RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)
Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:26
Ad
Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:31
εκανες τις αλλαγες στο command prompt? επισης το τρεχεις ως διαχειριστής και συμβατο με xp? ειναι εκ των ουκ ανευ αυταΚαλημέρα και χρόνια πολλά!!! Έχω ένα 3G με 4.2.1., κατέβασα το Redsnow_win_0.9.6rc7b με την ανάλογη ..8c148.ipsw για το 3G. Αφού τα κάνω όλα, ελπίζω σωστά, κάποια στιγμή μου εμφανίζει το σκληρό δίσκο και μου λέει ότι το redsnow δεν ανταποκρίνεται. Έχω vista με explorer κάνω τις συνδέσεις... Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων...
Δημοσίευση 06/01/2011 - 14:26
χμους οπως λεμε xmas? δηλαδή χριστουγεννιάτικη μους? χεχε
συνονόματε δεν εχει να κανει κατι με το jb. μην κακοβαζεις στο νου σου.
δεν θα επαιζε ευθυς εξ' αρχής.
μηπως πας να μπεις απο 3γ δικτυο και δεν εχεις καλο σήμα?
κανε ενα hard reset αν γινεται. σορρυ δεν ειμαι και ο ειδικοτερος στα ipad μιας και δεν εχω.
για φροντισε να δεις απο αλλο δίκτυο συνδεδεμένος στο κάνει?
μηπως περασες καμια εφαρμογη σχετική με αυτα και τα εκανε μανταρα? για δοκιμασε να αφαιρεσεις οτι εβαλες προσφατα?
καλησπερα γιωργη, δεν επαιζε ουτε απο το wifi στο σπιτι αλλα ουτε και απο την δουλεια, δεν ειχα βαλει καποιο προγραμμα παρα μονο ενα application
που λεγεται "Warning, do not install this app as the all the videos will not be played" (χαχα παγωσαμε με το αστειο...)
ΑΛΛΑ... μου εδωσες ιδεα... και το μονο προγραμμα που ειχα ανοιχτο ειναι το "insomnia" απο το cydia... και μολις τωρα το εβαλα στο off... και δουλεψε φιλε
να εισαι καλα
Δημοσίευση 06/01/2011 - 14:32
το αστειο φιλε μου ήταν όντως πολυ καλο. πραγματικο χιουμορ. και δενκανω πλακα. δειχνει ανθρωπο που με το χιουμορ αντιμετωπίζει τις οποιες δυσκολίες. δεν μπορει λοιπόν παρά να μην νικήσει. να που το έκανες.καλησπερα γιωργη, δεν επαιζε ουτε απο το wifi στο σπιτι αλλα ουτε και απο την δουλεια, δεν ειχα βαλει καποιο προγραμμα παρα μονο ενα application
που λεγεται "Warning, do not install this app as the all the videos will not be played" (χαχα παγωσαμε με το αστειο...)
ΑΛΛΑ... μου εδωσες ιδεα... και το μονο προγραμμα που ειχα ανοιχτο ειναι το "insomnia" απο το cydia... και μολις τωρα το εβαλα στο off... και δουλεψε φιλε
να εισαι καλα
χαιρομαι αν δρομολόγησα τη σκεψη σου κάπου ώστε ΕΣΥ να βρεις τη λύση.
περίεργο όμως γιατι το ινσόμνια είναι από τα αγαπημένα μου και χωρίς προβλήματα προγραμματάκι.
το είχες κατεβάσει σπασμένο? για κατέβασε το γνήσιο ειναι δωρεάν. όχι η προ έκδοση αλλά την φρή,
Δημοσίευση 06/01/2011 - 16:18
το αστειο φιλε μου ήταν όντως πολυ καλο. πραγματικο χιουμορ. και δενκανω πλακα. δειχνει ανθρωπο που με το χιουμορ αντιμετωπίζει τις οποιες δυσκολίες. δεν μπορει λοιπόν παρά να μην νικήσει. να που το έκανες.
χαιρομαι αν δρομολόγησα τη σκεψη σου κάπου ώστε ΕΣΥ να βρεις τη λύση.
περίεργο όμως γιατι το ινσόμνια είναι από τα αγαπημένα μου και χωρίς προβλήματα προγραμματάκι.
το είχες κατεβάσει σπασμένο? για κατέβασε το γνήσιο ειναι δωρεάν. όχι η προ έκδοση αλλά την φρή,
εχεις απολυτο δικιο φιλε, εχω αντιμετωπισει αρκετες δυσκολιες ολα αυτα τα χρονια στην ζωη μου και εμαθα οτι το χιουμορ και η ψυχραιμια ειναι απαραιτητα συστατικα για να τις ξεπερασεις,
τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ζωη μου αλλα ξερω οτι καποια στιγμη θα ξαναερθουν και λυπες και χαρες, αλλωστε αυτο ειναι που δινει νοημα στην ζηω καποιου,
μακαρι ολα μας τα προβληματα μας να ηταν σχετικα με το οτι το ipad δεν παιζει βιντεο...
τωρα σχετικα με το insomnia ουτε εμενα ποτε μου ειχε δημιουργησει προβλημα, το ξαναεβαλα στο "on" και τα βιντεο συνεχιζουν και παιζουν κανονικα... τυχαιο? μπορει αλλα το αφηνω
ετσι και βλεπω,
τωρα ετσι και αλλιως ξερω οτι εαν ξανασυμβει αυτο η καποιο αλλο προβλημα θα εχω εναν καλο συνομιλητη για να βρουμε λυση
τα λεμε φιλε
Δημοσίευση 06/01/2011 - 16:21
αψογος τροπος σκεψης.εχεις απολυτο δικιο φιλε, εχω αντιμετωπισει αρκετες δυσκολιες ολα αυτα τα χρονια στην ζωη μου και εμαθα οτι το χιουμορ και η ψυχραιμια ειναι απαραιτητα συστατικα για να τις ξεπερασεις,
τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ζωη μου αλλα ξερω οτι καποια στιγμη θα ξαναερθουν και λυπες και χαρες, αλλωστε αυτο ειναι που δινει νοημα στην ζηω καποιου,
μακαρι ολα μας τα προβληματα μας να ηταν σχετικα με το οτι το ipad δεν παιζει βιντεο...
τωρα σχετικα με το insomnia ουτε εμενα ποτε μου ειχε δημιουργησει προβλημα, το ξαναεβαλα στο "on" και τα βιντεο συνεχιζουν και παιζουν κανονικα... τυχαιο? μπορει αλλα το αφηνω
ετσι και βλεπω,
τωρα ετσι και αλλιως ξερω οτι εαν ξανασυμβει αυτο η καποιο αλλο προβλημα θα εχω εναν καλο συνομιλητη για να βρουμε λυση
τα λεμε φιλε
Δημοσίευση 06/01/2011 - 16:32
Τελευταία επεξεργασία από: sitofakis, 06/01/2011 - 16:34
Δημοσίευση 06/01/2011 - 16:34
γιατι για να δουμε αν τα custom boot logos ειναι σωστα ή οχι για το κινητό μας?δοκιμασε κανεις το redsn0wrc8?
δεν μας χε.......... η ομαδα.
αντι να κατσουν να δωσουν λυση στο προβλημα με τα win beta untethered εχει δωσει τρεις εκδοσης για γελια.
ελεος.
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:02
Τελευταία επεξεργασία από: Johnnakos, 06/01/2011 - 17:06
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:11
ελληνικο ή ξενο το κινητο
bb ποια εχεις;
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:27
eliniko einai ti einai to bb??1604 δεν εχει μπει dfu
ελληνικο ή ξενο το κινητο
bb ποια εχεις;
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:31
το εχεις αγορασει ο ιδιος και το ξερεις;
στο λεω γιατι αν το πηρες απο φιλο σου
μπορει και να μην ειναι
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:33
eliniko einai man Modem firmware einai 05.15.04baseband or firmware modem
το εχεις αγορασει ο ιδιος και το ξερεις;
στο λεω γιατι αν το πηρες απο φιλο σου
μπορει και να μην ειναι
Τελευταία επεξεργασία από: Johnnakos, 06/01/2011 - 17:34
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:33
εχω το 4αρι, ξέρω ότι θα είναι tethered, αλλά μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?
Δημοσίευση 06/01/2011 - 17:45
κατεβασε το 096β6
για ποιο ενημερωμενο tool
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες