Το αν είσαι ή όχι ο Kal-El δεν μπορώ να το γνωρίζω (αν και με σχετική σιγουριά μπορώ να υποθέσω πως μάλλον δεν είσαι), αυτό όμως που σίγουρα γνωρίζω είναι πως κανείς "πιτσιρικάς" δεν διαθέτει από μόνος του χρήματα για να πάρει ένα iPhone. Προφανώς κάποιος άλλος ξηλώνεται. Και από τη στιγμή που κάποιος είναι πρόθυμος να δαπανήσει ένα μηνιάτικο για ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο επιπλέον δεν θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος, ή απροθυμία νόμιμης αγοράς εφαρμογών με κόστος υπό-υποπολλαπλάσιο απλά υποδηλώνει μια καταναλωτική νοοτροπία χαοτικής ασυνέπειας...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ειδικά όταν οι εφαρμογές δίνονται πλέον σε τόσο εξευτελιστικές τιμές, ειναι τουλάχιστον ευθυμο να ακούς ότι "πλήρωσα για το τηλέφωνο σιγά μην πληρώσω για τις εφαρμογές" ενω η πολυ απλή πραγματικότητα ειναι η ελληνική αρχη του όλα τσάμπα.
Σε σχέση με το JB τώρα, επειδή κι εγω προσωπικά συνεχώς το βάζω και το βγάζω έχω καταλήξει ότι επηρεάζει αρνητικά και την απόδοση, την διάρκεια της μπαταρίας, αλλα και την σταθερότητα του λειτουργικού. Κι επειδή προσωπικά τελικά το μονο που χρησιμοποιούσα ήταν το SB Settings είπα ότι δεν αξίζει τον κόπο, ας έχω μαμά λειτουργικό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Να το πω με ένα παράδειγμα: αν είμαι JB θα ζω συνεχώς με το άγχος μη μπει κάτι κακόβουλο απο τα μύρια όσα εγκαθιστώ απο τα μαύρα repos και έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα directories ακόμη και αυτο του 1Password.