Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Greenpois0n RC5 για MacOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1247 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   wolf7

wolf7

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/02/2011 - 03:06

http://www.greenpois0n.com/ παιδια μπορειτα να μπειτε??? γιατι εμενα μ δειχνει οτι δν υπαρχει!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   tonicalvo

tonicalvo

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 03:07

3h προσπαθεια στο ipad και παλι το ιδιο!μολισ τελειωνει την διαδικασια και παει να κανει την επανεκκινηση μου βγαζει το καλωδιο με το itunes.
καμια ιδεα παιδεσ?

10.6.6 εχω
το rc5 χρησιμοποιω se ipad 64gb wifi

#483   tonyM

tonyM

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 03:08

Απίστευτο, ούτε σε 10.5.8
Καμιά ιδέα, τι μπορεί να φταίει?

#484   ntountasgeo

ntountasgeo

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/02/2011 - 03:43

Καλησπερα και απο εμενα. Μολις τελειωσα την διαδικασια σε ipad 3g. Το ipad ηταν σε 4.2.1 tethered με redsnow και απλα ετρεξα απο πανω το greenpoison. Η διαδικασια κρατησε μονο 2 λεπτα και ολα φαινονται ok. Η διαδικασια εγινε σε hackintosh 10.6.5 amd. Δεν εχασα τιποτα απο αυτα που ειχα μεσα. Δεν μου εμφανισε καθολου τον loader ουτε και αλλαξε κατι στο cydia. Το μονο περιεργο ειναι οτι δεν βλεπω κατα την εκινηση το animated logo αλλα μονο το μηλαρακι.ελπιζω να βοηθησα εστω και εναν...

#485   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:05

http://www.greenpois0n.com/ παιδια μπορειτα να μπειτε??? γιατι εμενα μ δειχνει οτι δν υπαρχει!!

Εγω μπηκα μολις τωρα,αλλα εχει την rc4 και για mak και για windows...!

#486   tonicalvo

tonicalvo

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:21

με την 4η προσπαθεια με rc 5 τελικα εγινε!

Τελευταία επεξεργασία από: tonicalvo, 05/02/2011 - 04:22

#487   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:21

Εγω μπηκα μολις τωρα,αλλα εχει την rc4 και για mak και για windows...!

Tωρα παλι δεν μπορω να μπω.Μαλλον κατι ετοιμαζουν...Μηπως θα βγαλουν και για windows οσονουπω?? :P

#488   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:24

Tωρα παλι δεν μπορω να μπω.Μαλλον κατι ετοιμαζουν...Μηπως θα βγαλουν και για windows οσονουπω?? :P

Τέτοια ώρα εχθές βγήκε το tool. Λες να γίνει παρόμοιο "θαύμα" ? ? ?

#489   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:28

Τέτοια ώρα εχθές βγήκε το tool. Λες να γίνει παρόμοιο "θαύμα" ? ? ?

Ξερω και γω!Μακαρι!Χθες,ηταν παλι οφ το σαιτ,πριν βγει?Αν ναι,τοτε μαλλον κατι μας ετοιμαζουν και μας με windows :rolleyes: :excl:

#490   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:34

Ξερω και γω!Μακαρι!Χθες,ηταν παλι οφ το σαιτ,πριν βγει?Αν ναι,τοτε μαλλον κατι μας ετοιμαζουν και μας με windows :rolleyes: :excl:

Εχθές ήταν το ο φίλος Νίκος στην παρέα και εκεί μου ανταλλάσαμε μηνύματα και λέγαμε διάφορα μου βγάζει post και γράφει βγήκε για mac!!! Ε καταλαβαίνεις τι επικράτησε! Σε λίγα λεπτά το site είχε πέσει!!!!!! Μιλάμε για τους "macakes" φαντάσου τι θα γίνει με τους wins users...!!!!

#491   georgeagr7

georgeagr7

iPH Contributor

• 1134 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:35

πραγματικα οταν βγει για windows θα ειναι οποιος προλαβει..

#492   mrTessera

mrTessera

iPH User

• 147 μηνύματα
  • GameCenter:MR.TESSERA

Δημοσίευση 05/02/2011 - 04:50

Λοιπόν αφου τώρα βρηκα λιγο χρόνο και διάβασα ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ (όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι για να μην κουράζουν και τα καημένα τα παιδιά που προσπαθούν να βοηθήσουν, αλλα και για να μην διαβαζουμε και μεις 10 σελίδες παραπάνω με τα ίδια πραγματα) κατέληξα πως:
Το εργαλείο (η δεύτερη έκδοση τουλάχιστον) δουλευει 100%
Όσοι δεν κατάφεραν να το κάνουν να δουλέψει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!!!
Διαβάστε τις οδηγίες ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!
Μερικοί εδω μέσα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ και αντι να κάτσουν να διαβάσουν 10 πράγματα και μετά να συμμετάσχουν στη συζήτηση ή να αποδεχτούν πως δεν το έχουν και να πάρουν κανα ΝΟΚΙΑ καταντάνε ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ!!!
Δυστηχώς (ή ευτυχώς όπως το πάρει κανείς) τα μήλα δεν είναι για όλους... Είδατε τι έπαθε και ο Αδάμ... :P Αλλα έλα που δυστηχώς γίνανε μόδα...

P.S. Ακόμα γελάω με αυτόν που έκανε REPORT το σφάλμα του GreenPois0n στην APPLE... Και με πολλά άλλα...
Επίσης αν είχα μπεί απο πιο νωρίς θα απαντούσα σε ΟΛΟΥΣ όσους ρωτάνε αν δουλεύει κανονικά, οτι δουλεύει και μετά θα ΧΛΕΥΑΖΑ τα παράπονά τους μιας και ξέρουν να διαβάζουν 2 σειρές και μετά να τα ΠΡΗΖΟΥΝ στον καθένα που μπαίνει εδω με μόνο σκοπό να βοηθήσει τους υπόλοιπους!

Αυτά!
Τώρα πείτε με κακό/εξυπνάκια/μαλάκα ή ότι άλλο γουστάρετε, εγώ μια φορά την άποψή μου την είπα...

#493   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 05:03

Εχθές ήταν το ο φίλος Νίκος στην παρέα και εκεί μου ανταλλάσαμε μηνύματα και λέγαμε διάφορα μου βγάζει post και γράφει βγήκε για mac!!! Ε καταλαβαίνεις τι επικράτησε! Σε λίγα λεπτά το site είχε πέσει!!!!!! Μιλάμε για τους "macakes" φαντάσου τι θα γίνει με τους wins users...!!!!

Κατι θα γινει παντως!Γιατι,τωρα μολις που προσπαθησα να μπω,μπηκα αλλα οχι 100%Δηλ.σαν να ειχε πεσει ο σερβερ και τωρα σιγα-σιγα επανερχεται.Για να δουμε...Θα περιμενω κανενα μισαωρο κι αν δεν,τοτε καληνυχτα σας,η καλημερα σας και παω για υπνο!

#494   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 05/02/2011 - 05:06

οι νυχτες απο αποψε κ έπειτα,προβλέπονται MAC-ριες και Win-dy....κακοκαιρία!
:P :P

#495   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2011 - 05:08

Κατι θα γινει παντως!Γιατι,τωρα μολις που προσπαθησα να μπω,μπηκα αλλα οχι 100%Δηλ.σαν να ειχε πεσει ο σερβερ και τωρα σιγα-σιγα επανερχεται.Για να δουμε...Θα περιμενω κανενα μισαωρο κι αν δεν,τοτε καληνυχτα σας,η καλημερα σας και παω για υπνο!

Και εγώ θα πάω, δεν νομίζω να βγει τίποτα μέχρι το ξημέρωμα! Εξάλλου οσονούπω ξημερώνει,τουλάχιστον Ελλάδα. Επειδή είμαι εγώ κουρέλι από το χθεσινό ξενύχτι, πάω για νάνι και σε λίγες ώρες εδώ θα είμαστε να τα ξαναλέμε!

οι νυχτες απο αποψε κ έπειτα,προβλέπονται MAC-ριες και Win-dy....κακοκαιρία!
:P :P

Χεχεχεχε...καλό!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 05/02/2011 - 05:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια