Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:11

Αν βρεθει και λυση να εχουμε ελληνικη μπαρα στις επαφες χωρις να χρειαζεται να εχουμε και ελληνικο μενου θα ειμαστε οκ πιστευω. Δεν μπορω να βλεπω να γραφει ολοκληρη προταση ( δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο ) οταν δεν εχω σημα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:12

και πως κάνουμε force restore?

Κατεβάζεις από εδώ την version 3.0 για 3G
http://appldnld.appl...41_Restore.ipsw

Βάζεις το κινητό σου σε restore mode...
1. κλείνεις το κινητό...  
2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο...
3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD

Mέσα από το itunes αφού σου πει ότι βρήκε iphone σε restore mode πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει

#123   chripthon

chripthon

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:17

μου βρίσκει το iphone se recovery mode oxi se restore

#124   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:22

Ρε παιδιά παρατήρησα και κάτι ακόμα...κατέβασα το tap tap για να ενεργοποιήσω το push (με κανα δυο προσπάθειες) κάνω synk to iphone αλλά δεν το περνάει!!! ???

Κατέβασα και κανα δυο άλλες εφαρμογές αλλά πάλι το ίδιο....

έκανα restart pc και iphone ,έκανα repair το iTunes ,αλλά τίποτα.....

τώρα λέτε να είναι από το πήξιμο των server??......καμιά άλλη ιδέα?!!?

Ρε παιδιά ...ας διαβάζουμε προϊγούμενα posts... το πρόβλημα είναι λόγο υπερφόρτωσης του Appstore

Μέχρι και Post έχει γίνει (1ο θέμα) στην αρχική σελίδα του www.iphonehellas.gr

solaris αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι δεν ήταν ότι δεν το κατέβαζε αλλά δεν το πέρναγε στο τηλ....οπότε αυτό είναι λίγο δύσκολο να φταίει το Appstore!!!!!
τεσπά τελικά το βρήκα!!!απροσεξία δικιά μου ήταν απλά κάπως είχαν αλλαχθεί οι ρυθμίσεις στο iTunes!sorry για το λάθος.... ;)

#125   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:28

παιδιά γεια σας και ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες.
έκανα και εγώ αναβάθμιση σε iphone 3g ξεκλείδωτο, αλλα............
τώρα δεν μου βρίσκει το δίκτυο wifi του σπιτιού μου το οποιο βλέπει το "λαπτοπι" μου από το οποιο σας γράφω,
ξέρεις κανεις τι παίζει, του έκανα restart αλλα τίποτα.
ευχαριστώ εκ των προτερων ???

#126   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:30

μου βρίσκει το iphone se recovery mode oxi se restore

Ναι αυτό είναι.... το θυμόμουνα λάθος...
αν δεν βάλεις το κινητό σε recovery mode...σου λέει κάτι για servers... και νομίζεις πως έχει να κάνει με την  υπερ-φόρτωση του δικτίου της Apple

#127   koun44444

koun44444

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:31

Το Setup του Internet Tethering Βρίσκετε στο Settings /General /Network

To έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει κατί που να οδηγεί εκει. Τα μόνα που βλέπω είναι ''Enable 3G'' , ''Cellular Data Network'', ''Data Roaming'', ''VPN'' και ''WI-FI''. Αλλά και στις υποκατηγορίες αντίστοιχα δεν βγάζει κάτι.
Κατι μάλλον κάνω λάθος????

#128   demious11

demious11

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:39

Για να μην κάνω καμία σαχλαμάρα..και κλαίω το κινητάκι μου μετά..

έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?

Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό...  2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD

Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει

Στην αρχη του topic δεν λεει οτι πρεπει να βαλεις σε restore mode το  iPhone και μετα να κανεις restore και εσυ εδω λες οτι πρεπει.....
Εχω jailbrake 2.2.1 για να βαλω την 3.0 θα βαλω το iPhone πρωτα σε restore mode και μετα restore ή restore στην 3.0 χωρις restore mode ?

#129   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:45

Για να μην κάνω καμία σαχλαμάρα..και κλαίω το κινητάκι μου μετά..

έχω jailbroken 3g με 2.2.1. Για να πάω σε 3.0 κάνω download to ipsw και restore ή restore σε 2,2,1 (που θα το βρούμε αυτό?) και update σε 3.0?

Βάζεις το κινητό σου σε restore mode... 1. κλείνεις το κινητό...  2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο... 3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD

Ύστερα αφού έχεις κατεβάσει την version 3 από το link που υπάρχει στην αρχή του Topic..μέσα από το itunes πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει

Στην αρχη του topic δεν λεει οτι πρεπει να βαλεις σε restore mode το  iPhone και μετα να κανεις restore και εσυ εδω λες οτι πρεπει.....

Εχω jailbrake 2.2.1 για να βαλω την 3.0 θα βαλω το iPhone πρωτα σε restore mode και μετα restore ή restore στην 3.0 χωρις restore mode ?

Το έγραψα λάθος... όχι να το βάλεις σε restore mode... αλλά να το βάλεις σε recovery mode
Εγώ αυτό έκανα και το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα...  Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις restore με shift+click restore αν δεν βάλεις το κινητό σε recovery mode.....όσες φορές και αν δοκίμασα χωρίς να μπω σε recovery mode "έτρωγα άκυρο"

#130   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:53

Το Setup του Internet Tethering Βρίσκετε στο Settings /General /Network

To έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει κατί που να οδηγεί εκει. Τα μόνα που βλέπω είναι ''Enable 3G'' , ''Cellular Data Network'', ''Data Roaming'', ''VPN'' και ''WI-FI''. Αλλά και στις υποκατηγορίες αντίστοιχα δεν βγάζει κάτι.

Κατι μάλλον κάνω λάθος????

Φιλε μου δεν νομιζω οτι εκανες κατι λαθος,γιατι και σε μενα το ιδιο ισχυει.Επισης οταν παω στο Messages δεν μου εχει κατω αριστερα το κουμπι για την εισαγωγη εικονας.Δεν ξερω τι ακριβως φταιει.Με απλα λογια δεν εχω mms και tethering.Βεβαια εχω wind και δεν νομιζω οτι υποστηριζει η wind iphone συσκευες,απλα με αγχωνει το οτι δεν υπαρχουν σαν λειτουργιες μεσα στο κινητο μου.

#131   demious11

demious11

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 02:56

Recovery mode ειναι αυτο που κανουμε και οταν παμε απο 2.2.1 σε hailbroke 2.2.1 στο install που λεει DFU mode ε ?

#132   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:32

Για να έχεις mms πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις στα μηνύματα κ να τα ενεργοποιησεις τα mms

#133   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:47

Φιλε μου στις ρθμισεις στα μηνυματα το μονο που βλεπω ειναι δυο επιλογες,"προεπισκοπηση" και "επαναληψη"????

#134   AmArGhSwFatE

AmArGhSwFatE

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 03:54

Το λινκ του αρχειου για την εκδοση 3 σε 3G λειτουργει σιγουρα? και με firefox αλλα και με safari δεν κατεβαζει κανενα αρχειο...

#135   elchrono

elchrono

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 04:02

Παιδια, μόλις το εγκατεστησα σε 3g. Όλα καλά και απλά! Να 'ναι καλά το forum

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα