Πότε περιμένουμε untethered για 4.2.1 τελικά;
μόλις βγει θα το μάθουμε όλοι φίλε μου..μέσα από το φόρουμ..μέχρι τότε υπομονή..
Δημοσίευση 02/02/2011 - 07:42
Πότε περιμένουμε untethered για 4.2.1 τελικά;
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/02/2011 - 07:44
Εχω κάνει untethered JB 421 και έχω πρόβλημα με SBsettings, δε μου ανοίγουν καθόλου. Μήπως τα έχω βάλει λάθος ή ειναι bug?
Δημοσίευση 02/02/2011 - 08:49
καλημέρα φίλε..κάντο reinstal και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα remove...
Δημοσίευση 02/02/2011 - 08:54
Δημοσίευση 02/02/2011 - 09:49
Είχα και με τον αδερφό μου ένα θέμα μετά από Reboot... (σε ελληνικό 3Gs με νέα Bootrom)
Ενώ στην αρχή έκανε κανονικά Reboot και απλά δε δούλευε το Cydia και τα σχετικά,
από κάποια στιγμή και πέρα δεν άνοιγε καθόλου, (προφανώς κάτι θα το πείραξε απ'τα του Cydia).
Εμφάνιζε λοιπόν το μηλαράκι και μετά από κάποια ώρα έκανε μόνο του Reboot.
Αυτό συνέβαινε συνέχεια... (δηλαδή δεν άνοιγε η συσκευή με τίποτα).
Επίσης, με το RedSn0w και την επιλογή "Just boot tethered right now" που έχει, κόλλαγε η διαδικασία
εκεί που άρχιζε η αντίστροφη μέτρηση στο πρόγραμμα (για να το βάλεις σε DFU Mode)
η αντίστροφη μέτρηση κόλλαγε έβγαζε κάποιο Error, (δε θυμάμαι ποιο).
Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, του έβγαζε και κάποιο μήνυμα για την θύρα USB!!!
Τελικά βρήκα λύση στο πρόβλημα του Boot, χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ το RedSn0w αλλά πριν χρειαστεί να περιγράψω αυτή, δοκίμασε κάτι αντίστοιχο.
Σύνδεσε την συσκευή σου με τον υπολογιστή και κλείσε το iTunes αν ανοίξει,
(προσωπικά έχω απενεργοποιημένα το αυτόματο άνοιγμα και Sync με τη σύνδεση).
Βεβαιώσου ότι η συσκευή είναι κλειστή, (να μη δείχνει τίποτα η οθόνη).
Αν δείχνει μήλο ή ότι άλλο, πάτα Power + Home μαζί για 10 δευτερόλεπτα και μετά άφησε ΜΟΝΟ το Power.
Συνέχισε να κρατάς πατημένο το Home για άλλα 10 τουλάχιστον δευτερόλεπτα και λογικά η οθόνη θα είναι και θα παραμένει μαύρη.
Πατώντας το Home, δε θα πρέπει να δείξει κάτι... Αν δείξει, επανέλαβε τη διαδικασία.
Από εδώ και πέρα, ΜΗΝ αγγίξεις τη συσκευή σου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Τρέξε κανονικά το RedSn0w ακολουθώντας τη διαδικασία του "Just boot tethered right now".
Εκεί που θα σου πει να βεβαιωθείς ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη και κλειστή, πάτα Next.
Το επόμενο στάδιο είναι η αντίστροφη μέτρηση για να μπεις σε DFU αλλά εσύ είπαμε, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν όλα πάνε καλά, σε λίγα δευτερόλεπτα θα δεις στη συσκευή σου να εμφανίζεται ο ανανάς και από κει και πέρα να ανοίγει κανονικά.
Καλή τύχη...
Με τον παραπάνω τρόπο, ανοίγει πλέων τη συσκευή του ο αδερφός μου όταν χρειαστεί, περιμένοντας να βγει το περιβόητο εργαλείο
ώστε να μην απαιτείται υπολογιστής αν κλείσει. Εύχομαι να λειτουργήσει και σε όποιον άλλο έχει παρόμοιο πρόβλημα.
Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:28
Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:33
Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:33
σε ένα 3gs που εχω και του έχω περάσει την 4.2.1 μου δούλεψε αλλά στο 4αρι δεν το έχω δουλέψει για να σου πω ρε φιλαράκι..καλημερα..
εχω εδω ενα 4αρι που δεν λεει να μπει το sbsettings με τιποτα ...καμια αλλη ιδεα??
Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:54
Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:57
Δημοσίευση 02/02/2011 - 12:03
Τελικά ήταν κλειστό απο το activator! Οπότε όλα καλά... Περίεργο!
Δημοσίευση 02/02/2011 - 12:08
Δημοσίευση 02/02/2011 - 13:04
Δημοσίευση 02/02/2011 - 13:18
Πήγα στο activator Επέλεξα At Home Screen και μετά Swipe Right και πάτησα το SBSettings.
Δημοσίευση 02/02/2011 - 18:04
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες