iphone 4
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:12
Ad
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:14
Αφού δε τον εμπιστευεσαι μη το πάρειςκαλησπερα!!! θα ηθελα να ρωτησω για το iphone 4... εχω ενα γνωστο ο οποιος το δινει σε εξευτελιστικη τιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι!!! δεν ειναι και αθωο παιδακι... Αν τυχον ειναι κλεμενο η τπτ τετοιο? μπορω να βρω εγω τον μπελα μου? και αν ναι πως? (εχω ακουσει κατι για gps..)
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:15
μπορουν να με βρουν και να πουν οτι το εκλεψα εγω η τπτ τετοιο!!! παιδια μπορει το παιδι οντως να το εχει αγορασει, οπως και λεει, απλα για σιγουρια ρωταω...Αφού δε τον εμπιστευεσαι μη το πάρεις
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:16
δες το καλα για χτυπηματα και τετοια. δες αν ειναι ελληνικο μην το παρεις και στην πρωτη αναβαθμιση κλειδωσει\
βαλε την καρτα σου μεσα και δες αν παιζει αν οχι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για πολλα
αν ξεκλειδωνει πως ξεκλειδωνει. αν πας σε μαγαζι γι αυτο θα σου ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα.
η επιλογη και η ευθυνη δικη σου
και ως ο φιλος ποιο πανω ειπε πολυ σωστα
αν δεν τον εμπιστευεσαι μην το παρεις.
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:17
καλησπερα!!! θα ηθελα να ρωτησω για το iphone 4... εχω ενα γνωστο ο οποιος το δινει σε εξευτελιστικη τιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι!!! δεν ειναι και αθωο παιδακι... Αν τυχον ειναι κλεμενο η τπτ τετοιο? μπορω να βρω εγω τον μπελα μου? και αν ναι πως? (εχω ακουσει κατι για gps..)
πριν το πληρωσεις πηγαινε το σε καποιον που γνωριζει απο iphone.. να το δει... αλλιως οπως σου προειπανε μην το παρεις.. πιθανολογω ομως πως θα ειναι μαιμου.. σε εξεφτελιστικη τιμη δεν δινεται το iphone..
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:18
ειναι απο αμερικη λεει!μονο αν αυτος που το εχασε ειχε ενεργοποιημενο το mobileme ή καποια άλλη αντιστοιχη τετοια εφαρμογή
δες το καλα για χτυπηματα και τετοια. δες αν ειναι ελληνικο μην το παρεις και στην πρωτη αναβαθμιση κλειδωσει\
βαλε την καρτα σου μεσα και δες αν παιζει αν οχι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για πολλα
αν ξεκλειδωνει πως ξεκλειδωνει. αν πας σε μαγαζι γι αυτο θα σου ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα.
η επιλογη και η ευθυνη δικη σου
και ως ο φιλος ποιο πανω ειπε πολυ σωστα
αν δεν τον εμπιστευεσαι μην το παρεις.
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:19
εξαρταται την αναγκη αυτου που το πουλαει.πριν το πληρωσεις πηγαινε το σε καποιον που γνωριζει απο iphone.. να το δει... αλλιως οπως σου προειπανε μην το παρεις.. πιθανολογω ομως πως θα ειναι μαιμου.. σε εξεφτελιστικη τιμη δεν δινεται το iphone..
αν το βρηκε? τι ειχε τι εχασε. μηπως ο φιλος θεωρει ας πουμε και τα διακοσα ευρω εξευτελιστικη τιμή
τι μοντελο ειναι? μηπως δεν δουλευει? εχει κατι σπασμενο?
ειναι πολυ φλου το ποστ του.
πολλα μπορεις να εικασεις.
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:19
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:21
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:24
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:25
συμφωνω απολυτως γτ και εμενα μου ειχαν κλεψει ενα iphone, απλα θα το δωσει σε αλλον αν δεν το παρω εγω... καποιος θα το παρει πολυ συντομα! η τιμη ειναι 350 ευρω. λεει οτι ειναι στο κουτι!!! εχει πουλησει στο παρελθον σε αλους κινητα χωρις να υπαρχει προβλημα ποτε!! το κινητο αυτο λεει οτι ειναι απο αμερικη!! τωρα τι να σου πω... εγω σπουδαζω ρουμανια και τον εχω αυτον στην σχολη! τον εχω ικανο να εχει κλεψει και την vodafon την ιδια ... ειναι μαφιοζακος!!! Γενικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι μολις παρω το τηλεφωνο αυτο να μην βρω κανα μπελα!! τι πρεπει να κοιταξω?Αν μπορεις να πεις και την τιμη που στο πουλαει για να δουμε αν οντως κατι δεν παει καλα? Οχι δεν μπορουν να σε βρουν εκτος αν αυτος που το ειχε (αν δεν ηταν δικο του) εχει ενεργοποιησει την MobileMe υπηρεσια που κανεις track το κινητο σου οπου κιαν εισαι. Βεβαια αυτο μπορει να το φτιαξεις αλλα κριμα να χασει καποιος ενα κινητο 700 ευρω.
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:32
Δημοσίευση 16/11/2010 - 23:55
Δημοσίευση 03/02/2011 - 14:06
Δημοσίευση 03/02/2011 - 14:19
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες