RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)
Δημοσίευση 02/02/2011 - 18:31
Ευχαριστώ
Ad
Δημοσίευση 02/02/2011 - 18:36
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/02/2011 - 18:51
παιδια για ipod touch 2nd gen MC τι γινεται? μου λεει οτι αυτη η εκδοση του redsnow δεν υποστηριζει τα MC...
Εγω έχω ένα τέτοιο για τον γιο μου και σπάει μόνο στην 4.0. Για ποιο Νεα έκδοση Όχι
Δημοσίευση 02/02/2011 - 19:12
...τότε πως εξηγείς ότι σε κάποιους, (όσο κι αν περιμένουν), δεν ανοίγει η συσκευή με τίποτα?παιδια για να το τελειωνουμε μια και καλη. στο tethered ο,τι και να γινει τα 3γ και 3γς θα ανοιξουν και χωρις υπολογιστη. για τα 4αρια παιζεται αναλογα των tweaks απο το cydia αλλα και παλι ανοιγει.το cydia δεν ανοιγει
Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάτι από Cydia μεριά, (δεν ξέρω τι όμως), αν περαστεί,
δημιουργεί αυτό το πρόβλημα με το μήλο και τις συνεχείς επανεκκινήσεις... (χωρίς να ανοίγει)
Δε ξέρω σε τι φάση είσαι και αν έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο.Καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια.Εκανα οτι μου ειπες.Όντως βγήκε ο ανανάς αλλα με εβγαλε πάλι σε recovery mode.Μου δινει την εντυπωση(ειμαι ακομα νεος στα μηλα) οτι δεν εχει φορτωσει καθόλου software μετα το πρωτο μπλοκαρισμα οπου εκανα restore και τοτε με πεταξε σε recovery mode.Διαβαση στο νημα του help desk μια ίδια περίπτωση με την δικιά μου καπως πολυπλοκη με custom firmware.θα προσπαθησω να την ακολουθήσω αν και θα χρειαστω βοηθεια γιατί εχει καποιες κινησεις που δεν τις γνωρίζω.
Αν είσαι όπως ήσουν πάντως, δοκίμασε να κάνεις ότι σου είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου,
με τη διαφορά ότι στο σημείο που σου λέει να βεβαιωθείς ότι η συσκευή σου είναι συνδεδεμένη και κλειστή,
πατάς πολύ γρήγορα Next, αμέσως μετά Back, επιλέγεις το τελευταίο νταμάκι κάτω κάτω, (δε θυμάμαι ποιο είναι),
και γρήγορα, Next, Next... (πάλι δεν αγγίζεις τη συσκευή σου) και περιμένεις...
Σε αυτή τη διαδικασία μετράει πολύ η ταχύτητα, (στα παραπάνω βήματα), αλλιώς το Next σε κάποια φάση θα είναι απενεργοποιημένο.
Αυτό σημαίνει ότι άργησες και φτου κι απ΄την αρχή... Ελπίζω να βρεις λύση.
Όλα όσα σου λέω, έχουν αξία αν έστω και μία φορά από όταν πέρασες την 4.2.1 είχε ανοίξει κανονικά η συσκευή σου.
Δημοσίευση 03/02/2011 - 10:11
έχεις jb το κινητό σου για να έχεις κρατημένα τα shshs..?εαν οχι η 4,2,1 jb είναι μονοδρομος φίλε μου..
Όχι δεν του έχω κάνει ακόμα τίποτα. Για να καταλάβω. Δεν μπορώ να το κάνω restore και να περάσω το ios4.0 ή 4.1 και μετά να το κάνω jb?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 03/02/2011 - 10:14
ναι δεν την υποστηριζει. για google να δεις τι γινεται σχετικα.παιδια για ipod touch 2nd gen MC τι γινεται? μου λεει οτι αυτη η εκδοση του redsnow δεν υποστηριζει τα MC...
Δημοσίευση 03/02/2011 - 10:19
συνεχεις επανεκκινησεις εχουμε οταν υπαρχει η 061500 και περναμε σε restore γνησια ipsw εκει γινεται το loop recovery....τότε πως εξηγείς ότι σε κάποιους, (όσο κι αν περιμένουν), δεν ανοίγει η συσκευή με τίποτα?
Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάτι από Cydia μεριά, (δεν ξέρω τι όμως), αν περαστεί,
δημιουργεί αυτό το πρόβλημα με το μήλο και τις συνεχείς επανεκκινήσεις... (χωρίς να ανοίγει)
Δε ξέρω σε τι φάση είσαι και αν έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο.
Αν είσαι όπως ήσουν πάντως, δοκίμασε να κάνεις ότι σου είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου,
με τη διαφορά ότι στο σημείο που σου λέει να βεβαιωθείς ότι η συσκευή σου είναι συνδεδεμένη και κλειστή,
πατάς πολύ γρήγορα Next, αμέσως μετά Back, επιλέγεις το τελευταίο νταμάκι κάτω κάτω, (δε θυμάμαι ποιο είναι),
και γρήγορα, Next, Next... (πάλι δεν αγγίζεις τη συσκευή σου) και περιμένεις...
Σε αυτή τη διαδικασία μετράει πολύ η ταχύτητα, (στα παραπάνω βήματα), αλλιώς το Next σε κάποια φάση θα είναι απενεργοποιημένο.
Αυτό σημαίνει ότι άργησες και φτου κι απ΄την αρχή... Ελπίζω να βρεις λύση.
Όλα όσα σου λέω, έχουν αξία αν έστω και μία φορά από όταν πέρασες την 4.2.1 είχε ανοίξει κανονικά η συσκευή σου.
ακομα υπαρχει μια περιπτωση κατι να το ενοχλει (οπως λες κι εσυ δενξερουμε τι) αλλα τοτε με ενα hard reset on itunes καθαρισες.
Δημοσίευση 03/02/2011 - 10:20
Όχι δεν του έχω κάνει ακόμα τίποτα. Για να καταλάβω. Δεν μπορώ να το κάνω restore και να περάσω το ios4.0 ή 4.1 και μετά να το κάνω jb?
Ευχαριστώ
δυστυχώς όχι φίλε μου γιατί πλέον δεν τις υπογράφει η apple...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 03/02/2011 - 14:34
Εχω ενα προβληματακι οταν τελειωνω με τη διαδικασια του jailbreak και πρεπει καποια στιγμη να
κανω επανεκινηση της συσκευης τραβαει ενα κολλημα αρκετων ωρων και πρεπει να ξανακανω restore της συσκευης
απο την αρχη με οτι συνεπαγεται η διαδιακασια αυτη (απο την αρχη ολα και jailbreak στο τελος)
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα!!!!
Συσκευη: I-phone 3Gs με iOS 4.2.1
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Δημοσίευση 03/02/2011 - 15:07
Δημοσίευση 03/02/2011 - 15:23
παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και σήμερα αποφασισα να κάνω register.
θέλω να ρωτήσω σε iphone 4 4.1 μπορώ να κάνω jb με redsnow?
ή πρέπει με limerain ή greenpoison?
ευχαριστώ
Δημοσίευση 03/02/2011 - 15:50
Δημοσίευση 03/02/2011 - 15:53
μπορεις. ανετα με το redsnowΕιμαι κατοχος ενος iphone 3g 8gb με baseband 05.15.04 . Μπορω να του περασω το jailbreak? Εχει βγει κατι?
μιλαμε για ελληνικο κινητο ετσι? οχι ξενικό και ίσως και locked
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες