευση 18/06/2009 - 04:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες