Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Συζήτηση περί Jailbreak & Unlock στη iOS 4.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:20

[quote name='xasapakos' date='24 November 2010 - 01:15 AM' timestamp='1290557728' post='325322']
με το redsn0w_win_0.9.6b4

εκανα και εκει που κανει το πρωτο Βοοτ κολαει και κλεινει το προγραμμα...
[/quoπεριμενε μισο γιατι περναω repos στο δικο μου τωρα κ σου απανταω σε μισο λεπτο..

οταν ξεκινας το j/b τελειωνει το πρωτο? η οχι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:25

ελα για λεγε τωρα τι σου κανει???

#393   georgebest

georgebest

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:36

Λοιπόν έχω 3gs 3.1.3 με νέα bootroom. Προχωρώ σε 4.2.1 και jb ή περιμένω ??? Και σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γ΄ραψει τα βήματα που ακολουθώ για αναβάθμισή ώστε να μην χάσω τίποτα από επαφές φώτο κτλ???

#394   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 02:43

Λοιπόν έχω 3gs 3.1.3 με νέα bootroom. Προχωρώ σε 4.2.1 και jb ή περιμένω ??? Και σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γ΄ραψει τα βήματα που ακολουθώ για αναβάθμισή ώστε να μην χάσω τίποτα από επαφές φώτο κτλ???

λοιπον ακου... 1)κανεις save τα shsh με το tinyumbrella 2)βαζεις κ κανεις back up τα παντα με itunes 3) βαζεις την 4.2 4) κανεις jailbreak κ μετα οταν τελειωσει το μηλοφωνο θα εχει σ κ τις εφαρμογες σου ολες παλι...ΠΡΟΣΟΧΗ οχι restore as new κανεις restore απο το back up που κρατησες πριν...

#395   conmac

conmac

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:51

Καλημερα.
Μπορει καποιος να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί με το iPad και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία μετα το jailbreak ή καποιο άλλο πρόβλημα?

Εχω την 3.2 και λεω να βαλω την 4.2 μονο για τους folders και τα νεα APIs που υποστιρίζει.

Επίσης βλέπω ότι στο site του redsn0w για tethered jailbreak. Τι ακριβώς ειναι, και αν ισχύει και για το iPad γιατι δεν αναφέρει κατι για το iPad

Thanks for your time.
:)

#396   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:54

Και εγω ειμαι με limera1n iphone4 4.1 jb και αν δε βγει κατι σε stable δεν το κουνω απο παε αδε μου πεψουνε τ απολυτηριο απο το ταγμα :lol: :lol: :lol:

Δεν θελω καθε φορα που θα κανω ρεσταρτ να θελω και το λαπτοπ απο διπλα !!

συμφωνω απολυτα και εγω μια απο τα ιδια περιμενω....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#397   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 08:56

Καλημερα.
Μπορει καποιος να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί με το iPad και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία μετα το jailbreak ή καποιο άλλο πρόβλημα?

Εχω την 3.2 και λεω να βαλω την 4.2 μονο για τους folders και τα νεα APIs που υποστιρίζει.

Επίσης βλέπω ότι στο site του redsn0w για tethered jailbreak. Τι ακριβώς ειναι, και αν ισχύει και για το iPad γιατι δεν αναφέρει κατι για το iPad

Thanks for your time.

Το tethered σημαινει με το που ξανανοιξεις τη συσκευη η κανει reboot το iphone/ipod σου βγαζει να κανεις restore για να παρακαμψεις το σφαλμα και να ανοιξει η συσκευη και να βρεθεις εκει που ησουν ξανατρεχεις απλα το jailbreak tool..εγω θα σε συμβουλευα να μην αναβαθμισεις ακομα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο με τον comex που εχει βαλθει να κανει το jailbreak untethered

#398   conmac

conmac

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:04

Το tethered σημαινει με το που ξανανοιξεις τη συσκευη η κανει reboot το iphone/ipod σου βγαζει να κανεις restore για να παρακαμψεις το σφαλμα και να ανοιξει η συσκευη και να βρεθεις εκει που ησουν ξανατρεχεις απλα το jailbreak tool..εγω θα σε συμβουλευα να μην αναβαθμισεις ακομα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο με τον comex που εχει βαλθει να κανει το jailbreak untethered

oooo μαλιστα. Ξερεις αν ισχύει και για το iPad αυτο?

Τελευταία επεξεργασία από: conmac, 24/11/2010 - 09:05

#399   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:07

oooo μαλιστα. Ξερεις αν ισχύει και για το iPad αυτο?

Βασικα απο οσο θυμαμαι καποιοι ανεφεραν οτι δεν ετρεχε το cydia και οτι ηταν λευκο. Θα ελεγα να περιμενεις, θεωρω οτι σε 1 βδομαδα το πολυ ολα θα εχουν λυθει

#400   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:09

καλημερα για ipad 4.2.1 υπαρχει κατι??
:rolleyes:

#401   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 24/11/2010 - 09:10

καλημερα για ipad 4.2.1 υπαρχει κατι??
:rolleyes:

κατι μονιμο και σιγουρο οχι καλο ειναι να περιμενεις λιγο.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#402   conmac

conmac

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 11:48

Βασικα απο οσο θυμαμαι καποιοι ανεφεραν οτι δεν ετρεχε το cydia και οτι ηταν λευκο. Θα ελεγα να περιμενεις, θεωρω οτι σε 1 βδομαδα το πολυ ολα θα εχουν λυθει

Ναι. Αυτο θα κανω εν τέλη. Ευχαριστώ !

#403   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:12

Είναι semi-tethered το υπάρχον Jailbreak εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν εγκαταστήσεις πακέτα που κάνουν hook κώδικα σε βασικές διεργασίες όπως πχ το springboard τότε η συσκευή σου θα συμπεριφέρεται ως untethered. Στην περίπτωση όμως που εγκαταστησεις κάποια πακέτα όπως πχ το sbsettings που κάνουν inject custom κώδικα μέσα στο springboard.app τότε χάνεις προσωρινά το untethered JB. Είναι λογικό Λοιπόν από την στιγμή που δεν έχεις το cydia εγκατεστημένο να μην σου παρουσιάζεται το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένουμε full untethered λύση από όσους δουλεύουν πάνω στο θέμα όπως ο comex και άλλοι.

@CaLi@

#404   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:22

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά πήγα χτες να κατεβάσω το app από cydia που κάνει backup τις εφαρμογές μου και είχε μια ανακοίνωση που μου έλεγε να μην κάνω update στην 4.2 γιατί λέει κάτι έχουν πειράξει στο mobile substrate και πλέον πολλές εφαρμογές (π.χ biteSMS) δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με το νέο iOS. Ισχύει κάτι τέτοιο? όσοι το έχετε σπάσει παίζουν όλες οι Cydia Apps??

και πέρα από αυτό ένας φίλος χτες με το που το έσπασε και δοκίμασε να αναβαθμίσει το mobile substrate το iphone του έκανε συνέχεια restart! αυτό λύθηκε??

#405   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 12:32

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά πήγα χτες να κατεβάσω το app από cydia που κάνει backup τις εφαρμογές μου και είχε μια ανακοίνωση που μου έλεγε να μην κάνω update στην 4.2 γιατί λέει κάτι έχουν πειράξει στο mobile substrate και πλέον πολλές εφαρμογές (π.χ biteSMS) δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με το νέο iOS. Ισχύει κάτι τέτοιο? όσοι το έχετε σπάσει παίζουν όλες οι Cydia Apps??

και πέρα από αυτό ένας φίλος χτες με το που το έσπασε και δοκίμασε να αναβαθμίσει το mobile substrate το iphone του έκανε συνέχεια restart! αυτό λύθηκε??

δεν εχουν αναβαθμιστει καποιες εφαρμογες του cydia οποτε υπομονη.αυτο εχει ξαναγινει. Καποιες ισως και να μην αναβαθμιστουν ποτε και να βγουν νεες που κανουν τις ιδιες δουλειες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες