Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Greenpois0n RC5 για MacOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1247 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1096   donasp

donasp

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:donasp

Δημοσίευση 10/02/2011 - 23:43

Μου βγάζει το εικονίδιο που λέει Try again αντί για το εικονίδιο Jailbreak που έβγαζε κανονικά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Το iTunes το έχω κλειστό παρόλα αυτά έχω πρόβλημα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1097   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/02/2011 - 23:45

Μου βγάζει το εικονίδιο που λέει Try again αντί για το εικονίδιο Jailbreak που έβγαζε κανονικά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Το iTunes το έχω κλειστό παρόλα αυτά έχω πρόβλημα

μηπως κανεις κατι λαθος..?καμμια καθυστερηση στις εντολες που μας λεει και γι αυτο δεν γινεται..?

δοκιμασες σε αλλο pc...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1098   donasp

donasp

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:donasp

Δημοσίευση 10/02/2011 - 23:52

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα. Πρώτη φορά μου έχει συμβεί αυτό.

Τέλος καλό όλα καλά

Πάνος

#1099   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2011 - 23:54

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα. Πρώτη φορά μου έχει συμβεί αυτό.

Τέλος καλό όλα καλά

Πάνος

τελος καλο λοιπον....φιλτατε... ;)

#1100   FlyingFinn

FlyingFinn

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/02/2011 - 20:07

Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια για την δουλειά σας.Φαίνεται οτι σας αρέσει αυτό που κάνετε για αυτό το κάνετε τόσο καλα :)
Δεν βρήκα την απάντηση στην περιπτωσή μου ή δεν έψαξα αρκετά καλά οπότε θα είμαι περιεκτικότατος ώστε η απάντηση να είναι μονολεκτική και εύκολη!
έχω iPhone 3gs 16g κλειδωμένο σε ξένο πάροχο. Δεν έχω κανένα backup της συσκευής. Με restore σε custom firmware το έκανα jailbreak με rednsnow 0.9.6.b6
έκανα update σε 6.15 baseband του iPad και στην συνέχεια μεσω Cydia και των εφαρμογών ultrasnow και SAM το έχω ξεκλειδώσει και το έχω κάνει hactivate. Το κινήτο είναι μια χαρά απλά όπως γνωρίζεται το jailbreak είναι tethered.
Με το καινούριο untethered jailbreak της Greenpoison θα υπάρξει κάποιο πρόβλήμα που ήδη έχω αναβαθμίσει το baseband δηλαδή θα χρειαστεί να το ξαναξεκλειδώσω και να το κάνω ξανά hacktivate ή απλά θα κάνει το tethered untethered και θα δουλεύει κανονικά?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί!

#1101   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 11/02/2011 - 20:13

περνα απο πανω οπως εισαι το gp το πολυ πολυ να χρειαστει unlock ultrasnow ξανα
αν πας σε restore θα θελεις custom

#1102   FlyingFinn

FlyingFinn

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/02/2011 - 20:19

Ευχαριστλω για αυτό το ρώτησα γιατί κάτι διάβασα οτι το greenpoison δεν δουλεύει με custom και επίσης γίνεται τεράστιο θέμα με το ότι δεν μπορείς να κάνεις hacktivate thn 6.15 που νομίζω ότι είναι λάθος. Ωστόσο ίσως να κάνω λάθος εγω.
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!

#1103   fatman

fatman

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2011 - 17:09

μολις εκανα jb με το greenpois0n rc5_b4 σε ενα "παρθενο" iphone4 και ολα πηγαν καλα ;)
απλως να ενημερωσω οποιον εχει προβλημα με τον loader που δεν του εχει την επιλογη να εγκαταστησει την cydia,
οτι ειναι μπουκωμενος/πεσμενος ο server του gp και θελει λιγη υπομονη εως να το βγαλει σαν επιλογη.
μετα την εγκατασταση του cydia μην ξεχασετε να κανετε restart (συν αλλο restart ενα που κανει απο μονο του).

#1104   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 13/02/2011 - 09:53

Ευχαριστλω για αυτό το ρώτησα γιατί κάτι διάβασα οτι το greenpoison δεν δουλεύει με custom και επίσης γίνεται τεράστιο θέμα με το ότι δεν μπορείς να κάνεις hacktivate thn 6.15 που νομίζω ότι είναι λάθος. Ωστόσο ίσως να κάνω λάθος εγω.
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!

δεν ξερω για την custom που λες αλλα εγω σε κλειδωμενο 3gs περασα καθαρη 4.2.1 μετα εκανα JB me Redsn0w δεν χρειαστικε να περασω το SAM και να κανω κατι γιατι bootara tethered μεσω redsnow εν συνεχεια περασα την IPAD rom 6.15 και στο καπακι ultrasnow ξελλειδωσε κανονικοτατα και μετα περασα οπως ηταν το greenPoison gia Untethered και Ολα δουλεψανε Ρολοι !!!! ακομα και το GPS !!!!! επαθα πλακα !!!το κινητο δουλευει απροβληματιστα ( και ηταν κλειδομενο και με ΒΒ 05.15.4 )

δεν ξερω αν Το GreenPoison Διορθωνει κατι ....... αλλα......... ολα καλος !!!!

#1105   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 09:57

δεν ξερω για την custom που λες αλλα εγω σε κλειδωμενο 3gs περασα καθαρη 4.2.1 μετα εκανα JB me Redsn0w δεν χρειαστικε να περασω το SAM και να κανω κατι γιατι bootara tethered μεσω redsnow εν συνεχεια περασα την IPAD rom 6.15 και στο καπακι ultrasnow ξελλειδωσε κανονικοτατα και μετα περασα οπως ηταν το greenPoison gia Untethered και Ολα δουλεψανε Ρολοι !!!! ακομα και το GPS !!!!! επαθα πλακα !!!το κινητο δουλευει απροβληματιστα ( και ηταν κλειδομενο και με ΒΒ 05.15.4 )

δεν ξερω αν Το GreenPoison Διορθωνει κατι ....... αλλα......... ολα καλος !!!!

ποσο σιγουρο ειναι αυτο? δουλευει συνεχως και αδιακοπτα απο τοτε? για το gps μιλαω.
μηπως ειναι μια συμπτωση? δεν θα ειχε βουήξει ο τόπος για αυτο το τοσο μεγαλο θεμα?

#1106   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 10:12

ποσο σιγουρο ειναι αυτο? δουλευει συνεχως και αδιακοπτα απο τοτε? για το gps μιλαω.
μηπως ειναι μια συμπτωση? δεν θα ειχε βουήξει ο τόπος για αυτο το τοσο μεγαλο θεμα?

οσο το δοκιμασα Δουλευε κανονικα !!!! δεν ξερω ακριβος τη προβλημα υπηρχε με το GPS αλλα οσο το ΔΟκιμασα δουλευε κανονικα και στον δρομο που Βγηκα να το Τεσταρο.....

#1107   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 10:14

θα το παρακολουθεις λιγες μερες να πεις? ειναι σημαντικο καταλαβαινεις. εγω δεν εχω 3 4αρι εχω αλλα για χιλιαδες χρηστες μελη και εκατομμυρια μη θα ειναι φοβερο.
ασε που θα παρουμε και την παγκοσμια πρωτη.

#1108   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 10:17

θα το παρακολουθεις λιγες μερες να πεις? ειναι σημαντικο καταλαβαινεις. εγω δεν εχω 3 4αρι εχω αλλα για χιλιαδες χρηστες μελη και εκατομμυρια μη θα ειναι φοβερο.
ασε που θα παρουμε και την παγκοσμια πρωτη.

οκ θα προσπαθησω να το Τσεκαρω βασικα δεν ειναι δικο μου το εφτιαξα για μια Φιλη μου και εγω 4αρι εχω αλλα ηξερα και εγω οτι Δεν θα δουλευει το gps

και ειδα οτι οποια εφαρμογη ηθελε GPS δουλεψε αμεσως βρηκε Σημα κτλ . Και επεισεις το Εβγαλα και στον Δρομο να Σιγουρευτω με Πλοηγο πως θα τα παει !!!

θα το ξανα δω σημερα ή αυριο να κανω αλλη μια Πορεια

#1109   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 10:21

Κανε μια επανεκινηση το Mac σου.. Restore και setup as new την συσκευη και ξεκινά απο την αρχη .. Μηχανήματα είναι..

#1110   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2011 - 10:33

και εγω εβαλα κατευθειαν πανω την rc6 ολα δουλευουν κανονικα.... ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες