Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1021   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:31

κανω μια επιδιορθωση στο itunes και βλεπουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1022   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:34

exit recovery φιλε μου απο το tiny umbrella..εαν δεν την εχεις κατεβασε την http://thefirmwareum...a.blogspot.com/

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1023   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:35

Στο broswe γαιτι κοιταω?Λεω για το browse του redsnow

Τελευταία επεξεργασία από: Socratis10, 21/01/2011 - 23:36

#1024   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:37

σωκρατη σε ποια φαση εχεις κολησει ακριβως..εκει που γραφει browse το redsnow και πρεπει να βαλεις μεσα την firmware?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1025   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:38

Ναι,αλλα το βρηκα.Κατεβαζω λογικα το 4.2.1 απο την apple που ειναι στο πρωτο ποστ ,και βαζω αυτο.

#1026   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:53

Οταν λεει downloading jaibreak data ποση περιπου ωρα κανει?Στο pc εχει κολησει στα 5 τετραγωνα.

#1027   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2011 - 23:56

Ακομα εκει ειναι.Τι κανω?
Το ξανακανα και παλι κολαει.

Τελευταία επεξεργασία από: Socratis10, 22/01/2011 - 00:04

#1028   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 00:45

Οκ παιδες.Επρεπε να το τρεξω σαν service pack 3 ,καθως εχω τα 7.Ολα καλα.Οποτε κανω κανονικα synch ολες τις κρακαρισμενες εφαρμογες μεσω itunes ,right?

#1029   stragalos

stragalos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 02:16

προφανως το γραφεις λαθος
xsellize.com/
τωρα το γιατι σου κανει reboot δεν το γνωριζω και ειναι περιεργο
για δοκιμασε να το γραψεις σωστα και βλεπουμε

φιλε μου σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις. την πηγη σωστα την βαζω εδω την εγραψα λαθος! εχει σημασια μηπως που εχω το 3g kai oxi iphone 4 to unthetered τι σημαινει μηπως επηρεαζει το iphone 3g που εχω? στην αρχη εβαλα την πηγη του hackulo και δεν ειχα προβλημα μολις πηγα να βαλω την πηγη xsellize gia na kanw install το iblack list εκανε reboot kai κολησε στο μηλο οπως σου ειπα πριν....δυστυχως πηγα να κανω downgrade se παλιοτερο firmware 3. τα καταφερα αλλα δεν μου παιρνουσε το backup με ολα τα παλια στοιχεια τηλεφωνα sms photos γιατι ηταν παλιοτερη εκδοση οπωσ ελεγε.....

#1030   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 02:31

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι... Έχω κάνει jailbreak στο iPhone μου με RedSn0w στην 4.2.1 γιατί δυστυχώς μου ήρθε με αυτήν εγκατεστημένη... Τέσπα, επίσης είναι από Αμερική και έπρεπε να το κάνω και unlock για να δεχτεί την sim μου γιατί ήταν κλειδωμένο σε AT&T! Του έκανα λοιπόν ότι έπρεπε να κάνω και όπως έπρεπε και όλα μέχρι ένα σημείο τέλεια (όλα λέμε, και Cydia και tethered boot και μετά Unlock με UltraSn0w μέσω Cydia και όλα!)... Το μόνο κακό είναι και το χειρότερο... δεν βρίσκει υπηρεσία... Με λίγα λόγια παρόλο που στον φορέα μου γράφει Cosmote 9.0 στην ουσία δεν έχω τπτ.... Α και κάτι που παρατήρησα είναι ότι το firmware ήταν 05.15.04 αλλά δεν άλλαξε μετά το jailbreak!!! Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι θα ανέβαινε σε 06. κάτι... δεν θυμάμαι! Ισχύει??? Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό???

#1031   BaamBam

BaamBam

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 03:19

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι... Έχω κάνει jailbreak στο iPhone μου με RedSn0w στην 4.2.1 γιατί δυστυχώς μου ήρθε με αυτήν εγκατεστημένη... Τέσπα, επίσης είναι από Αμερική και έπρεπε να το κάνω και unlock για να δεχτεί την sim μου γιατί ήταν κλειδωμένο σε AT&T! Του έκανα λοιπόν ότι έπρεπε να κάνω και όπως έπρεπε και όλα μέχρι ένα σημείο τέλεια (όλα λέμε, και Cydia και tethered boot και μετά Unlock με UltraSn0w μέσω Cydia και όλα!)... Το μόνο κακό είναι και το χειρότερο... δεν βρίσκει υπηρεσία... Με λίγα λόγια παρόλο που στον φορέα μου γράφει Cosmote 9.0 στην ουσία δεν έχω τπτ.... Α και κάτι που παρατήρησα είναι ότι το firmware ήταν 05.15.04 αλλά δεν άλλαξε μετά το jailbreak!!! Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι θα ανέβαινε σε 06. κάτι... δεν θυμάμαι! Ισχύει??? Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό???

Απο οσα ξερω δεν υπαρχει unlock για την 4.2.1 kai αυτο που εκανες δεν ειναι σωστο...

#1032   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/01/2011 - 12:38

Φίλε, έκανες j/b με RedSn0w, αλλά δεν επέλεξες να αναβαθμιστεί η baseband σε αυτή του iPad (06.15.00). Χωρίς αυτό δεν πρόκειται να παίξει.
Ξανακάνε την διαδικασία, και επέλεξε "Install iPad baseband" & "Install Cydia"
Μετά, κάνεις unlock με UltraSn0w
Αν έχεις την καινούργια bootrom, θα είναι tethered j/b προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε PC σε περίπτωση που κάνει reboot ή μείνει από μπαταρία.
Επίσης, η baseband του iPad, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα με το GPS.

#1033   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:11

Φίλε, έκανες j/b με RedSn0w, αλλά δεν επέλεξες να αναβαθμιστεί η baseband σε αυτή του iPad (06.15.00). Χωρίς αυτό δεν πρόκειται να παίξει.
Ξανακάνε την διαδικασία, και επέλεξε "Install iPad baseband" & "Install Cydia"
Μετά, κάνεις unlock με UltraSn0w
Αν έχεις την καινούργια bootrom, θα είναι tethered j/b προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε PC σε περίπτωση που κάνει reboot ή μείνει από μπαταρία.
Επίσης, η baseband του iPad, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα με το GPS.

Έγινε φιλαράκι! Θα το κάνω και ενημερώνω μετά!!! Πολλά thanks!!!!!!!!!!!! ;)

#1034   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:14

Απο οσα ξερω δεν υπαρχει unlock για την 4.2.1 kai αυτο που εκανες δεν ειναι σωστο...

Φιλαράκι σε ευχαριστώ! Βρήκα τελικά τρόπο! Μου είπε ο Kdelios!!!!! Σε ευχαριστώ πάντως!!

#1035   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:15

το κακο ειναι οτι θα πρεπει να περασεις αυτην τη 06 κατι και θα χασεις το gps. σε μιας φιλης που το εκανα δεν το εχασε. αλλα ειναι ρισκο.
δες τον οδηγο εδω που θα σου δωσω και πραξε κατα βουληση.

http://www.2-soft.co...redsnow-0-9-6b6

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6