ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗ SPRINGBOARD
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:04
ευχαριστωωωωωω....
Ad
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:05
καταρχας εχεις κανει jailbreak φιλε μου?Γεια σας παιδια, ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να αλλαξω εικονιδια στη springboard με καποια που εχω βρει στο διαδικτυο...εχω το 3g 8g ...και σε τι μεγεθος πρεπει να ειναι τα εικονιδια png
ευχαριστωωωωωω....
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:07
και βεβαια στην 4.2.1καταρχας εχεις κανει jailbreak φιλε μου?
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:10
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:15
θελω να βαλω τα δικα μου εικονιδια ασ πουμε για το email...στο theme που εχει τo iphone (μαυρο φοντο)...το winterboard το εχω κατεβασει...μπορεισ να με βοηθησειςκατεβασε το winterboard απο cydia και ευκολα θα μπορεις να εγκαταστησεις θεματα ετοιμα στη συσκευη σου...τωρα αν θελεις να φταξεις δικα σου εικονιδια να θυμσαι οτι πρεπει να ειναι σε μορφη png μεγεθος 59x59 και να τα τοποθετησεις στο αναλογο bundle
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:25
στη διαδρομη (μεσω ssh η οπουδηποτε browser) var/stash/applications.pwn θα βρεις ολα τα bundles των εφαρμογων που εχεις εγκαταστησει απο το cydia και καποιες defaultθελω να βαλω τα δικα μου εικονιδια ασ πουμε για το email...στο theme που εχει τo iphone (μαυρο φοντο)...το winterboard το εχω κατεβασει...μπορεισ να με βοηθησεις
τωρα αν θες να το κανεις μεσω winterboard δημιουργησε εναν φακελο στον υπολογιστη σου π.χ. theme.theme και ανοιξε τον...
μεσα εκει δημιουργησε εναν φακελο με ονομα bundles και ανοιξε τον επισης...και εκει θα δημιουργησεις φακελους με ονοματα για τα bundles που θελεις
τωρα παραδειγμα οπως ανεφερες για το email,το bundle του ειναι com.apple.mobilemail...επελεξε το εικονιδιο που θελεις και τοποθετησε το με ονομα icon.png στο bundle
την ιδια διαδικασια σε ολα μετα περνα το στη διαδρομη var/stash/themes.xxxx επελεξε το στο winterboard kai eisai ok...
για οτι απορια πες μου!
Τελευταία επεξεργασία από: Hidalgo23, 18/02/2011 - 21:26
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:28
Εισαι αψογος σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!στη διαδρομη (μεσω ssh η οπουδηποτε browser) var/stash/applications.pwn θα βρεις ολα τα bundles των εφαρμογων που εχεις εγκαταστησει απο το cydia και καποιες default
τωρα αν θες να το κανεις μεσω winterboard δημιουργησε εναν φακελο στον υπολογιστη σου π.χ. theme.theme και ανοιξε τον...
μεσα εκει δημιουργησε εναν φακελο με ονομα bundles και ανοιξε τον επισης...και εκει θα δημιουργησεις φακελους με ονοματα για τα bundles που θελεις
τωρα παραδειγμα οπως ανεφερες για το email,το bundle του ειναι com.apple.mobilemail...επελεξε το εικονιδιο που θελεις και τοποθετησε το με ονομα icon.png στο bundle
την ιδια διαδικασια σε ολα μετα περνα το στη διαδρομη var/stash/themes.xxxx επελεξε το στο winterboard kai eisai ok...
για οτι απορια πες μου!
Δημοσίευση 18/02/2011 - 21:29
Δημοσίευση 18/02/2011 - 23:44
δουλευει τελειαααα!!!!!Να σαι καλα φιλε μου!
Δημοσίευση 24/02/2011 - 19:18
Εστω οτι εχω βρει ενα εικονιδιο 59χ59 το οποιο θελω να το βαλω στο "Clock",εχοντας το winterboard και μη εχοντας ssh πως γινεται η δουλεια; Συγνωμη αλλα δεν την εχω πολυκαταλαβει τη διαδικασια..Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.
Δημοσίευση 25/02/2011 - 00:01
Δημοσίευση 25/02/2011 - 18:54
Δημοσίευση 12/04/2011 - 12:53
Δημοσίευση 13/04/2011 - 23:29
εγω κατεβασα απο cydia το Alt Icons και μου αρεσουν παρα πολυ τα εικονιδια του..υπάρχουν site με έτοιμα εικονίδια για αλλαγή?π.χ πακέτα εικονιδίων με έτοιμες τις διαστάσεις,διάφορες μορφές κλπ.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες