Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   mdd.45

mdd.45

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:46

για κανε ενα network reset

εχω κανει αλλα τιποτα :( και στη vodafone που πηρα τηλ δεν βρηκαν κατι παραξενο με τη συνδεση μου.... :(

Τελευταία επεξεργασία από: mdd.45, 21/01/2011 - 17:47

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:50

το σημα πως ειναι εκει που μενεις?
το δοκιμασες αλλου?
με αλλη σιμ βονταφον? ή και με αλλη που να εχει data plan?
να κλεινεις το wifi οταν μπαινεις απο 3g

#993   mdd.45

mdd.45

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 17:59

το σημα πως ειναι εκει που μενεις?
το δοκιμασες αλλου?
με αλλη σιμ βονταφον? ή και με αλλη που να εχει data plan?
να κλεινεις το wifi οταν μπαινεις απο 3g

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!! εκανα το "network reset" και πλεον εχω mobile internet!!!!! Και 2 μερες τωρα στη vodafone και μετα απο 3-4 τηλ, δεν ηξεραν να μου πουν αυτο το πραγμα.... ΤΗΧ ;)

#994   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:00

ok χαρηκα που βοηθησα.
αν θελεις πληρωνε σε εμενα το λογαριασμο και οχι σ' αυτους.
χιχιχιχιχιχιιι
αντε καλο σερφαρισμα
μην το παρακανειςομως και το ξεπερασεις γιατι θα κλαις με μαυρο δακρυ

#995   mdd.45

mdd.45

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:04

ok χαρηκα που βοηθησα.
αν θελεις πληρωνε σε εμενα το λογαριασμο και οχι σ' αυτους.
χιχιχιχιχιχιιι
αντε καλο σερφαρισμα
μην το παρακανειςομως και το ξεπερασεις γιατι θα κλαις με μαυρο δακρυ

χαχαχα οκ, ενας γνωστος πηρε το μαθημα του με ασχημο τροπο (150ευρω μονο data) οποτε ειμαι υποψιασμενος ;)

#996   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:06

that is good for you my friend

#997   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:19

εννοεις χωρις τα shsh της 42β3? απλα δεν εκανες. tethtered ειναι και γι αυτο κανει αυτα το cydia
τρεξε το παλι σαν just tethered right now μονο και θα ξεκινησει το cydia

άλλο σου λέω.πως έκανα jailbreak χωρίς τα shsh και κάθε φορά που κάνω reboot δεν χρειάζομαι pc.αν όμως κάνω reboot και το συνδέσω με το pc και τρέξω το just tether now το cydia δουλεύει,αν κάνω απλό ρεβοοτ το cydia δεν τρέχει

#998   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:33

ναι οκ αυτο ειναι γνωστο. τι δουλεια εχουν τα shsh αυτα ειναι για να κανεις αναβαθμιση ή καταβαθμιση λογισμικου που εχει παψει να υπογραφει η apple.
χαιρομαι που επιβεβαιωνεις αυτο που λεω εδω και καιρο οτι οι συσκευες ανοιγουν εστω και με λιγη καθυστερηση αλλα δεν ανοιγει το cydia.
πες τα κι εσυ γιατι εγω αν και με φωνη για τη λαϊκη δεν μπορω αλλο να το φωναζω αυτο.
εκλεισα.

#999   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:39

στο λέω γιατί ήθελα να κάνω untether με mac και ζητουσέ τα shsh.αλλα και έτσι δεν με χαλάει.όντος ισχύει αυτό.το κινητό ανοίγη κανονικά,απλα αν δεν κάνεις το just tether now δεν θα λειτουργή το cydia

#1000   Vangelakis

Vangelakis

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:41

Καλησπερα και απο εμενα.

Μετα απο ποσο καιρο αποφασισα να κανω το Tethered Jailbreak στο iPhone 4 που αγορασα πριν 2 μηνες και ειχε την 4.2.1 δυστυχως.

Τζαμπα τα τοσα sites που μας τρομοκρατουνε.

Ολα οκ με το Tethered Jailbreak.Γρηγορο και ευκολο.
Το κινητο ανοιγει κανονικα και χωρις καλωδιο ''απλα δεν δουλευει το Cydia και οι Jailbroken εφαρμογες" Μονο τοτε χρειαζεται συνδεση με τον υπολογιστη.
Κατα τα αλλα το κινητο ανοιγει κανονικα Reboot και χωρις να χρειαστει το Redsnow.

Σας ευχαριστω ολους σας γιατι διαβαζοντας το Forum εκανα το βημα και εκανα το Jailbreak.

Τελευταία επεξεργασία από: Vangelakis, 21/01/2011 - 18:42

#1001   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 18:55

Το path στο οποίο βρίσκονται οι επαφές σου είναι το /private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedbΟι πρόσφατες κλήσεις είναι στο /private/var/mobile/Library/CallHistory/call_history.dbΚαι στα δύο ο owner είναι ο mobile, και τα attributes είναι 0644. Για να το αλλάξεις, με WinSCP πας στην δεξιά πλευρά (στη συσκευή σου δλδ), με δεξί κλίκ, properties,και το αλλάζεις.

Βασικά αυτό είναι το default, (0644) άρα τι να άλλαζα στα permissions?
Εγώ πάντως θυμόμουν ως νούμερα τα 775 και 777 και τα δοκίμασα όπως σου είπα αλλά πάλι τίποτα...!!!

Αν παρ΄όλα αυτά δεν υπάρχουν οι επαφές σου, τότε το αρχείο AddressBook.sqlitedb είναι άδειο και τζάμπα παιδεύεσαι. Προφανώς το πήρες σε φάση που η συσκευή σου δεν είχε επαφές μέσα.Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις ως εξής:Κατέβασε το SQLite Database BrowserΤρέξτο, και άνοιξε το αρχείο AddressBook.sqlitedbΠήγαινε στο tab browse data, και επέλεξε τον πίνακα ABPerson. Εκει μέσα θα πρέπει να δεις τα ονόματα.Στον πίνακα ABMultiValue θα πρέπει να υπάρχουν τα τηλέφωνα.

Το να πήρα Back Up σε φάση που να μην είχε επαφές, απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...!!! :P
Δίνω πολύ σημασία σε κάτι τέτοια. Φοβόμουν όμως μήπως για κάποιο λόγο δεν έγινε σωστά το Back Up
και ενώ έδειξε ότι αντιγράφηκε ή ολοκληρώθηκε (στην περίπτωση του Contacts Tool) κανονικά,
για κάποιο λόγο δεν ήταν σωστά τα αρχεία!
Δοκίμασα λοιπόν το AddressBook.sqlitedb με το πρόγραμμα που μου πρότεινες και τα δείχνει όλα όπως ακριβώς μου είπες.

Εναλλακτικά, αν υπάρχει παλιό backup από το iTunes στην παλαιότερη iOS που ήσουν, δοκίμασε με το iPhone Backup Extractor να τις πάρεις πίσω.Ή κάνεις downgrade εκεί, restore from backup, τις παίρνεις πίσω, και μετά ξαναπάς στην 4.2.1

Το πρόβλημα είναι ότι γενικά, (με εξαίρεση τα Applications), δε συγχρονίζω με το iTunes...
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δοκίμασα πάλι με το Back Up απ' το Contacts Tool και αυτή τη φορά της πέρασε κανονικά. :D
Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε την πρώτη φορά που το έκανα. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
Όσων αφορά το AddressBook.sqlited όμως, πραγματικά δε καταλαβαίνω τι πρέπει να αλλάξω στα permissions,
από τη στιγμή που ως default είναι (νομίζω) όπως μου τα λες :excl: Δες εδώ

Αναρτημένη εικόνα

#1002   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2011 - 19:17

Βασικά αυτό είναι το default, (0644) άρα τι να άλλαζα στα permissions?
Εγώ πάντως θυμόμουν ως νούμερα τα 775 και 777 και τα δοκίμασα όπως σου είπα αλλά πάλι τίποτα...!!!

Το πρόβλημα είναι ότι γενικά, (με εξαίρεση τα Applications), δε συγχρονίζω με το iTunes...
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δοκίμασα πάλι με το Back Up απ' το Contacts Tool και αυτή τη φορά της πέρασε κανονικά. :D
Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε την πρώτη φορά που το έκανα. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
Όσων αφορά το AddressBook.sqlited όμως, πραγματικά δε καταλαβαίνω τι πρέπει να αλλάξω στα permissions,
από τη στιγμή που ως default είναι (νομίζω) όπως μου τα λες :excl: Δες εδώ

Συμβαίνει κάποιες φορές, όταν περνάς πίσω το αρχείο να μην παίρνει τα σωστά attributes. Έτσι ο owner μπορεί να μην έχει δικαίωμα read ή write και έτσι δεν παίζει. Το 0664 είναι αυτό που ισχύει στην περίπτωσή μας. Αν το κάνεις 0777, τότε όλοι έχουν δικαίωμα για όλα και δεν θα αλλάξει τπτ (είναι η πιο "loose" περίπτωση).
Εφ' όσον είναι 0664 είναι σωστό, και εκεί το αφήνεις.
Αφού τις πήρες πίσω τις επαφές σου, όλα καλά.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχεις Owner root και Group wheel..
Κανονικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Δες το δικό μου:

Συνημμένο αρχείο  AddressBook.jpg   75.93KB   0 λήψεις

Anyway, αφού δεν έχεις άλλο πρόβλημα, άφησέ το έτσι

#1003   corduroy27

corduroy27

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 19:42

Βασικά όπως το πέρασα είναι.
Δεν έχω σετάρει το WinSCP αφού όπως σου είπα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα.
Για την ακρίβεια, δεν έχω βάλει ποτέ το OpenSSH!!!
Εσένα ήταν έτσι απ' την αρχή, χωρίς να τα βάλεις εσύ;
Αν πρέπει να ρυθμίσω το WinSCP, ας μου πει κάποιος τη να προσέξω-αλλάξω (ειδικά όσον αφορά το θέμα ασφάλεια).
Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι είχε προκύψει κάποια στιγμή θέμα με τον default κωδικό πρόσβασης στο OpenSSH.
Βρήκα και κατέβασα λοιπόν το MobileTerminal 472 (που είναι συμβατό με την 4.2.1) για τον αλλάξω.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...

Τελευταία επεξεργασία από: corduroy27, 21/01/2011 - 19:44

#1004   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2011 - 20:36

Βασικά όπως το πέρασα είναι.
Δεν έχω σετάρει το WinSCP αφού όπως σου είπα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα.
Για την ακρίβεια, δεν έχω βάλει ποτέ το OpenSSH!!!
Εσένα ήταν έτσι απ' την αρχή, χωρίς να τα βάλεις εσύ;
Αν πρέπει να ρυθμίσω το WinSCP, ας μου πει κάποιος τη να προσέξω-αλλάξω (ειδικά όσον αφορά το θέμα ασφάλεια).
Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι είχε προκύψει κάποια στιγμή θέμα με τον default κωδικό πρόσβασης στο OpenSSH.
Βρήκα και κατέβασα λοιπόν το MobileTerminal 472 (που είναι συμβατό με την 4.2.1) για τον αλλάξω.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...

To αρχείο έτσι είναι. Δεν το έχω αλλάξει. Τις επαφές μου τις συγχρονίζω με το outlook, και τις έχω backup και από εκεί (μέσω του .pst αρχείου), αλλά και στο dropbox μέσω της εφαρμογής pkgBackup.
Όσον αφορά το SSH, να το κλείνεις όταν δεν το χρειάζεσαι (μέσω SBSettings), και να αλλάξεις το root password.
Aν κάνεις αυτά τα δύο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Το SSH θα σου χρησιμεύσει αν τυχόν κολλήσει η συσκευή σου στο μήλο, γιατί π.χ έβαλες μια μια μη συμβατή εφαρμογή, σε αυτή την περίπτωση θα μπορείς να μπεις και να αλλάξεις ή να διαγράψεις αρχεία και να σώσεις το restore.
Για να αλλάξεις το password:
Άνοιξε το MobileTerminal και γράψε su και πάτησε return.
Θα σου πει να βάλεις το password σου. Το default password είναι alpine , γράψε alpine και πάτησε return.
Γράψε passwd και πάτα return.
Θα σου πει να βάλεις ένα νέο κωδικό. Γράψε ότι θέλεις για νέο κωδικό και πάτα return.
Θα σου πει να βάλεις το νέο κωδικό ξανά. Κάνε το και πάτα return.
Μην ξεχάσεις ποτέ τον κωδικό που έβαλες.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/01/2011 - 20:42

#1005   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 22:22

Εχω την 4.1.Ποια ειναι η επομενη jailbroken εκδοση που ειναι untether?Οταν ειναι tethterd,και κανω reboot ,υπαρχει προγραμμα που απλα το πατας και σου ενεργοποιει στα καπακια το κινητο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες