Δες να έχει τα σωστά permissions (attributes) το AddressBook.sqlitedb όταν θα το κάνεις paste στο path. Με δεξί κλικ (WinSCP) μπορείς να τα αλλάξεις.Παρόλο που έχω κρατήσει τα δύο αρχεία από εδώ /private/var/mobile/Library/AddressBook
όταν αντικαθιστώ τα Default με αυτά, ενώ γίνεται η αντικατάσταση,
(φαίνεται αυτό κι από το μέγεθός τους), δε μου εμφανίζει τα τηλέφωνα, (ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!).
RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)
Δημοσίευση 20/01/2011 - 21:57
Ad
Δημοσίευση 21/01/2011 - 00:10
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό, (WinSCP).Δες να έχει τα σωστά permissions (attributes) το AddressBook.sqlitedb όταν θα το κάνεις paste στο path. Με δεξί κλικ (WinSCP) μπορείς να τα αλλάξεις.
Χρησιμοποιώ το iPhoneBrowser και τώρα τελευταία ούτε καν αυτό!
Την έχω καταβρεί με το iPhone Folders (απίστευτη ευκολία και ταχύτητα!)
Αν δε μπορώ με άλλον τρόπο να επέμβω στα permissions που λες,
δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, (τι πρέπει να κάνω και πως...) γιατί χάθηκα!
Ευχαριστώ
Απ' ότι βλέπω είχε ρωτήσει και άλλος στο παρελθόν και φαντάζομαι θα ενδιαφέρει αρκετούς.
http://www.iphonehel...022#entry247022
Δημοσίευση 21/01/2011 - 01:08
Από permissions, έχω σταμπάρει δύο αριθμούς, (0775 και 0777).
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν για κάθε περίπτωση.
Πάντως αφού αντέγραψα εκ νέου με το πρόγραμμα τα δύο .sqlitedb αρχεία στο iPhone,
τους έβαλα στα permission και τα δύο αυτά νούμερα (διαδοχικά εννοείται) και έκανα και επανεκκινήσεις...
Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μία επαφή δεν έχω ακόμα...
Δημοσίευση 21/01/2011 - 02:21
Πέρασα από cydia όσα είχα στην 4.1 και υποστηρίζονται και στην 4.2.1 και σε γενικές γραμμές από τη συσκευή είμαι αν όχι περισσότερο, τότε το ίδιο ευχαριστημένος με την 4.1. Θα ήμουν πιο ευχαριστημένος αν δούλευαν τα gestures του activator αλλά μένω με την υπόσχεση του developer για επερχόμενο update.
Όσοι διστάζετε, να ξέρετε ότι ακόμη και αν παρασυρθεί κάποιος και κατεβάσει από cydia κάτι που θα ζητά επανεκκίνηση, μπορεί αντί για reboot να πατήσει το home button για να βγει στο SB και να κάνει reboot όποτε θα έχει πρόσβαση σε pc. Το respring δεν τη σβήνει, οπότε μόνη έγνοια που μένει για να μη σβήσει είναι να μη μείνει από μπαταρία.
Τελευταία επεξεργασία από: Arxiereas, 21/01/2011 - 02:30
Δημοσίευση 21/01/2011 - 03:41
Με συμφερει να κανω downgrade σε καποια παλαιοτερη εκδοση ?Απο θεμα αποδοσης της συσκευης ρωταω .
Γενικα ειμαι καινουργιος στον κοσμο του iphone και εχω βαρεθει τα free(demo 95%) apps απο app store και δεν ψινομαι να πληρωνω για apps γενικοτερα ,οποτε ενας φιλος που εχει 3gs jailbroken σε 3.8.1 (νομιζω) εκδοση μου προτεινε να το κανω jb και εγω .
Μερικες συμβουλες απο εσας που ξερετε θα μου ηταν χρησιμες ,ευχαριστω !
Δημοσίευση 21/01/2011 - 03:51
Δημοσίευση 21/01/2011 - 04:01
Δεν μπορεις να κανεις downgrade αν δεν εχεις κρατησει τα ecid ..
Τι ειναι το ecid ? Το κινιτο ειναι μιας βδομαδας αγορασμενο απο public >.>
Δημοσίευση 21/01/2011 - 07:22
Kαλησπερα,εχω μια βδομαδα που αγορασα νεο iphone 4 και ειναι 4.2.1 .
Με συμφερει να κανω downgrade σε καποια παλαιοτερη εκδοση ?Απο θεμα αποδοσης της συσκευης ρωταω .
Γενικα ειμαι καινουργιος στον κοσμο του iphone και εχω βαρεθει τα free(demo 95%) apps απο app store και δεν ψινομαι να πληρωνω για apps γενικοτερα ,οποτε ενας φιλος που εχει 3gs jailbroken σε 3.8.1 (νομιζω) εκδοση μου προτεινε να το κανω jb και εγω .
καλημερα φιλε μου,
καταρχην καλοριζικο το τηλεφωνο σου..
να κατεβεις εκδοση δεν γινεται παρα μονο αν το τηλεφωνο ηταν αγορασμενο τους προηγουμενους μηνες,και το ειχες jb και ειχες κρατημενα τα shsh..
τωρα στο θεμα μας..ακολουθησε τον οδηγο και κανει jb και οπου κολησεις ξαναποσταρε..οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω..αν και αν τα παρεις καταγραμμα δεν ειναι καθολου δυσκολο..μεγαλη σημασια να μαθεις να βαζεις το τηλεφωνο σε dfu..πολλα παιδια σς αυτο το σημειο δυσκολευονται..
δες το βιντεακι και καλη συνεχεια..
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:30
Αρα ούτε shsh κρατημένα , ούτε τίποτα ...για untethered jb ούτε λόγος ...οπότε ξανά αναμονή μήπως και βγεί κάτι...
Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:39
η απαντηση για το downgrabe σου δοθηκε ήδη νομιζω.Kαλησπερα,εχω μια βδομαδα που αγορασα νεο iphone 4 και ειναι 4.2.1 .
κατ' αρχην καλοριζικο καλες ειδησεις και απροβληματιστο.
φίλε μου θα σου πω τουτο. πρωτον για να ειναι απροβληματιστο αγοραζε τις εφαρμογές σου και δευτερον αν το jb ειναι για να μην πληρωνεις καποιες εφαρμογες λαθος λογο διαλεξες για το jailbreakάρεις.
Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:48
Y.Γ (Βοηθος προφήτη δεν ειναι κανεις)
Δημοσίευση 21/01/2011 - 09:49
Τελευταία επεξεργασία από: gas, 21/01/2011 - 09:53
Δημοσίευση 21/01/2011 - 10:36
Δημοσίευση 21/01/2011 - 10:40
το γραμμα ειναι σε συγχυση και δεν μπορουμε να καταλαβουμε..
τι εννοεις πεταει συνεχεια η θυρα usb μπορει να τρεξει και πιο γρηγορα?
να τα παρουμε ενα ενα και θα πανε ολα καλα..μην ανησυχεις..
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/01/2011 - 11:26
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό, (WinSCP).
Χρησιμοποιώ το iPhoneBrowser και τώρα τελευταία ούτε καν αυτό!
Την έχω καταβρεί με το iPhone Folders (απίστευτη ευκολία και ταχύτητα!)
Αν δε μπορώ με άλλον τρόπο να επέμβω στα permissions που λες,
δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, (τι πρέπει να κάνω και πως...) γιατί χάθηκα!
Τελικά βρήκα άκρη με το WinSCP και συνδέθηκα.
Από permissions, έχω σταμπάρει δύο αριθμούς, (0775 και 0777).
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν για κάθε περίπτωση.
Πάντως αφού αντέγραψα εκ νέου με το πρόγραμμα τα δύο .sqlitedb αρχεία στο iPhone,
τους έβαλα στα permission και τα δύο αυτά νούμερα (διαδοχικά εννοείται) και έκανα και επανεκκινήσεις...
Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μία επαφή δεν έχω ακόμα...
Το path στο οποίο βρίσκονται οι επαφές σου είναι το /private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb
Οι πρόσφατες κλήσεις είναι στο /private/var/mobile/Library/CallHistory/call_history.db
Και στα δύο ο owner είναι ο mobile, και τα attributes είναι 0644. Για να το αλλάξεις, με WinSCP πας στην δεξιά πλευρά (στη συσκευή σου δλδ), με δεξί κλίκ, properties,και το αλλάζεις.
Αν παρ΄όλα αυτά δεν υπάρχουν οι επαφές σου, τότε το αρχείο AddressBook.sqlitedb είναι άδειο και τζάμπα παιδεύεσαι. Προφανώς το πήρες σε φάση που η συσκευή σου δεν είχε επαφές μέσα.
Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις ως εξής:
Κατέβασε το SQLite Database Browser
Τρέξτο, και άνοιξε το αρχείο AddressBook.sqlitedb
Πήγαινε στο tab browse data, και επέλεξε τον πίνακα ABPerson. Εκει μέσα θα πρέπει να δεις τα ονόματα.
Στον πίνακα ABMultiValue θα πρέπει να υπάρχουν τα τηλέφωνα.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/01/2011 - 11:34
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες