Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2011 - 21:57

Παρόλο που έχω κρατήσει τα δύο αρχεία από εδώ /private/var/mobile/Library/AddressBook
όταν αντικαθιστώ τα Default με αυτά, ενώ γίνεται η αντικατάσταση,
(φαίνεται αυτό κι από το μέγεθός τους), δε μου εμφανίζει τα τηλέφωνα, (ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!).

Δες να έχει τα σωστά permissions (attributes) το AddressBook.sqlitedb όταν θα το κάνεις paste στο path. Με δεξί κλικ (WinSCP) μπορείς να τα αλλάξεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 00:10

Δες να έχει τα σωστά permissions (attributes) το AddressBook.sqlitedb όταν θα το κάνεις paste στο path. Με δεξί κλικ (WinSCP) μπορείς να τα αλλάξεις.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό, (WinSCP).
Χρησιμοποιώ το iPhoneBrowser και τώρα τελευταία ούτε καν αυτό!
Την έχω καταβρεί με το iPhone Folders (απίστευτη ευκολία και ταχύτητα!)
Αν δε μπορώ με άλλον τρόπο να επέμβω στα permissions που λες,
δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, (τι πρέπει να κάνω και πως...) γιατί χάθηκα!
Ευχαριστώ

Απ' ότι βλέπω είχε ρωτήσει και άλλος στο παρελθόν και φαντάζομαι θα ενδιαφέρει αρκετούς.
http://www.iphonehel...022#entry247022

#963   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 01:08

Τελικά βρήκα άκρη με το WinSCP και συνδέθηκα.
Από permissions, έχω σταμπάρει δύο αριθμούς, (0775 και 0777).
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν για κάθε περίπτωση.
Πάντως αφού αντέγραψα εκ νέου με το πρόγραμμα τα δύο .sqlitedb αρχεία στο iPhone,
τους έβαλα στα permission και τα δύο αυτά νούμερα (διαδοχικά εννοείται) και έκανα και επανεκκινήσεις...
Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μία επαφή δεν έχω ακόμα...

#964   Arxiereas

Arxiereas

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 02:21

Ολοκλήρωσα κι εγώ το jb στην καινούρια συσκευή μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Η παραμετροποίηση της εκτέλεσης εντολής για tethered boot βοηθά λίγο την κατάσταση αλλά πρέπει οποσδήποτε να λυθεί αυτό το θέμα γιατί ως δια μαγείας τα κινητά κλείνουν όταν πραγματικά τα χρειάζεσαι και το να μην ξανανοίγουν γιατί δεν έχεις pc μαζί σου μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες.

Πέρασα από cydia όσα είχα στην 4.1 και υποστηρίζονται και στην 4.2.1 και σε γενικές γραμμές από τη συσκευή είμαι αν όχι περισσότερο, τότε το ίδιο ευχαριστημένος με την 4.1. Θα ήμουν πιο ευχαριστημένος αν δούλευαν τα gestures του activator αλλά μένω με την υπόσχεση του developer για επερχόμενο update.

Όσοι διστάζετε, να ξέρετε ότι ακόμη και αν παρασυρθεί κάποιος και κατεβάσει από cydia κάτι που θα ζητά επανεκκίνηση, μπορεί αντί για reboot να πατήσει το home button για να βγει στο SB και να κάνει reboot όποτε θα έχει πρόσβαση σε pc. Το respring δεν τη σβήνει, οπότε μόνη έγνοια που μένει για να μη σβήσει είναι να μη μείνει από μπαταρία.

Τελευταία επεξεργασία από: Arxiereas, 21/01/2011 - 02:30

#965   Deavon

Deavon

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 03:41

Kαλησπερα,εχω μια βδομαδα που αγορασα νεο iphone 4 και ειναι 4.2.1 .
Με συμφερει να κανω downgrade σε καποια παλαιοτερη εκδοση ?Απο θεμα αποδοσης της συσκευης ρωταω .
Γενικα ειμαι καινουργιος στον κοσμο του iphone και εχω βαρεθει τα free(demo 95%) apps απο app store και δεν ψινομαι να πληρωνω για apps γενικοτερα ,οποτε ενας φιλος που εχει 3gs jailbroken σε 3.8.1 (νομιζω) εκδοση μου προτεινε να το κανω jb και εγω .
Μερικες συμβουλες απο εσας που ξερετε θα μου ηταν χρησιμες ,ευχαριστω !

#966   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 21/01/2011 - 03:51

Δεν μπορεις να κανεις downgrade αν δεν εχεις κρατησει τα ecid ..
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#967   Deavon

Deavon

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 04:01

Δεν μπορεις να κανεις downgrade αν δεν εχεις κρατησει τα ecid ..

Τι ειναι το ecid ? Το κινιτο ειναι μιας βδομαδας αγορασμενο απο public >.>

#968   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 07:22

Με συμφερει να κανω downgrade σε καποια παλαιοτερη εκδοση ?Απο θεμα αποδοσης της συσκευης ρωταω .
Γενικα ειμαι καινουργιος στον κοσμο του iphone και εχω βαρεθει τα free(demo 95%) apps απο app store και δεν ψινομαι να πληρωνω για apps γενικοτερα ,οποτε ενας φιλος που εχει 3gs jailbroken σε 3.8.1 (νομιζω) εκδοση μου προτεινε να το κανω jb και εγω .

καλημερα φιλε μου,

καταρχην καλοριζικο το τηλεφωνο σου..
να κατεβεις εκδοση δεν γινεται παρα μονο αν το τηλεφωνο ηταν αγορασμενο τους προηγουμενους μηνες,και το ειχες jb και ειχες κρατημενα τα shsh..
τωρα στο θεμα μας..ακολουθησε τον οδηγο και κανει jb και οπου κολησεις ξαναποσταρε..οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω..αν και αν τα παρεις καταγραμμα δεν ειναι καθολου δυσκολο..μεγαλη σημασια να μαθεις να βαζεις το τηλεφωνο σε dfu..πολλα παιδια σς αυτο το σημειο δυσκολευονται..

δες το βιντεακι και καλη συνεχεια..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#969   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:30

Κι εγώ την πάτησα είχα το iphone4 με 4.0.1 jb , και όλα καλά ...Ελα όμως που λόγω χώρου το πούλησα και ξαναγόρασα το 32άρι με 4.2.1.....

Αρα ούτε shsh κρατημένα , ούτε τίποτα ...για untethered jb ούτε λόγος ...οπότε ξανά αναμονή μήπως και βγεί κάτι...

#970   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:39

η απαντηση για το downgrabe σου δοθηκε ήδη νομιζω.
κατ' αρχην καλοριζικο καλες ειδησεις και απροβληματιστο.
φίλε μου θα σου πω τουτο. πρωτον για να ειναι απροβληματιστο αγοραζε τις εφαρμογές σου και δευτερον αν το jb ειναι για να μην πληρωνεις καποιες εφαρμογες λαθος λογο διαλεξες για το jailbreakάρεις.

#971   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:48

εγω παιδια παντως στην 4.2.1 ειναι σαν να ειμαι untethered .Oλα κομπλε.Στην αρχη μεχρι να το σεταρεις ειναι το προβλημα ,αλλα αυτα που κατεβαζεις απο cydia τα κανεις σπιτι σου οποτε εκει δεν εχεις κανενα προβλημα.Τωρα οσων αφορα το θεμα της μπαταριας ποτέ δεν μου εχει κλείσει το κινητό απο μπαταρια(παντα εχω φορτιστη μαζι μου εαν φυγω καπου μακρυα) .Ουτως η αλλος θα τον έπαιρνε κανεις μαζι του τον φορτιστη είτε είναι j/b είτε οχι η συσκευή.Πραγματικα εαν προσεχεις και δεν σου κλεισει η συσκευη απο μπαταρια δεν καταλαβαίνεις οτι ειναι tethered j/b.Oσοι το σκεφτεσται προχωρήστε άφοβα διότι στο μέλλον δεν ξέρουμε εαν θα μπορούμε να ξανακάνουμε j/b

Y.Γ (Βοηθος προφήτη δεν ειναι κανεις) :)

#972   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:49

Συμφωνώ κι εγώ !!! (αλλά δέν θα το κάνω άμεσα !!!)

Τελευταία επεξεργασία από: gas, 21/01/2011 - 09:53

#973   gim

gim

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 10:36

καλησπερα...εχω ενα προβλημα...προσπαθω να κανα tethered το iphone4 που εχω και ενω το χα ξανακανει και ηταν ολα ενταξει αυτη τη φορα μου πεταει συνεχεια οτι η θυρα usb μπορει να τρεξει και πιο γρηγορα...το δοκιμασα σε ολεσ τισ θυρεσ και μου λεει το ιδιο...το πηγα και σε αλλο υπολογιστη και δε μπορουσε μεσω του red snow να το δει σε dfu mode...δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα...

#974   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 10:40

βοηθησε με να σε βοηθω να ανεβουμε στο βουνο...
το γραμμα ειναι σε συγχυση και δεν μπορουμε να καταλαβουμε..
τι εννοεις πεταει συνεχεια η θυρα usb μπορει να τρεξει και πιο γρηγορα?
να τα παρουμε ενα ενα και θα πανε ολα καλα..μην ανησυχεις..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#975   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2011 - 11:26

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό, (WinSCP).
Χρησιμοποιώ το iPhoneBrowser και τώρα τελευταία ούτε καν αυτό!
Την έχω καταβρεί με το iPhone Folders (απίστευτη ευκολία και ταχύτητα!)
Αν δε μπορώ με άλλον τρόπο να επέμβω στα permissions που λες,
δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, (τι πρέπει να κάνω και πως...) γιατί χάθηκα!

Τελικά βρήκα άκρη με το WinSCP και συνδέθηκα.
Από permissions, έχω σταμπάρει δύο αριθμούς, (0775 και 0777).
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν για κάθε περίπτωση.
Πάντως αφού αντέγραψα εκ νέου με το πρόγραμμα τα δύο .sqlitedb αρχεία στο iPhone,
τους έβαλα στα permission και τα δύο αυτά νούμερα (διαδοχικά εννοείται) και έκανα και επανεκκινήσεις...
Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μία επαφή δεν έχω ακόμα...

Το path στο οποίο βρίσκονται οι επαφές σου είναι το /private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb
Οι πρόσφατες κλήσεις είναι στο /private/var/mobile/Library/CallHistory/call_history.db
Και στα δύο ο owner είναι ο mobile, και τα attributes είναι 0644. Για να το αλλάξεις, με WinSCP πας στην δεξιά πλευρά (στη συσκευή σου δλδ), με δεξί κλίκ, properties,και το αλλάζεις.
Αν παρ΄όλα αυτά δεν υπάρχουν οι επαφές σου, τότε το αρχείο AddressBook.sqlitedb είναι άδειο και τζάμπα παιδεύεσαι. Προφανώς το πήρες σε φάση που η συσκευή σου δεν είχε επαφές μέσα.
Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις ως εξής:
Κατέβασε το SQLite Database Browser
Τρέξτο, και άνοιξε το αρχείο AddressBook.sqlitedb
Πήγαινε στο tab browse data, και επέλεξε τον πίνακα ABPerson. Εκει μέσα θα πρέπει να δεις τα ονόματα.
Στον πίνακα ABMultiValue θα πρέπει να υπάρχουν τα τηλέφωνα.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/01/2011 - 11:34

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11