Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:05

φιλε kostasrodos
οταν κλεινω το ipad για να το φορτισω σε μπριζα στα καπακια ανοιγει μονο του οταν βαζω το βισμα στο κανει κ σενα αυτο?
και οταν το συνδεω μεσω itunes χωρις να κανω κατι πες οτι θελω να το φορτισω απο εκει...δεν φορτιζει...

καλησπερα φιλε μου ...πες μου τι εκδοση εχεις...?το ipad o φορτιστης ειναι 10 watt και γι αυτο εσενα δεν φορτιζει..το σημα της φορτισης σου το δειχνει...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:07

καλησπερα παιδια..εκανα tethered jailbreak επειδη δεν μπορουσα να περιμενω αλλο... αλλα επειδη το cydia ειναι ασπρο διαβασα πρεπει να κανω tethered boot μεσω του redsnow.. πωσ γινεται αυτο??? :blush:

μπαινεις redsnow και βαζεις το τηλεφωνο σε dfu θα σου δωσω παρακατω και ενα βιντεακι να το κανεις ευκολα..και μετα επιλεγεις στο redsnow just tethered..και εισαι ετοιμος....

#1158   extremespy

extremespy

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:11

οοο εισαι ωραιοσ! σε ευχαριστω πολυ!!

#1159   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:12

τιποτα φιλαρακι σιγα το πραγμα...παντα χαρουμενος να σαι...

#1160   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:50

καλησπερα φιλε μου ...πες μου τι εκδοση εχεις...?το ipad o φορτιστης ειναι 10 watt και γι αυτο εσενα δεν φορτιζει..το σημα της φορτισης σου το δειχνει...?

το ειχα jb 4.2.1 λοιπον το βαζω το βραδυ για φορτιση(δεν ήταν η πρώτη φορα που το έβαλα για φόρτιση μετά το jb),ήταν η 3 η 4 φορα τις προηγούμενες φορες φόρτισε ok...σήμερα διαπίστωσα ότι είχε μείνει στο 40% όλο το βραδυ μέχρι το πρωί...λέω κάτσε να το κλείσω k να το ανοίξω ξεχασμένος με το jb ότι δεν κάνει...το κλείνω k κόλλησε στο μιλώ...δεν άνοιγε με tpt. επόμενο βήμα restore... τώρα δεν είναι jb αλλα παρατηρώ αυτό που σου είπα... έχω ένα φόρτιση από πλαίσιο... http://www.plaisio.g...-Mobile-Mp3.htm
με αυτο στη πριζα δεν εχω προβλημα...οταν βαζω το καλοδιο στο pc δεν φορτιζει...

Τελευταία επεξεργασία από: panosss23, 27/01/2011 - 17:51

#1161   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 27/01/2011 - 17:54

δοκιμασε με αλλο καλωδιο. τι αλλες συσκευες τραβανε ρευμα απο usb? ισως δεν του φτανει λογω πολλων συσκευών?
παντως ειναι καλυτερα να το φορτιζεις απο πριζα.

#1162   luth

luth

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:24

Πείτε κανά νέο οποιος ξέρει για το ποτέ αναμένουμε το untethered jb για iOS 4.2!!!

#1163   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:26

Πείτε κανά νέο οποιος ξέρει για το ποτέ αναμένουμε το untethered jb για iOS 4.2!!!

στην ουρααααααααααα
επομενοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καλησπερα φιλε.
μολις ακουσεις οτι κυκλοφορησε η 4.3 σε λιγες μερες μετα κανα δυο δηλαδη να εισαι ετοιμος.

#1164   luth

luth

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:29

Μάρτιο δηλαδή!!! Πφφ μήπως τλκ αξίζει η διαδικασία για downgrade στην 4.1 που προτείνουν τα περισοοτερα site;;

#1165   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:31

Μάρτιο δηλαδή!!! Πφφ μήπως τλκ αξίζει η διαδικασία για downgrade στην 4.1 που προτείνουν τα περισοοτερα site;;

μαλλον αξιζει καλυτερα το tethered 421

#1166   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:33

και εγω θα συμφωνησω με το γιωργο τι εχει βρε παιδια το tethered..εγω το εχω και το εxω ξεχασει..οτι το εχω..no problem..

#1167   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:34

Καλησπέρα στο forum,

είμαι νέος χρήστης και κάτοχος ενός ipodtouch 2g firmware 4.2.1 (μάλλον με mc model,αυτό αλήθεια πως το καταλαβαίνουμε? το γράφει στο πίσω μέρος της συσκευής?)

Anyway, ψάχνοντας εδώ και λίγο καιρό από δω κι απο κεί για το πως θα το κάνω jailbreak, έφτασα εδώ στο forum και σε αυτό το topic.

Η απορία μου είναι απλή. Όταν τρέχω το redsn0w, με ρωτάει στην αρχή αν έχω MC model και πατάω ναι.
Τότε παίρνω το παρακάτω μήνυμα:

This version of redsn0w doesnt support the ipod touch 2g MC model yet. Check back again soon

Άρα δεν μπορώ να το κάνω jailbreak ακόμα, ή απλά να μην πατήσω "ναι" όταν με ρωτάει αν έχω MC model?

δες αν μπορεις με pwnage αν εχεις μακ ή snowbrezee αν εχεις win
google για να δεις οδηγους και αν γινεται
ναι να δινεις οτι ειναι αυτο το μοντελο μην γινει καμια στραβη.

#1168   luth

luth

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:41

Φίλε Γιώργο επειδή σε βλέπω πολυ ενεργό μέλος, μπορείς να μου περιγράψεις την διαδικασία downgrade σε 4.1 χωρίς να έχω shsh από την 4.1;;

#1169   karapa

karapa

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:47

Πείτε μου τη γνώμη σας για το ακόλουθο:

iPhone iOS 4.2.1 Untethered Jailbreak Showcased by Chronic Dev Team¨,

σχετικο link: http://www.iphonedow...ronic-dev-team/

Nομίζω οτι το untethered ειναι πλέον γεγονος...

#1170   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2011 - 18:50

Φίλε Γιώργο επειδή σε βλέπω πολυ ενεργό μέλος, μπορείς να μου περιγράψεις την διαδικασία downgrade σε 4.1 χωρίς να έχω shsh από την 4.1;;

γινεται αυτο..?απο ποτε..?τουλαχιστον εγω φιλε μου τετοιο νεο δεν εχω ακουσει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες