Συζήτηση περί Jailbreak & Unlock στη iOS 4.2.1
Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:20
με το redsn0w_win_0.9.6b4
εκανα και εκει που κανει το πρωτο Βοοτ κολαει και κλεινει το προγραμμα...
[/quoπεριμενε μισο γιατι περναω repos στο δικο μου τωρα κ σου απανταω σε μισο λεπτο..
οταν ξεκινας το j/b τελειωνει το πρωτο? η οχι?
Ad
Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:25
Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:36
Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:43
λοιπον ακου... 1)κανεις save τα shsh με το tinyumbrella 2)βαζεις κ κανεις back up τα παντα με itunes 3) βαζεις την 4.2 4) κανεις jailbreak κ μετα οταν τελειωσει το μηλοφωνο θα εχει σ κ τις εφαρμογες σου ολες παλι...ΠΡΟΣΟΧΗ οχι restore as new κανεις restore απο το back up που κρατησες πριν...Λοιπόν έχω 3gs 3.1.3 με νέα bootroom. Προχωρώ σε 4.2.1 και jb ή περιμένω Και σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γ΄ραψει τα βήματα που ακολουθώ για αναβάθμισή ώστε να μην χάσω τίποτα από επαφές φώτο κτλ
Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:51
Μπορει καποιος να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί με το iPad και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία μετα το jailbreak ή καποιο άλλο πρόβλημα?
Εχω την 3.2 και λεω να βαλω την 4.2 μονο για τους folders και τα νεα APIs που υποστιρίζει.
Επίσης βλέπω ότι στο site του redsn0w για tethered jailbreak. Τι ακριβώς ειναι, και αν ισχύει και για το iPad γιατι δεν αναφέρει κατι για το iPad
Thanks for your time.
Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:54
συμφωνω απολυτα και εγω μια απο τα ιδια περιμενω....Και εγω ειμαι με limera1n iphone4 4.1 jb και αν δε βγει κατι σε stable δεν το κουνω απο παε αδε μου πεψουνε τ απολυτηριο απο το ταγμα
Δεν θελω καθε φορα που θα κανω ρεσταρτ να θελω και το λαπτοπ απο διπλα !!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:56
Το tethered σημαινει με το που ξανανοιξεις τη συσκευη η κανει reboot το iphone/ipod σου βγαζει να κανεις restore για να παρακαμψεις το σφαλμα και να ανοιξει η συσκευη και να βρεθεις εκει που ησουν ξανατρεχεις απλα το jailbreak tool..εγω θα σε συμβουλευα να μην αναβαθμισεις ακομα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο με τον comex που εχει βαλθει να κανει το jailbreak untetheredΚαλημερα.
Μπορει καποιος να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί με το iPad και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία μετα το jailbreak ή καποιο άλλο πρόβλημα?
Εχω την 3.2 και λεω να βαλω την 4.2 μονο για τους folders και τα νεα APIs που υποστιρίζει.
Επίσης βλέπω ότι στο site του redsn0w για tethered jailbreak. Τι ακριβώς ειναι, και αν ισχύει και για το iPad γιατι δεν αναφέρει κατι για το iPad
Thanks for your time.
Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:04
Το tethered σημαινει με το που ξανανοιξεις τη συσκευη η κανει reboot το iphone/ipod σου βγαζει να κανεις restore για να παρακαμψεις το σφαλμα και να ανοιξει η συσκευη και να βρεθεις εκει που ησουν ξανατρεχεις απλα το jailbreak tool..εγω θα σε συμβουλευα να μην αναβαθμισεις ακομα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο με τον comex που εχει βαλθει να κανει το jailbreak untethered
oooo μαλιστα. Ξερεις αν ισχύει και για το iPad αυτο?
Τελευταία επεξεργασία από: conmac, 24/11/2010 - 09:05
Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:07
Βασικα απο οσο θυμαμαι καποιοι ανεφεραν οτι δεν ετρεχε το cydia και οτι ηταν λευκο. Θα ελεγα να περιμενεις, θεωρω οτι σε 1 βδομαδα το πολυ ολα θα εχουν λυθειoooo μαλιστα. Ξερεις αν ισχύει και για το iPad αυτο?
Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:09
Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:10
κατι μονιμο και σιγουρο οχι καλο ειναι να περιμενεις λιγο.καλημερα για ipad 4.2.1 υπαρχει κατι??
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 24/11/2010 - 11:48
Βασικα απο οσο θυμαμαι καποιοι ανεφεραν οτι δεν ετρεχε το cydia και οτι ηταν λευκο. Θα ελεγα να περιμενεις, θεωρω οτι σε 1 βδομαδα το πολυ ολα θα εχουν λυθει
Ναι. Αυτο θα κανω εν τέλη. Ευχαριστώ !
Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:12
@CaLi@
Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:22
και πέρα από αυτό ένας φίλος χτες με το που το έσπασε και δοκίμασε να αναβαθμίσει το mobile substrate το iphone του έκανε συνέχεια restart! αυτό λύθηκε??
Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:32
δεν εχουν αναβαθμιστει καποιες εφαρμογες του cydia οποτε υπομονη.αυτο εχει ξαναγινει. Καποιες ισως και να μην αναβαθμιστουν ποτε και να βγουν νεες που κανουν τις ιδιες δουλειες.Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά πήγα χτες να κατεβάσω το app από cydia που κάνει backup τις εφαρμογές μου και είχε μια ανακοίνωση που μου έλεγε να μην κάνω update στην 4.2 γιατί λέει κάτι έχουν πειράξει στο mobile substrate και πλέον πολλές εφαρμογές (π.χ biteSMS) δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με το νέο iOS. Ισχύει κάτι τέτοιο? όσοι το έχετε σπάσει παίζουν όλες οι Cydia Apps??
και πέρα από αυτό ένας φίλος χτες με το που το έσπασε και δοκίμασε να αναβαθμίσει το mobile substrate το iphone του έκανε συνέχεια restart! αυτό λύθηκε??
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες