Δεν υπάρχουμε σαν χώρα ε? ""τριτοκοσμικες στερημενες χωρουλες"" ""καποιοι επιτελους οτι δεν υπαρχουμε σαν χωρα. πουθενα ομως.!"" Εκεί κατατάσεις την Ελλάδα?? Για αυτό όλοι στο εξωτερικό μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά και την ιστορία της Ελλάδας. Επειδή η εισαγωγή ipad δεν μας αρέσει δεν υπάρχουμε σαν χώρα.... Καμιά φορά αναρωτιέμαι σκέφτεστε τι γράφετε ή γράφετε ότι σας κατέβει στο μυαλό?
edit: Είναι off-topic αυτό που γράφω, απλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος σκέψης.
Πέρα από κάποια σημεία που τα θεωρώ ακραία, μην φαντάζεσαι αγαπητέ ότι επειδή όντως μαθαίνουν Ελληνικά μας έχουν σε υπόληψη. Σε υπόληψη έχουν τους αρχαίους Έλληνες και τον τότε πολιτισμό μας. Αυτός ο πολιτισμός και κουλτούρα...συγγνώμη που θα στο γράψω έτσι αλλά ουδέ μία σχέση έχει με την σημερινή Ελλάδα, την κουλτούρα της και τις αρχές της! Κυριολεκτικά όμως δεν μας υπολογίζουν, όχι βέβαια κατά ανάγκη από την έλευσης του ipad αλλά γενικά αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις από το πως αντιμετωπίζουν.Θα μπορούσα να σου γράψω τεκμηριωμένα τι και πως αλλά όχι απλά θα ξεφύγουμε στο θέμα αλλά θα πάμε και τελείως αλλού σε σχέση με το topic! Ήδη ζητώ συγγνώμη διότι έχω ξεφύγει και εγώ λίγο.Επανέρχομαι στην τάξη όμως,