Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   antonakis143

antonakis143

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:12

καλησπερα!!! θα ηθελα να ρωτησω για το iphone 4... εχω ενα γνωστο ο οποιος το δινει σε εξευτελιστικη τιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι!!! δεν ειναι και αθωο παιδακι... Αν τυχον ειναι κλεμενο η τπτ τετοιο? μπορω να βρω εγω τον μπελα μου? και αν ναι πως? (εχω ακουσει κατι για gps..)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   bluescorpion

bluescorpion

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:14

καλησπερα!!! θα ηθελα να ρωτησω για το iphone 4... εχω ενα γνωστο ο οποιος το δινει σε εξευτελιστικη τιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι!!! δεν ειναι και αθωο παιδακι... Αν τυχον ειναι κλεμενο η τπτ τετοιο? μπορω να βρω εγω τον μπελα μου? και αν ναι πως? (εχω ακουσει κατι για gps..)

Αφού δε τον εμπιστευεσαι μη το πάρεις

#3   antonakis143

antonakis143

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:15

Αφού δε τον εμπιστευεσαι μη το πάρεις

μπορουν να με βρουν και να πουν οτι το εκλεψα εγω η τπτ τετοιο!!! παιδια μπορει το παιδι οντως να το εχει αγορασει, οπως και λεει, απλα για σιγουρια ρωταω...

#4   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:16

μονο αν αυτος που το εχασε ειχε ενεργοποιημενο το mobileme ή καποια άλλη αντιστοιχη τετοια εφαρμογή
δες το καλα για χτυπηματα και τετοια. δες αν ειναι ελληνικο μην το παρεις και στην πρωτη αναβαθμιση κλειδωσει\
βαλε την καρτα σου μεσα και δες αν παιζει αν οχι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για πολλα
αν ξεκλειδωνει πως ξεκλειδωνει. αν πας σε μαγαζι γι αυτο θα σου ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα.
η επιλογη και η ευθυνη δικη σου
και ως ο φιλος ποιο πανω ειπε πολυ σωστα
αν δεν τον εμπιστευεσαι μην το παρεις.

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:17

πριν το πληρωσεις πηγαινε το σε καποιον που γνωριζει απο iphone.. να το δει... αλλιως οπως σου προειπανε μην το παρεις.. πιθανολογω ομως πως θα ειναι μαιμου.. σε εξεφτελιστικη τιμη δεν δινεται το iphone..

#6   antonakis143

antonakis143

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:18

μονο αν αυτος που το εχασε ειχε ενεργοποιημενο το mobileme ή καποια άλλη αντιστοιχη τετοια εφαρμογή
δες το καλα για χτυπηματα και τετοια. δες αν ειναι ελληνικο μην το παρεις και στην πρωτη αναβαθμιση κλειδωσει\
βαλε την καρτα σου μεσα και δες αν παιζει αν οχι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για πολλα
αν ξεκλειδωνει πως ξεκλειδωνει. αν πας σε μαγαζι γι αυτο θα σου ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα.
η επιλογη και η ευθυνη δικη σου
και ως ο φιλος ποιο πανω ειπε πολυ σωστα
αν δεν τον εμπιστευεσαι μην το παρεις.

ειναι απο αμερικη λεει!

#7   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:19

πριν το πληρωσεις πηγαινε το σε καποιον που γνωριζει απο iphone.. να το δει... αλλιως οπως σου προειπανε μην το παρεις.. πιθανολογω ομως πως θα ειναι μαιμου.. σε εξεφτελιστικη τιμη δεν δινεται το iphone..

εξαρταται την αναγκη αυτου που το πουλαει.
αν το βρηκε? τι ειχε τι εχασε. μηπως ο φιλος θεωρει ας πουμε και τα διακοσα ευρω εξευτελιστικη τιμή
τι μοντελο ειναι? μηπως δεν δουλευει? εχει κατι σπασμενο?
ειναι πολυ φλου το ποστ του.
πολλα μπορεις να εικασεις.

#8   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:19

Αν μπορεις να πεις και την τιμη που στο πουλαει για να δουμε αν οντως κατι δεν παει καλα? Οχι δεν μπορουν να σε βρουν εκτος αν αυτος που το ειχε (αν δεν ηταν δικο του) εχει ενεργοποιησει την MobileMe υπηρεσια που κανεις track το κινητο σου οπου κιαν εισαι. Βεβαια αυτο μπορει να το φτιαξεις αλλα κριμα να χασει καποιος ενα κινητο 700 ευρω.

#9   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:21

εαν ειναι απο αμερικη.. αυτη την στιγμη δεν υπαρχει unlock... και σε καθε update θα πρεπει να περιμενεις νεα εργαλεια για να δουλευει ως τηλεφωνο...

#10   mike13

mike13

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:24

δηλαδή σε ποια τιμή το πουλάει?

#11   antonakis143

antonakis143

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:25

Αν μπορεις να πεις και την τιμη που στο πουλαει για να δουμε αν οντως κατι δεν παει καλα? Οχι δεν μπορουν να σε βρουν εκτος αν αυτος που το ειχε (αν δεν ηταν δικο του) εχει ενεργοποιησει την MobileMe υπηρεσια που κανεις track το κινητο σου οπου κιαν εισαι. Βεβαια αυτο μπορει να το φτιαξεις αλλα κριμα να χασει καποιος ενα κινητο 700 ευρω.

συμφωνω απολυτως γτ και εμενα μου ειχαν κλεψει ενα iphone, απλα θα το δωσει σε αλλον αν δεν το παρω εγω... καποιος θα το παρει πολυ συντομα! η τιμη ειναι 350 ευρω. λεει οτι ειναι στο κουτι!!! εχει πουλησει στο παρελθον σε αλους κινητα χωρις να υπαρχει προβλημα ποτε!! το κινητο αυτο λεει οτι ειναι απο αμερικη!! τωρα τι να σου πω... εγω σπουδαζω ρουμανια και τον εχω αυτον στην σχολη! τον εχω ικανο να εχει κλεψει και την vodafon την ιδια ... ειναι μαφιοζακος!!! Γενικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι μολις παρω το τηλεφωνο αυτο να μην βρω κανα μπελα!! τι πρεπει να κοιταξω?

#12   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:32

Εγω θα σου προτεινα να μην το παρεις. Οσο ελκυστικη κιαν ειναι η τιμη η μαλον γελοια τιμη για iPhone 4. Οπως ειπε πιο πανω ο DINFUN δεν υπαρχει καποιο unlock tool για να το ξεκλειδωσεις . Θα το εχεις μονο σαν iPod-Camera κτλπ. Παει ενας μηνας τωρα με το jailbreak και ακομα να βγαλουν καποιο unlock για το iPhone4, δεν γνωριζει κανεις αν θα βγαλουν... Αυτοι μπορει να λενε οτι θα βγαλουν αλλα το θεμα ειναι ποτε θα βγαλουν. Το ιδιο ειχε γινει και με το Jailbreak tool που περιμεναμε ισα με 1 μηνα. Το θεμα ειναι ομως αλλο και συγνωμη που επιασα την κουβεντα του Jailbreak. Μην ξεχνας ειναι Αμερικανικο iPhone και σε καθε update θα περιμενεις 1 μηνα και βαλε για να κανεις το update σου και να το ξεκλειδωσεις.

#13   tasgr86

tasgr86

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:55

Ελκυστικη τιμη θα ηταν 500 ευρω. 350 ειναι υποπτη τιμη

#14   anon

anon

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2011 - 14:06

Αναλογως πως το βρηκε. Και 300 εχει παρει φιλος....... 3 μηνων! 3g, 16GB

#15   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2011 - 14:19

Κοίτα αν διάβασα καλά, το παιδί σπουδάζει Ρουμανία! Ο φίλος του είναι απο εκεί. Και τα 350 για 1 Ρουμάνο είναι ΠΟΛΛΑ χρήματα. Οπότε δύσκολα θα βρεί να πουλήσει κινητό αμερικάνικο σε ντόπιο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες