Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κόλλησε το iPhone - Τί κάνω;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
124 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:30

εφοσον εισαι στην 3.1.2 δε υπαρχει νεοτερη...α κανε καλυτερα full restor...δηλαδη κατεβασε αν δε το εχεις το firmware απο την αρχικη σελιδα του irhohellas σου προτινω με τον mozilla firefox γιατι με τον internet explorer θα κατεβει σαν rar και θα πρεπει να το μετανομασεις εσυ οχι να το αποσυμπιεσεις...και μετα εχοντασ=ς συνδεμενο το κινητο και ανοιχτο το itunew θαπατησεις shift +restore(εικονιδιο στο i-tunes) και θα γινει ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:30

Όταν πατήσεις να κάνει restore θα σου πει για restore & update μαζί..Μην σε αγχώσει όμως αυτό μιας και η νέα εκδοσή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη και ετσι θα σου κανει restore στην 3.1.2..

ezgif_com_crop_2.gif

#78   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:37

εφοσον εισαι στην 3.1.2 δε υπαρχει νεοτερη...α κανε καλυτερα full restor...δηλαδη κατεβασε αν δε το εχεις το firmware απο την αρχικη σελιδα του irhohellas σου προτινω με τον mozilla firefox γιατι με τον internet explorer θα κατεβει σαν rar και θα πρεπει να το μετανομασεις εσυ οχι να το αποσυμπιεσεις...και μετα εχοντασ=ς συνδεμενο το κινητο και ανοιχτο το itunew θαπατησεις shift +restore(εικονιδιο στο i-tunes) και θα γινει ....

Επειδη δεν το εχω ξανακανει..Το Firmware το κατεβασα.Γιατι Ομως?Οταν το πηρα ειχε την 3.1.2 ηδη..Το shift+restore δεν καταλαβα.Στο itunes μου βγαζει ενα παραθυρακι κ ρωταει να κανει restore.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#79   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:40

Πάτησε Ok και θα ξεκινήσει η διαδικασία από μονή της..Αν παρ ελπίδα σου βγάλει κάποιο error τότε θα χρειαστεί να ακολουθήσεις την μέθοδο shift+restore.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 01/02/2010 - 02:41

ezgif_com_crop_2.gif

#80   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:43

Πάτησε Ok και θα ξεκινήσει η διαδικασία από μονή της..Αν παρ ελπίδα σου βγάλει κάποιο error τότε θα χρειαστεί να ακολουθήσεις την μέθοδο shift+restore.

Σ'ευχαριστω πολυ Θαναση.Ολους σας για το χρονο σας.Παω να το κανω κ ο θεος βοηθος..

LG8ISzO.gif

#81   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:48

Να είσαι καλά φίλε μου.Ότι χρειαστείς αν κάτι δεν πάει καλά μας το λες.

Καλή επιτυχία.

ezgif_com_crop_2.gif

#82   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:59

To έκανα.Αλλα στο τελος μου βγαζει restore could not finish problem to network connection.Αλλα η συβδεση μου ειναι μια χαρα..

LG8ISzO.gif

#83   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 07:36

Κατέβασε από την αρχική σελίδα του iPhonehellas το firmware 3.1.2 .. Κατα προτίμηση με Mozilla .. Εάν δεν έχεις και το κατεβασεις με ie θα πρέπει να μετονομασεις το αρχείο από zip,rar σε .ipsw χωρίς extract .. Άνοιξε το iTunes και με πατημενο το shift στο keyboard πάτησε restore.. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επέλεξε το firmware που κατεβασες και πάτησε restore μετά blackrain rc3(www.blackra1n.com) και θα επανερθει .. Συγχρονισμό και έτοιμος!

#84   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2010 - 14:42

Το έκανα τελικά με Shift+Restore..Όλα καλά,αλλά πάλι απο την αρχή..Δυστυχως..Σας ευχαριστώ όλους..

LG8ISzO.gif

#85   kavouras5

kavouras5

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 13:23

Παιδιά καλησπέρα...

Σας παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας γιατι μάλλον το iphone μου έχει πρόβλημα...
Σήμερα το πρωί μου έκανε το εξής(το είχε ξανακάνει πριν απο 10-15 ημέρες περίπου)...
Μετά απο χρήση της συσκευής(μίλησα για λίγο στο τηλέφωνο) και ενω έσβησε η οθόνη φυσιολογικά
όπως κάθε φορά,έπειτα πάτησα το κουμπί να επανέλεθει και τίποτα...Μαυρίλα...
Τι πάταγα πολύ ώρα το home button τί όλα τα άλλα κουμπιά,τί συνδυασμούς καμία απόκριση...

Ξαφνικά μετα απο μια ώρα περίπου πατάω για πολύ ώρα το κουμπί και βλέπω το μηλαράκι...
Έβλεπα το μηλαράκι για περίπου 2 λεπτά και μετά το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά σα να μην
τρέχει τίποτα...

Να διευκρινήσω οτι είμαι στην εγγύηση...
Τί πρέπει να κάνω τώρα?
Να κάνω backup απο το itunes και restore και να τους το πάω(το πήρα απο το γερμανό) ή να μείνω
με το restore χωρίς το jb(τώρα έχω το 3.1.2 με jb σε 3gs) και να δω αν θα το ξανακάνει?
Ευχαριστώ πολύ!

#86   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/05/2010 - 13:32

Η συσκευη σου απο που ειναι αγορασμενη φιλε μου?Εαν ειναι απο Ελλαδα κανε του ενα restore στην 3.1.3 και δοκιμασε το ετσι για μερικες μερες.Παρε back up πρωτα σε οτι χρειαζεσαι και κανε set up as a new...

#87   kavouras5

kavouras5

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 13:47

Η συσκευή είναι απο Ελλάδα...
Αν κάνω restore στην 3.1.3 θα μπορώ μετά να ξαναπάω στην 3.1.2 για να κάνω jb?Γιατι αν θυμάμαι καλά
δεν υπάρχει jb για 3.1.3...

Επίσης αν κάνω set up as new θα χάσω το προηγούμενο backup μου με τα τηλέφωνά μου κτλ?
Ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να κρατήσω τουλάχιστον τις επαφές?(Έχω mac λειτουργικό)

Ευχαριστώ...

#88   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 13:49

Υπαρχει jailbreak και ονομαζεται Spirit φιλε μου το καινουργιο εργαλειο που το κανει.Μαλλον εχεις καιρο να μπεις στο φορουμ.
Spirit

Για Mac δεν γνωριζω καποιο προγραμμα φιλε μου.Καποιος που ξερει μπορει να σου πει σιγουρα.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 20/05/2010 - 13:49

#89   kavouras5

kavouras5

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 14:26

Όντως τώρα το συνειδητοποίησα οτι υπάρχει jb για την 3.1.3...
Και το spirit το κατέβασα υπάρχει και για mac...

Διάβασα και πολλές απο τις σελίδες με τις απορίες για το spirit...
Η μόνη απορία και αγωνία είναι πως να είμαι 100% οτι δε θα χάσω τα δεδομένα της συσκευής,κυρίως τις επαφές...
Απ ότι διάβασα κάνω backup απο το itunes πρίν κάνω το restore...
Όταν λέμε backup εννοούμε επιλογή της συσκευής στο itunes,δεξί κλίκ στη συσκευή και πατάμε backup..
΄Επειτα κάνουμε restore και μετά set up ως νέα συσκευή...

Απο εδω και πέρα εγω πρέπει να κάνω jb με το spirit ή να αφήσω τη συσκευή στην εργοστασιακή κατάσταση με το 3.1.3
για να δω αν δουλεύει καλά?
Στην περίπτωση που δεν κάνω jb μπορώ να κάνω restore απο το backup ώστε να έχω τουλάχιστον τις επαφές ή έτσι θα
προσπαθήσει να εγκαταστήσει εφαρμογές σε μη jb τηλέφωνο και θα κολλήσει το σύμπαν?

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου...

#90   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 14:30

Ναι φιλε μου ετσι οπως ειπες κανεις back up.Ναι μπορεις να κανεις restore back up αρκει να μην κανεις set up as a new...Οποιαδηποτε στιγμη και αν θες κανεις jailbreak φιλε μου.Στα Mac δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο οπως στα windows(οutlook,windows contacts) για τις επαφες?Πριν προχωρησεις σε οτιδηποτε σιγουρεψου για τα παντα...Εαν ειχα Mac θα μπορουσα να σου απαντησω αλλα δυστυχως δεν εχω...Τις σπασμενες εφαρμογες δεν θα στις περασει και θα σου βγαλει error αν η συσκευη ειναι καθαρη...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 20/05/2010 - 14:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3