Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2011 - 11:39

Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μία επαφή δεν έχω ακόμα...

Εναλλακτικά, αν υπάρχει παλιό backup από το iTunes στην παλαιότερη iOS που ήσουν, δοκίμασε με το iPhone Backup Extractor να τις πάρεις πίσω.
Ή κάνεις downgrade εκεί, restore from backup, τις παίρνεις πίσω, και μετά ξαναπάς στην 4.2.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/01/2011 - 12:13

καλησπερα...εχω ενα προβλημα...προσπαθω να κανα tethered το iphone4 που εχω και ενω το χα ξανακανει και ηταν ολα ενταξει αυτη τη φορα μου πεταει συνεχεια οτι η θυρα usb μπορει να τρεξει και πιο γρηγορα...το δοκιμασα σε ολεσ τισ θυρεσ και μου λεει το ιδιο...το πηγα και σε αλλο υπολογιστη και δε μπορουσε μεσω του red snow να το δει σε dfu mode...δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα...

μηπως το βαζεις μεσω usb hub? αν ναι βαλτο κατ' ευθειαν πανω στις usb 2.0 που ειναι πισω και ειναι πανω στην motherboard

#978   Deavon

Deavon

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:28

η απαντηση για το downgrabe σου δοθηκε ήδη νομιζω.
κατ' αρχην καλοριζικο καλες ειδησεις και απροβληματιστο.
φίλε μου θα σου πω τουτο. πρωτον για να ειναι απροβληματιστο αγοραζε τις εφαρμογές σου και δευτερον αν το jb ειναι για να μην πληρωνεις καποιες εφαρμογες λαθος λογο διαλεξες για το jailbreakάρεις.

Ευχαριστω πολυ .
Δεν ειναι το θεμα οτι δεν θελω να πληρωσω για apps αλλα ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη και γενικα δεν θελω να μπω στο trippaki της πιστωτικης .
Σε παρακαλω πες μου κιαλλουσς λογους που θα επρεπε να κανω jailbreak γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι ο βασικος λογος ηταν οι free εφαρμογες .

#979   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:31

η αναφορα μηνυματων
η προσωποποιηση και εξατομοικευση του κινητου.
το νακαλυπτεις τα κενα της apple
στην ουσια ειναι η χαρα της δημιουργιας.
ο ελεγχος αν θελεις των εφαρμογων πριν τηντελικη αγορα τους
prepaid credit card η λυση σου

#980   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:38

πως γίνεται να έκανα το ipad teathered και να έχω βάλει πολλά tweaks που θέλουν επανεκκίνηση και να την κάνει χωρίς καλώδιο; βγάζει τον κλασικό ανανά και προχωράει χωρίς κανένα πρόβλημα!!!! και έχω και cydia και installus και τα πάντα κανονικά !

#981   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:39

Ευχαριστω πολυ .
Δεν ειναι το θεμα οτι δεν θελω να πληρωσω για apps αλλα ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη και γενικα δεν θελω να μπω στο trippaki της πιστωτικης .
Σε παρακαλω πες μου κιαλλουσς λογους που θα επρεπε να κανω jailbreak γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι ο βασικος λογος ηταν οι free εφαρμογες .

Ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλαβεις..

Cydia Store

To Jailbreak δεν είναι μόνο Cracked Apps..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#982   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:41

πως γίνεται να έκανα το ipad teathered και να έχω βάλει πολλά tweaks που θέλουν επανεκκίνηση και να την κάνει χωρίς καλώδιο; βγάζει τον κλασικό ανανά και προχωράει χωρίς κανένα πρόβλημα!!!! και έχω και cydia και installus και τα πάντα κανονικά !

φτυστο και αστο ως ειναι

#983   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 21/01/2011 - 14:42

φτυστο και αστο ως ειναι

προφανός! χαχαχα

#984   stragalos

stragalos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 16:13

θελω αμεσα την βοηθεια σας εκανα αναβαθμιση το iphone 3g sthn 4.2.1 kai ekana kai jailbreak κανονικα απλα οταν παω να βαλω στο cydia to sources cydia.xselizze.com μου κανει reboot και μου κολαει στο μηλο και πανω στο μηλο δειχνει ενα κυκλο σαν να φορτωνει να σας ενημερωσω οτι εκανα restore kai οταν το ξαναεκανα επαθα το ιδιο αν δεν υπαρχει λυση μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποιο link για να βαλω ενα παλιοτερο firmware sto στο κινητο μου πριν ειχα το 3.1.3 και ηταν απροβληματιστο....

#985   mdd.45

mdd.45

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:27

Εχω Iphone 4 με jailbreak σε 4.2.1 μεσω redsn0w_win_0.9.6rc8. Ολα δουλευουν σωστα αλλα παροτι εχω vodafone unlimited 30 (100mb data) δεν εχω συνδεσει στο Mobile internet (εχω καταφερει να χρησιμοποισω 400kb μονο). Ανοιξα μια σελιδα στο safari σε καποια φαση και μετα τιποτα. Παιζει να φταει το jailbreak?

εχω δοκιμασει και webonly.vodafone.gr και internet.vodafone.gr στο APN.... :( Καμια ιδεα?

#986   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:31

θελω αμεσα την βοηθεια σας εκανα αναβαθμιση το iphone 3g sthn 4.2.1 kai ekana kai jailbreak κανονικα απλα οταν παω να βαλω στο cydia to sources cydia.xselizze.com μου κανει reboot και μου κολαει στο μηλο και πανω στο μηλο δειχνει ενα κυκλο σαν να φορτωνει να σας ενημερωσω οτι εκανα restore kai οταν το ξαναεκανα επαθα το ιδιο αν δεν υπαρχει λυση μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποιο link για να βαλω ενα παλιοτερο firmware sto στο κινητο μου πριν ειχα το 3.1.3 και ηταν απροβληματιστο....

προφανως το γραφεις λαθος
xsellize.com/
τωρα το γιατι σου κανει reboot δεν το γνωριζω και ειναι περιεργο
για δοκιμασε να το γραψεις σωστα και βλεπουμε

#987   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:32

Εχω Iphone 4 με jailbreak σε 4.2.1 μεσω redsn0w_win_0.9.6rc8. Ολα δουλευουν σωστα αλλα παροτι εχω vodafone unlimited 30 (100mb data) δεν εχω συνδεσει στο Mobile internet (εχω καταφερει να χρησιμοποισω 400kb μονο). Ανοιξα μια σελιδα στο safari σε καποια φαση και μετα τιποτα. Παιζει να φταει το jailbreak?

εχω δοκιμασει και webonly.vodafone.gr και internet.vodafone.gr στο APN.... :( Καμια ιδεα?

για κανε ενα network reset

#988   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:34

φιλε μου βρες το λινκ και κατεβα στην 3,1,3 που ειναι η πλεον ειδανικη για εσενα..και θα πηγαινει και σφαιρα ..καλη επιτυχια..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#989   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:36

εμένα θα μου πεί κάποιος πως γίνετε να έκανα untether jailbreak σε ipad χωρίς να έχω κρατημένα τα shsh?απλα το μόνο μου πρόβλημα είναι πως όταν κάνω κανονικό reboot να μην δουλεύει το cydia.

#990   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:38

εννοεις χωρις τα shsh της 42β3? απλα δεν εκανες. tethtered ειναι και γι αυτο κανει αυτα το cydia
τρεξε το παλι σαν just tethered right now μονο και θα ξεκινησει το cydia

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9