Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Συζήτηση περί Jailbreak & Unlock στη iOS 4.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/11/2010 - 13:52

Εκανα και εγω jailbreak με το redsnow σε iphone 4(unlocked) αφου πρωτα εκανα αναβαθμιση σε 4.2.1 απο 4.1. Με restart springboard δεν υπαρχει προβλημα οσο αφορα το tethered. Δεν νομιζω να αξιζει προς το παρον να μεταβειτε σε 4.2.1 απο 4.1 μιας και οι περισσοτερες εφαρμογες cydia δεν δουλευουν ικανοποιητικά.
To cydia δουλευει.
To iblacklist δουλευει αλλα χρειαζετε reboot(οπως και πριν).
To multifl0w δουλευει μερικώς(δεν βγαζει το (x) αλλα αν πατησεις στην γωνια οι εφαρμογες κλεινουν).
Το backrounder οχι.
Sbssettings ναι.
Το activator βγαζει ειδοποιηση συμβατοτητας αλλα φαινεται να δουλευει κανονικα.
Installous,appsych 4.2 και μεταφορα με το απο itunes προηγουμενων apps δουλευει.
Dkgbackup δεν καταφερα να το λειτουργήσω. Αλλα προφανως επειδη τα περισσοτερα απο το backup θα σας κανουν προβλημα καλυτερα ολα να γινουν απο την αρχη ενα-ενα.
Αυτα ειναι ολα τα apps που εκανα install απο cydia.
Στην περιπτωση που αδειασει η μπαταρια δεν ξερω αν θα χρειαστει ξανα να γινει tethered.
Επισης να αναφερω οτι αν κλεισω το κινητο και το ξανα αναψω κολλαει στο logo(χρειαζεται ξανα tethered boot).

ευχαριστουμε φιλε για την ενημερωση! νομιζω πως ακομα πραγματικα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ για κανεναν να μπει στην διαδικασια! thanx again

Τελευταία επεξεργασία από: gdal, 24/11/2010 - 13:53

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   mike

mike

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2010 - 13:53

Επισης να αναφερω οτι αν κλεισω το κινητο και το ξανα αναψω κολλαει στο logo(χρειαζεται ξανα tethered boot).

Εγώ αυτό το έπαθα μετα που εγκατέστησα το Veency. Πρίν το εγκαταστήσω έκανε κανονικά boot αλλά δεν δούλευε το cydia.
Εγώ πάω πίσω σε 4.1 γιατί σήμερα μου κράσαρε το iphone και έτρεχα να βρώ καλώδια και υπολογιστή...

#423   ppp44

ppp44

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 14:01

Εγώ αυτό το έπαθα μετα που εγκατέστησα το Veency. Πρίν το εγκαταστήσω έκανε κανονικά boot αλλά δεν δούλευε το cydia.
Εγώ πάω πίσω σε 4.1 γιατί σήμερα μου κράσαρε το iphone και έτρεχα να βρώ καλώδια και υπολογιστή...

Ναι και μενα λογικα κατι τετοιο παιζει γιατι αν θυμαμαι καλα την πρωτου εγκαταστησω οτιδηποτε αναβε..

#424   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 14:46

τώρα που το ftp4u έκλεισε πως μπορούμε να βάλουμε το ελληνικο sorting Layout??

Για 160 ελληνικούς χαρακτήρες ή (και) ελληνικά λογότυπα παρόχων, δοκίμασε το Repo
cydia.myrepospace.com/greeklogos/ και αφού εγκαταστήσεις το CommCenterNoSig (patch)
που αντιστοιχεί στο firmware σου, πέρασε κάποιο από τα παρακάτω:

SMS 160 v1.0
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app
ή
SMS 160+Logos v1.0
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app και custom carrier logos
ή
Vodafone tethering, SMS160 & carrier logos
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app - custom carrier logos
KAI ενεργοποίηση του Tethering για το δίκτυο της Vodafone

Μαζί με τα παραπάνω, περνάνε και οι ρυθμίσεις δικτύου (internet & MMS), ανάλογα με τον πάροχο...

Με tethered to iphone απο μονο του δεν κανει boot καθόλου.Χρειάζεται υπολογιστη. Με semi-tethered κανει boot κανονικά ΑΛΛΑ εαν θέλεις να δουλέυει το Cydia και τα apps του πρεπει να κάνεις boot tethered.
Kαντε και κανα google πριν συμβουλεβετε ρε παιδια μην λεει και ο καθενας τα δικα του.

Σωστός ο φίλος. Κι εγώ τον έχω δει τον όρο αυτό αλλά και να μην υπήρχε, θα έπρεπε να τον δημιουργήσουμε ώστε να μπορούμε να συνενοηθούμε.
Συνεχώς δημιουργούνται νέοι όροι. Ας μη κολλάμε σε αυτό. Απλά όταν κάποιος όρος δεν υπάρχει ή είναι νέος, καλό θα είναι να εξηγείται ώστε να καταλαβαίνουμε τι λέμε :rolleyes:

Προσωπικά τώρα, δε με καλύπτει τίποτα λιγότερο από το Untethered, οπότε θα περιμένω για κάτι καλύτερο.
Επίσης, η συμβατότητα με το Cydia απ' ότι βλέπω είναι σε αρχικό στάδιο, οπότε δε λέει, (για μένα πάντα).
Λίγη υπομονή και ΟΛΑ θα γίνουν...

Τελευταία επεξεργασία από: corduroy27, 24/11/2010 - 14:47

#425   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 24/11/2010 - 14:53

Ξανά βάζω και εγώ αυτό μήπως και δεν το προσέξατε....

Είναι semi-tethered το υπάρχον Jailbreak εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν εγκαταστήσεις πακέτα που κάνουν hook κώδικα σε βασικές διεργασίες όπως πχ το springboard τότε η συσκευή σου θα συμπεριφέρεται ως untethered. Στην περίπτωση όμως που εγκαταστησεις κάποια πακέτα όπως πχ το sbsettings που κάνουν inject custom κώδικα μέσα στο springboard.app τότε χάνεις προσωρινά το untethered JB. Είναι λογικό Λοιπόν από την στιγμή που δεν έχεις το cydia εγκατεστημένο να μην σου παρουσιάζεται το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένουμε full untethered λύση από όσους δουλεύουν πάνω στο θέμα όπως ο comex και άλλοι.

@CaLi@

#426   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:14

Προσωπικά τώρα, δε με καλύπτει τίποτα λιγότερο από το Untethered, οπότε θα περιμένω για κάτι καλύτερο.
Επίσης, η συμβατότητα με το Cydia απ' ότι βλέπω είναι σε αρχικό στάδιο, οπότε δε λέει, (για μένα πάντα).
Λίγη υπομονή και ΟΛΑ θα γίνουν...

Μια διόρθωση μόνο, (γιατί δε το είχα δει καλά), στη δική μου περίπτωση, (και όχι μόνο), γίνεται Untethered, αφού:
Τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους iPhone 3G, iPhone 3GS με παλιό bootrom και iPod touch (όχι τα MC models).
Χάρη στον συνδυασμό του pwnage2 exploit, του arm7_go exploit, του 24kpwn και του limera1n
οι προαναφερθείσες συσκευές μπορούν να γίνουν jailbreak και μάλιστα untethered.

http://www.iphonehel...-421-jailbreak/

αλλά εμμένω στην απόφασή μου, περιμένοντας καλύτερη συμβατότητα με το Cydia και της εφαρμογές του.

#427   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:18

Ξανά βάζω και εγώ αυτό μήπως και δεν το προσέξατε....

Είναι semi-tethered το υπάρχον Jailbreak εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν εγκαταστήσεις πακέτα που κάνουν hook κώδικα σε βασικές διεργασίες όπως πχ το springboard τότε η συσκευή σου θα συμπεριφέρεται ως untethered. Στην περίπτωση όμως που εγκαταστησεις κάποια πακέτα όπως πχ το sbsettings που κάνουν inject custom κώδικα μέσα στο springboard.app τότε χάνεις προσωρινά το untethered JB. Είναι λογικό Λοιπόν από την στιγμή που δεν έχεις το cydia εγκατεστημένο να μην σου παρουσιάζεται το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένουμε full untethered λύση από όσους δουλεύουν πάνω στο θέμα όπως ο comex και άλλοι.

Πες τα!

#428   demollyon

demollyon

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:53

εχει δικιο ο φιλος ετσι ειναι οπως τα λεει

+1

#429   flip

flip

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 16:01

το κακό είναι ότι βιάζεστε λίγο υπομονή ρε παιδιά :)

#430   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 24/11/2010 - 17:32

Για 160 ελληνικούς χαρακτήρες ή (και) ελληνικά λογότυπα παρόχων, δοκίμασε το Repo
cydia.myrepospace.com/greeklogos/ και αφού εγκαταστήσεις το CommCenterNoSig (patch)
που αντιστοιχεί στο firmware σου, πέρασε κάποιο από τα παρακάτω:

SMS 160 v1.0
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app
ή
SMS 160+Logos v1.0
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app και custom carrier logos
ή
Vodafone tethering, SMS160 & carrier logos
Aποστολή μηνύματος με 160 ελληνικούς χαρακτήρες απευθείας από το mobileSMS.app - custom carrier logos
KAI ενεργοποίηση του Tethering για το δίκτυο της Vodafone

Μαζί με τα παραπάνω, περνάνε και οι ρυθμίσεις δικτύου (internet & MMS), ανάλογα με τον πάροχο...

Ευχαριστω αλλα δεν με καταλαβες!! αλλο θελω! θελω ελληνικα γραμματα στα contacts! (δεξια τις οθονης) αυτο το ειχα βρει μονο στο ftp4u με την ονομασια sorting Layout 1

#431   kistos

kistos

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 14:24

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: έκανα update στο 4.2.1. όπως και τα itunes στο 10.1. Κατέβασα το εργαλείο για jb αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που να βρω το Ipsw αρχείο που μου ζητάει! Έχω 3gs μήλο και όπως καταλαβαίνεται δεν έχω μεγάλη γνώση επί του θέματος. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.

#432   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/11/2010 - 14:33

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: έκανα update στο 4.2.1. όπως και τα itunes στο 10.1. Κατέβασα το εργαλείο για jb αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που να βρω το Ipsw αρχείο που μου ζητάει! Έχω 3gs μήλο και όπως καταλαβαίνεται δεν έχω μεγάλη γνώση επί του θέματος. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.

Κατέβασε το από ΕΔΩ ή ΕΔΩ (καλύτερα με Mozilla Firefox)
Πρόσεξε να κατεβάσεις αυτό για το 3GS (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw)

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 25/11/2010 - 14:36

#433   kistos

kistos

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:20

Φίλε kdelios κατέβασα από το σάιτ που με είπες και ξεκίνησα την διαδικασία. Όταν μπήκε σε DFU Mode το κινητό με έβγαλε στην οθόνη του "Downloading jb data..." και στο πρόγραμμα στο PC "uploading ram screen" και εκεί κόλλησε η όλη διαδικασία!! Δεν κουνήθηκε η μπάρα, παρά ένα κουτάκι, και στο κινητό παρέμεινε το παραπάνω μήνυμα μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα! Little help :(

#434   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:26

Φίλε kdelios κατέβασα από το σάιτ που με είπες και ξεκίνησα την διαδικασία. Όταν μπήκε σε DFU Mode το κινητό με έβγαλε στην οθόνη του "Downloading jb data..." και στο πρόγραμμα στο PC "uploading ram screen" και εκεί κόλλησε η όλη διαδικασία!! Δεν κουνήθηκε η μπάρα, παρά ένα κουτάκι, και στο κινητό παρέμεινε το παραπάνω μήνυμα μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα! Little help :(

Άστο λιγάκι μπας και ξεκολλήσει. Αλλιώς ξαναπροσπάθησε από την αρχή (restore & j/B). Λογικά δεν μπήκε σε DFU.
Δες τις αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ . Διάβασέ τες προσεκτικά ξανά και ξανά και θα τα καταφέρεις.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 25/11/2010 - 15:27

#435   kistos

kistos

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 16:14

Όλα καλά μέχρι το "uploading ramdisk"... Πάλι εκεί πέρα κολλάει, να πάρει!! Μήπως μπορώ να το κάνω Jb με κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες