iPad 2: Αυτές είναι οι τιμές πώλησης στην Ελλάδα
Δημοσίευση 24/03/2011 - 13:41
Πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες.
Ενδεικτικά, το iPad 1st gen σημείωσε εξαιρετική απήχηση στις +7 εβδομάδες που κυκλοφορεί επίσημα στην χώρα μας και συνεχίζει να πουλάει παρά την επικείμενη έλευση του iPad 2.
Οι πωλήσεις του iPad 1st gen στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα 8.000 κομμάτια! Το iPad 1 θα συνεχίσει να πωλείται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Όσον αφορά το iPad 2 η ζήτηση είναι τεράστια και ήδη έχουν σημειωθεί χιλιάδες προ-εγγραφές για την απόκτηση του.
Περισσότερα εδώ: iPad 2 - Eπίσημη παρουσίαση από την iSquare
Ad
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:00
μου ειπε οτι εφεραν μονο μερικα κομματια 16GB black wifi, 32GB Black wifi, 16GB Black wifi + 3G τους ειχαν μινει μονο 2 3G με 639 ευρω και μου ειπε να δωσω προκαταβολη τουαχιστον 230ευρω για να μοθ το κρατησουν να το παρω το σαββατο μετα της 1 το μεσημερι
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:07
Μολις γυρισα απο multirama πατρας
μου ειπε οτι εφεραν μονο μερικα κομματια 16GB black wifi, 32GB Black wifi, 16GB Black wifi + 3G τους ειχαν μινει μονο 2 3G με 639 ευρω και μου ειπε να δωσω προκαταβολη τουαχιστον 230ευρω για να μοθ το κρατησουν να το παρω το σαββατο μετα της 1 το μεσημερι
Αν μιλάς για το κατάστημα της Αγίου Ανδρέου είμαι ένα από αυτούς που κράτησαν το 16άρι wifi εδώ και αρκετό καιρό
Πήρα και γω τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπε ότι έχει μόνο ένα 16άρι wifi+3g. Μάλλον έκλεισες κάποιος το άλλο.
Εγώ πάντως είχα δώσει 100 Ευρώ προκαταβολή και δεν μου είπαν κάτι για την ώρα. Δηλαδή αν πάω πρωί πρωί δεν θα το έχουν;
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:23
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:38
Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:11
* iPad 2 32 GB WIFI - 579€
* iPad 2 64 GB WIFI - 679€
* iPad 2 16 GB WIFI + 3G - 599€
* iPad 2 32 GB WIFI + 3G - 699€
* iPad 2 64 GB WIFI + 3G - 799€
Τιμες Ιταλίας με ΦΠΑ 20%
Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:31
Το ξέραμε ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην ζήτηση η Apple , δεν είναι κάτι νέο .
Και εντέλει για μένα τουλάχιστον η αναμονή με επιβράβευσε στην περίπτωση του iphone4 καθώς γλύτωσα τα λεφτά μου από την αγορά μιας ελαττωματικής συσκευής (προσωπική άποψη) .
Ελπίζω σε αυτό το cooling period να βγουν στη φορά πιθανά προβλήματα (bleeding screens , yellow dots κλπ) του ipad2 για να επιλέξω αν αξίζει ή όχι .
Αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσω σε αγορά χωρίς κανένα άγχος και κυρίως χωρίς να τρώω στη μάπα το στυλάκι και την ξινίλα των τυχάρπαστων πωλητών .
Θυμάμαι τα ίδια σκηνικά με το iphone4 που στην αρχή το έπαιζαν όλοι "βαριά πεπόνια" και στο τέλος παρακαλούσαν γονυπετείς .
Αγοράστε έξυπνα και πάνω από όλα με σεβασμό στα χρήματά σας (ή των γονέων σας - για τους μικρούς μας συμφορουμίτες)
Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:38
+1Μη μου πει κανείς ότι αποτελεί γι'αυτόν έκπληξη που στην Ελλάδα πληρώνουμε περισσότερα από άλλες χώρες . Δεν συμβαίνει μόνο με την Apple , αλλά σχεδόν με όλα τα προϊόντα .
Το ξέραμε ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην ζήτηση η Apple , δεν είναι κάτι νέο .
Και εντέλει για μένα τουλάχιστον η αναμονή με επιβράβευσε στην περίπτωση του iphone4 καθώς γλύτωσα τα λεφτά μου από την αγορά μιας ελαττωματικής συσκευής (προσωπική άποψη) .
Ελπίζω σε αυτό το cooling period να βγουν στη φορά πιθανά προβλήματα (bleeding screens , yellow dots κλπ) του ipad2 για να επιλέξω αν αξίζει ή όχι .
Αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσω σε αγορά χωρίς κανένα άγχος και κυρίως χωρίς να τρώω στη μάπα το στυλάκι και την ξινίλα των τυχάρπαστων πωλητών .
Θυμάμαι τα ίδια σκηνικά με το iphone4 που στην αρχή το έπαιζαν όλοι "βαριά πεπόνια" και στο τέλος παρακαλούσαν γονυπετείς .
Αγοράστε έξυπνα και πάνω από όλα με σεβασμό στα χρήματά σας (ή των γονέων σας - για τους μικρούς μας συμφορουμίτες)
Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:40
ναι φιλε γι αυτο το καταστημα λεω...Δηλαδή αν πάω πρωί πρωί δεν θα το έχουν;
σας εγραψα οτι μου ειπαν ακριβως... τωρα δεν ξερω να σου πω κατι παραπανω!!! αμα σε βγαζει ο δρομος περνα δεν θα χασεις και τιποτα!!!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 15:49
Μη μου πει κανείς ότι αποτελεί γι'αυτόν έκπληξη που στην Ελλάδα πληρώνουμε περισσότερα από άλλες χώρες . Δεν συμβαίνει μόνο με την Apple , αλλά σχεδόν με όλα τα προϊόντα .
Σε μερικα σημεια δεν εχεις κ αδικο αλλα απο την αλλη οταν μια συσκευη ειναι ελλατωματικη με τα προβληματα που παραθετεις ειναι δεδομενο οτι θα σου την αλλαξουν δηλαδη αν εχει bleeding θεματακια θα σου δωσουν καινουργια οποτε δεν βρισκω λογο να μην αξιζει κατι για τετοιους λογους. Αν δεν την επιλεξεις για λογους π.χ. δεν μπορω να συνδεσω USB sticks επανω της ΟΚ αλλαζει το θεμα δεν σου κανει αυτο που πας να αγορασεις.
Τεσπα γενικα ειναι και θεμα γουστου κ προσωπικης επιλογης για αυτο κ σε καταλαβαινω αλλα δεν υπαρχει καλυτερο tablet αυτη τη στιγμη αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! ειδικα με 65000 native apps
Δημοσίευση 24/03/2011 - 17:06
Δημοσίευση 24/03/2011 - 19:52
1. Σάββατο πάω Ιταλία και σύμφωνα με τις τιμές που ανάρτησε ένας φίλος συμφέρει να το πάρω από 'κει. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την εγγύηση. Λογικά αφού η Ιταλία είναι μέλος της Ε.Ε. η εγγύηση έχει ισχύ και στην Ελλάδα, σωστά;
2. Γνωρίζει κανείς αν ο δέκτης του GPS στο iPad είναι ενσωματωμένος στο chip του 3g (όπως μου είπε ένας φίλος) οπότε εγώ που ενδιαφέρομαι να έχω και GPS πρέπει να κοιτάω το 3g και όχι το απλό wi-fi;
Καλώς να το δεχτούμε το gadget μας.
Δημοσίευση 24/03/2011 - 20:01
Δημοσίευση 24/03/2011 - 20:04
Δημοσίευση 24/03/2011 - 20:08
Καλησπέρα παιδιά. Δύο ερωτησούλες:
1. Σάββατο πάω Ιταλία και σύμφωνα με τις τιμές που ανάρτησε ένας φίλος συμφέρει να το πάρω από 'κει. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την εγγύηση. Λογικά αφού η Ιταλία είναι μέλος της Ε.Ε. η εγγύηση έχει ισχύ και στην Ελλάδα, σωστά;
2. Γνωρίζει κανείς αν ο δέκτης του GPS στο iPad είναι ενσωματωμένος στο chip του 3g (όπως μου είπε ένας φίλος) οπότε εγώ που ενδιαφέρομαι να έχω και GPS πρέπει να κοιτάω το 3g και όχι το απλό wi-fi;
Καλώς να το δεχτούμε το gadget μας.
Δες και εδω πριν αποφασισεις για το gps
Μετάδοση δεδομένων τοποθεσίας από το iPhone 4 στο iPad με το Personal Hotspot
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες