και κάτι έγινε πόσοι έχουν την δυνατότητα σε τέτοια εποχή να απαξιώνουν την "δωρεάν"ενοικίαση ταινιών μέσω torrents και να προτιμούν να πληρώνουν ακόμη ένα λογαριασμό?Δεν λέω σίγουρα κατα την ενοικίαση θα παίρνεις ένα ποιο ολοκληρωμένο προϊόν αλλά στην δεδομένη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα κανείς δεν έχει διάθεση να βλέπει την κάρτα του να φορτώνεται με κάτι ακόμα (βλέπε ενοικίαση ταινιών)...εγώ πάντως προτιμώ να αγοράσω το wd live tv από το apple tv που το μόνο που μου προσφέρει είναι επιπλέον κόστος μετά απο την απόκτησή του για να δώ μία ταινία...και πριν προλάβουν κάποιοι να το πούν...ΟΧΙ δεν πρόκειται ποτέ να δώ τις φωτογραφίες μου στην τηλεόραση και ΟΧΙ δεν περίμενα το apple tv για να ακούσω την μουσική μου από καλήτερα ηχεία
Μηπως θες να σε πληρωσουν και απο πανω οι ηθοποιοι για να δεις την ταινια τους; Δεν εχεις δικαιωμα να απολαμβανεις αγαθα χωρις να καταβαλεις το αντιτιμο που πρεπει. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ισχυει το ιδιο και για τα apps. Και αυτα για κριση ειναι δικιολογιες. Ας μην το κατεβασεις αν δεν εχεις χρηματα. Στο περιπτερο που πας να παρεις τσιγαρα, ετσι λες στον περιπτεραΓιατι λες το ιδιο στον προγραμματιστη ή στον σκηνοθετη;
Αν υποθεσουμε οτι εσυ εισαι μαραγκος, πως θα σου φαινοταν να μου φτιαξεις τα ντουλαπια του σπιτιου μου και να μην σε πληρωσω; Παρτε το χαμπαρι. Κανεις δεν σας χρωσταει. Αποκτηστε συνειδηση.
Ο τονος που μπορει να ακουγεται πολυ αυστηρως, δεν εχω διαθεση να κανω υποδειξεις σε κανενα, ουτε να γεμισω το κεφαλι κανενος ανεγκεφαλου, αλλα ειμαι ενας προγραμματιστης 23 ετων και με λυπει πολυ το γεγονος να βλεπω τα apps μου στο installus και να τα απολαμβανει ο καθε τυχαιος. Το ιδιο συμβαινει με οποιαδηποτε μορφη πειρατειας.
(Δεν ειναι επι προσωπικου, απλα με την ευκαιρια αυτη ειπα καποιες σκεψεις μου).
Τελευταία επεξεργασία από: billidani7, 16/02/2011 - 16:33