Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Update iPhone 3G σε v3.0 με πολλά προβλήματα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kakosk

kakosk

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/06/2009 - 09:10

καλημερα σε ολους
μετα την πολυαναμενομενη αναβαθμιση του iphone εχω να μοιραστω μαζι σας τα παρακατω προβληματα.
1 ----το τηλεφωνο γενικα δεν φορτιζει αν κατα την διαρκεια που το εχεις στο φορτιστη ''παιζεις'' μαζι του.Η φορτιση ξεκιναει οταν σταματησεις να ασχολεισαι μαζι του μετα απο 10 περιπου λεπτα.
2----- η συσκευη ζεστενεται υπερβολικα σε σχεση με πριν.
3----- δεν επιλεγει αυτοματα ασυρματο δικτυο που πριν λιγο ειχες συνδεθει μαζι του κανονικα(θελει να το ξαναβαλεις)

και το βασικοτερο απο ολα
4---- ενω ειμαι σε δικτυο vodafone κανονικα και μπορω και κανω κλησεις οποιος με καλει ακουει οτι ειμαι εκτος δικτυου. ??? ??? ??? ??? ??? ???

εκανα restore αλλα παλι τιποτα.
ετσι και εγω πηρα τον δρομο προς τη vodafone και το εστειλαν για επισκευη στην apple
μολλις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2009 - 10:52

1) Αυτό πάντα γινόταν.
2) Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά.
3) Εμενα πάντως τα επιλέγει αυτόματα όπως παλιά.
4) Δεν γνωρίζω κάτι.Ίσως με ένα Reset Network Settings;

#3   zagouras

zagouras

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 22:38

1) Αυτό πάντα γινόταν.

2) Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά.

3) Εμενα πάντως τα επιλέγει αυτόματα όπως παλιά.

4) Δεν γνωρίζω κάτι.Ίσως με ένα Reset Network Settings;

με Reset Network Settings εγώ δεν έβγαλα άκρη...

#4   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 22:56

εγω ειχα ολα αυτα τα προβληματα που ανεφερες εκτος απο αυτο με τα wifi την 1η μερα της αναβαθμισης σε 3.. κατεληξα να του κανω restore κ μετα να τ περασω σαν καινουριο(δλδ χωρις backup) κ τωρα λειτουργει αψογα..

#5   kakosk

kakosk

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 22:01

εγω τελικα το πηγα vodafone και μεσα σε 3 ημερες μου το αντικατεστησαν.
Δεν καταφερε λεει να ανταποκριθει σωστα στο νεο update και ετσι μου εδωσαν καινουριο(γουσταρω πολυ γιατι ηθελα και αλλαγη στα καπακια του)
:D :D :D :D :D :D :D

#6   Ypnovatis

Ypnovatis

iPH newbie

• 94 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 23:38

Δεν καταφερε λεει να ανταποκριθει σωστα στο νεο update και ετσι μου εδωσαν καινουριο(γουσταρω πολυ γιατι ηθελα και αλλαγη στα καπακια του)

Στείλε μια φωτογραφία σου στο μέιλ μου να σου κάνουμε ένα αγαλμα γιατί πραγματικά τρεις μέρες η βόντα....
Οι γονείς σου είναι τίποτα υπουργοί?  :P ;D

#7   spyridon4s

spyridon4s

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 00:26

αυτα ειναι καινουργιο τσαμπε
:D

#8   kakosk

kakosk

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2009 - 12:10

μπορω να πω οτι και εγω εντυπωσιαστηκα με την ταχυτητα αλλα απο οτι μου ειπε ο φιλος εκει ετσι γινεται συνηθως.
::)

#9   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 02/07/2009 - 14:04

Τα περισσότερα προβλήματα με την 3.0 προέρχονται από λάθος αναβάθμιση, κυρίως σε συσκευές που ήταν Jailbroken.

Για αυτό το λόγο συνιστάται (σχεδόν επιβάλλεται) να κάνετε CLEAN RESTORE χρησιμοποιώντας το Shift (Windows) ή Alt (Mac) όταν κάνετε κλικ επάνω στο "Restore" στο iTunes. Έτσι θα γίνει "format" στο κινητό σας, και θα είναι σαν να το αγοράσατε με την 3.0 από την αρχή!

Μετά η καλύτερη επιλογή είναι να το σετάρετε σαν ΝΕΟ iPhone και να ΜΗΝ κάνετε restore τα settings κτλ από το backup αρχείο... Μπορείτε να συγχρονίσετε κανονικά φωτογραφίες και τον τηλεφωνικό κατάλογο (που είναι και τα πιο σημαντικά) και να βάλετε δωρεάν τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει είτε με πληρωμή είτε δωρεάν από το App Store.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε και Jailbreak αν το επιθυμείτε.

Good things come to those who wait...

#10   zaxariass

zaxariass

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2009 - 22:36

Τα περισσότερα προβλήματα με την 3.0 προέρχονται από λάθος αναβάθμιση, κυρίως σε συσκευές που ήταν Jailbroken.

Για αυτό το λόγο συνιστάται (σχεδόν επιβάλλεται) να κάνετε CLEAN RESTORE χρησιμοποιώντας το Shift (Windows) ή Alt (Mac) όταν κάνετε κλικ επάνω στο "Restore" στο iTunes. Έτσι θα γίνει "format" στο κινητό σας, και θα είναι σαν να το αγοράσατε με την 3.0 από την αρχή!

Μετά η καλύτερη επιλογή είναι να το σετάρετε σαν ΝΕΟ iPhone και να ΜΗΝ κάνετε restore τα settings κτλ από το backup αρχείο... Μπορείτε να συγχρονίσετε κανονικά φωτογραφίες και τον τηλεφωνικό κατάλογο (που είναι και τα πιο σημαντικά) και να βάλετε δωρεάν τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει είτε με πληρωμή είτε δωρεάν από το App Store.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε και Jailbreak αν το επιθυμείτε.

Εγω θελω να πω οτι αν και εκανα clean restore και update στην 3, και set as new device αντιμετοπιζω ενα σημαντικο προβλημα..εβαλα σημερα να φορτισω το iphone(πρωτη φορτιση μετα το update και jailbreak)και παρατηρησα πρωτον μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια(το αυγο το επσινες ανετα) και εκτος απο αυτο η φορτιση σταματουσε και αρχιζε οποτε ηθελε..προβλημα το καλωδιο δεν εχει,,δεν το φορτισα στο pc, δν κοβοταν το ρευμα.το αποτελεσμα ειναι μετα απο 1,30 ωρα να μην εχει φορτισει ακομα(φορτιζε σε λιγοτερο απο ωρα).Απο οτι βλεπω πολυ εχουν προβλημα με την φορτιση οποτε λεω να το πσαξουμε καλυτερα..και το οτι το os3 ειναι ενα καινουργιο update δεν σημαινει οτι δεν εχει και προβληαματα ουτε οτι ειναι καλυτερο(οταν περνας απο 2.χ.χ σε 3.χ.χ οι αλλαγες ειναι πολλες)οταν βγει η 3,1 πιστευω να λυθουν καποια προβληματα του 3.

#11   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 08/07/2009 - 09:31

Εννοείται ότι η 3.1 θα διορθώσει σφάλματα της 3.0. Έχεις σκεφτεί μήπως φέρει και νέα προβλήματα; Πλακίτσα κάνω! Άκουσα ότι κυκλοφορεί η 3.1 σε torrents λέει, ανεπίσημα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ήπια πολλά ποτά πάλι χθες και άκουγα ότι ονειρευόμουν;

#12   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 08/07/2009 - 09:44

Είναι η beta... οπότε δεν έχει κανένα νόημα! Ιδίως για το 3g!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες