Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:17

[quote name='kdelios' date='22 January 2011 - 11:38 AM' timestamp='1295692719' post='377497']
Φίλε, έκανες j/b με RedSn0w, αλλά δεν επέλεξες να αναβαθμιστεί η baseband σε αυτή του iPad (06.15.00). Χωρίς αυτό δεν πρόκειται να παίξει.
Ξανακάνε την διαδικασία, και επέλεξε "Install iPad baseband" & "Install Cydia"
Μετά, κάνεις unlock με UltraSn0w
Αν έχεις την καινούργια bootrom, θα είναι tethered j/b προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε PC σε περίπτωση που κάνει reboot ή μείνει από μπαταρία.
Επίσης, η baseband του iPad, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα με το GPS.
[/q

Kdelios μπορώ να κάνω κατευθείαν αναβάθμιση την baseband σε 06.15.00 μιας και έχω jailbreak ή καλύτερα να το πάρω απ την αρχή για σιγουριά???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:18

φιλε μου σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις. την πηγη σωστα την βαζω εδω την εγραψα λαθος! εχει σημασια μηπως που εχω το 3g kai oxi iphone 4 to unthetered τι σημαινει μηπως επηρεαζει το iphone 3g που εχω? στην αρχη εβαλα την πηγη του hackulo και δεν ειχα προβλημα μολις πηγα να βαλω την πηγη xsellize gia na kanw install το iblack list εκανε reboot kai κολησε στο μηλο οπως σου ειπα πριν....δυστυχως πηγα να κανω downgrade se παλιοτερο firmware 3. τα καταφερα αλλα δεν μου παιρνουσε το backup με ολα τα παλια στοιχεια τηλεφωνα sms photos γιατι ηταν παλιοτερη εκδοση οπωσ ελεγε.....

δεν εχει καμια σχεση ποιο κινητο εχεις. απλα το ρεπο αυτο μαμιεται πολλες φορες.
ναι δεν γινεται να εχεις backup απο την 4.2.1 και ναθελεις να το περσεις στην 3.1.3
αν εχεις 3γ η καλυτερη ειναι η 31.3 ή θα εχεις την 4.2.1 χωρις μουλτισακινγ ναι ναι δεν εκανα λαθος it sucks on 3g

#1038   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:21

το κακο ειναι οτι θα πρεπει να περασεις αυτην τη 06 κατι και θα χασεις το gps. σε μιας φιλης που το εκανα δεν το εχασε. αλλα ειναι ρισκο.
δες τον οδηγο εδω που θα σου δωσω και πραξε κατα βουληση.

http://www.2-soft.co...redsnow-0-9-6b6

Δεν με πειράζει για το GPS προς το παρόν αρκεί να έχω κινητό!!! Ευχαριστώ πολύ και εσένα geORGIOSb και τον Kdelios πάντως για την συμβουλή με το GPS!!!

#1039   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:22

Kdelios μπορώ να κάνω κατευθείαν αναβάθμιση την baseband σε 06.15.00 μιας και έχω jailbreak ή καλύτερα να το πάρω απ την αρχή για σιγουριά???

Εγώ θα το έκανα από την αρχή. DFU, κτλ.

#1040   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:27

προσεξε να ειναι φορτισμενο το κινητο και να ειναι και ο υπολογιστης στο ρευμα οση ωρα θα φλασαρεις τη ββ
μην μεινει απο ρευμα. δεν θα το ηθελες αυτο.

#1041   alexan22

alexan22

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:34

Εγώ θα το έκανα από την αρχή. DFU, κτλ.

Έγινε φιλαράκι!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα για ακόμα μια φορά!!! Μόλις τελειώσω θα ξαναστείλω!!!

#1042   s0foklis

s0foklis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:36

παιδια εχο ενα προβλημα πληηηςς βοηθατε...εκανα update το 3gs στο 4.2.1 και δεν μπορο να κανω sync με το itunes 10.1..στην αρχη λειτουργουσε κανονικα αλλα τωρα δεν κανει..δειχνει οτι κανει sync κανονικα αλλα δεν μου τα βαζει..please help me!

#1043   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:40

τι δεν βλεπει? μηπως τα σπασμενα?
τι φοραγες πριν? ενα τοπικ πλζ αλλα στοιχεια δεν ειπες.
ειναι authorized ο υπολογιστης σου? εισαι συνδεμενος μεσω του apple id σου?

#1044   s0foklis

s0foklis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:48

φιλε, ολα δειχνουν ενταξει, στο itunes κανει sync κανονικα αλλα στο iphone μου δεν μπαινουν τα apps ουτε τα τραγουδια μου ουτε τιποτα..τι εννοις αν ειναι authorized o pc μ?πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος με το ιd μου?αφου πριν εκανε sync χωρις να ειμαι συνδεδεμενος..

#1045   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 13:53

φιλε, ολα δειχνουν ενταξει, στο itunes κανει sync κανονικα αλλα στο iphone μου δεν μπαινουν τα apps ουτε τα τραγουδια μου ουτε τιποτα..τι εννοις αν ειναι authorized o pc μ?πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος με το ιd μου?αφου πριν εκανε sync χωρις να ειμαι συνδεδεμενος..

φιλε μου τι σοι sync ειναι αυτο που περναει στο itunes και οχι στο κινητο? τι συγχρονιζεις?
στο ξαναλεω δεν ειναι ποικινο αδικημα να ειναι σπασμενες οι εφαρμογες. ηθικο ειναι.
αν ειναι εχεις περασει απο το χακουλο το appsync για το λειτουργικο σου?
μην μας λες μισολογα γιατι μισοβοηθεια θα λαβεις. δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο

#1046   s0foklis

s0foklis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 14:01

file ekana update jailbreak k unlock kai evala kai to hackullous...exo 3gs aspro.katevasa to itunes 10.1.k prospatho na valo ena application k tragoudia sto tilefono mou meso tou computer me to itunes pou einai sindedemeno me kalodio pano ston pirgo tou computer. sto pc m k sto iphone m deixnei oti kani sync kanonika alla otan teliosi den exo tpt aposa ekana sync pano sto iphone m.. file please an den katalaves kati aposa sou ipa apla rwta me ti alli pliroforia thes na sou po..:))

#1047   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 14:03

για τα τραγουδια δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει κιολας.
οι εφαρμογες και οι επαφες σου δεν περνανε?

#1048   s0foklis

s0foklis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 14:03

to modem firmware m einai 06.15.00.. to exo anavathmisi se afto gia na mporo na kano unlock.opos s ipa k prin to firmware m ine 4.2.1..afta:)

#1049   s0foklis

s0foklis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 14:07

FILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? DEN KANI TIPOTA SYNCCCCCCCCCCC..OUTE TA APPS M OUTE T I P O T AAAA A A A A..SOU IPA 10 FORES OTI DEN KANI OUTE TA APLICATION M OUTE EPAFES OUTE TIPOTAA TIPOTA TIPOTA TIPOTA TIPOTAAA..SOU IPA OLA TA STIXIA MM.MPORIS NA ME VOITHISIS SE PARAKALO?

#1050   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2011 - 14:08

οκ ολα αυτα και θενκς. οι εφαρμογες σου περνανε στο κινητο απο το itunes? oι επαφες?
τι δεν περναει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4