Πότε έρχεται η επόμενη παρτίδα iPad 2;
Δημοσίευση 28/04/2011 - 15:39
ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ ΟΛΟΙ !!
Ad
Δημοσίευση 28/04/2011 - 16:26
Έχω κάνει παραγγελεία με προκαταβολή για ipad 2 32 gb wifi λευκο από το golden-i εδω και 3 βδομαδες και ακόμα περιμενω τι μου προτεινεται να κανω ?
Να πας να πάρεις τα λεφτά σου και να κανεις βόλτες στα μαγαζιά και όπου το πετύχεις.
Έτσι απλά βρέθηκα με 32αρι wifi σήμερα το πρωί από istorm αλλά και ο φίλος που έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγαν δεν υπάρχει, ενώ εγώ ποσταρα ότι υπάρχει, πήγε μια βόλτα στο Κολωνακι και έφυγε με το 64αρι λευκό wifi !!!!!
Επειδή όμως το βαρέθηκα λέω να το δώσω !
Θα το εβαζα στρογγυλά ένα χιλιάρικο, αλλά επειδή δεν έχει 3G θα το βάλω 900 ευρώ.
Με ενδιαφέρουν και ανταλλαγές με γκαρσονιέρα στην Πλατεία Κολωνακίου.
Περιμένω νέα σας ;-) :
Sent from my iPad2 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 28/04/2011 - 16:30
Δημοσίευση 28/04/2011 - 17:42
Παιδια δηλαδη εχετε δωσει προκαταβολη κι αντι να καλυφθουν αυτες οι παραγγελιες πωλουνται τα κομματια χωρις κανενα preorder? Μονο και μονο για αυτο το λογο (αλλα και γιατι ειμαι εναντια στην προκαταβολη για ενα καταναλωτικο αγαθο) θα ακυρωνα την κρατηση.Έχω κάνει παραγγελεία με προκαταβολή για ipad 2 32 gb wifi λευκο από το golden-i εδω και 3 βδομαδες και ακόμα περιμενω τι μου προτεινεται να κανω ?
Επισης ειπα οτι ολως τυχαιως μετα την πρωτη κυκλοφορια της συσκευης 16αρι WiFi "απλο" δε φαινεται να εχει πουληθει (τουλαχιστον σε σοβαρες ποσοτητες, κι οχι 2-5 συσκευες).
Απλα επιβεβαιωνομαι κι οι λογοι ειναι προφανεις...
Τελευταία επεξεργασία από: vagreek, 28/04/2011 - 17:42
Δημοσίευση 28/04/2011 - 18:52
Απλά δεν καταλαβαίνω... κάποια πράγματα δεν τα χωρά το κεφάλι μου.
δηλαδή το istorm δεν έχει άλλες προπαραγγελίες... τις έδωσε όλες και τα έβαλε και στο ράφι ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν 3 βδομάδες ή έχουν 500 άτομα σε αναμονή;
έχει σίγουρους όσους έχουν δώσει προκαταβολή και εξυπηρετεί και κανάν άλλο;υπάρχει κάποιος που να έχει προπαραγγελία εκεί;
είχε πολύ λίγες προπαραγγελίες;
πήρε πολύ περισσότερα από τους άλλους;
έκατσαν τα μοντέλα;
και γιατί κάποιος να σου λέει πως δεν έχει τηλεφωνικά ενώ έχει;....
δεν μπορώ να δώσω καμία λογική απάντηση...
αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα
Δημοσίευση 28/04/2011 - 19:32
Καλησπέρα, πρώτο post αν και παρακολουθώ πολύύ καιρό διάφορα και τελευταία ότι έχει να κάνει με το ipad.
Απλά δεν καταλαβαίνω... κάποια πράγματα δεν τα χωρά το κεφάλι μου.
δηλαδή το istorm δεν έχει άλλες προπαραγγελίες... τις έδωσε όλες και τα έβαλε και στο ράφι ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν 3 βδομάδες ή έχουν 500 άτομα σε αναμονή;
έχει σίγουρους όσους έχουν δώσει προκαταβολή και εξυπηρετεί και κανάν άλλο;υπάρχει κάποιος που να έχει προπαραγγελία εκεί;
είχε πολύ λίγες προπαραγγελίες;
πήρε πολύ περισσότερα από τους άλλους;
έκατσαν τα μοντέλα;
και γιατί κάποιος να σου λέει πως δεν έχει τηλεφωνικά ενώ έχει;....
δεν μπορώ να δώσω καμία λογική απάντηση...
αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα
Δεν έχω κάποια εξήγηση αλλά ακριβώς το ίδιο με σήμερα, που μπήκα απ´ το πουθενά στο istorm και έφυγα με ένα ipad2, είχα κάνει όταν γινόταν ο κακός χαμός με το iPhone 4 !!!
Είχα στα χέρια μου το 4 και μέλη απο εδώ που ήταν τουλάχιστον 1 μήνα σε λίστες, το πήραν σχεδόν 1 μήνα αφού το είχα πάρει.
Δημοσίευση 28/04/2011 - 19:59
Μακάρι και σε μας τα ίδια
Δημοσίευση 29/04/2011 - 00:00
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 29/04/2011 - 00:04
Δημοσίευση 29/04/2011 - 07:35
Μάλλον έχεις το "μηλαράκι" της νυχτερίδας.
Μακάρι και σε μας τα ίδια
Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:20
Έχω παραγγείλει από κατάστημα ενός φίλου που βασικά τα περνούν από τον αντιπρόσωπο στην Κύπρο που τα παίρνει από τον αντιπρόσωπο στη Ελλάδα. Εφόσον ξέρω έχουν φέρει εντελώς λίγα κομμάτια για προβολή μόνο όχι για πώληση σε μεγάλα καταστήματα.
Δεν ξέρουν ούτε τους λένε ακριβώς πότε θα έχουν κομμάτια για να εξυπηρετήσουν προ-παραγγελίες που έγιναν πριν 1 μήνα!
Το κακό είναι ότι έχω πουλήσει ήδη εδώ για 1-2 εβδομάδες το παλιό μου iPad 3G 32GB κε περιμένω το καινούργιο, δεν αντέχω πλέον να κρατώ το φορητό υπολογιστή στο σπίτι, λόγο δουλείας είμαι 24/7 μπροστά από μια οθόνη και το iPad πραγματικά βοηθούσε στο σπίτι!
Παρεμπιπτόντως Κύπρο είναι λίγο πιο φθηνό λόγο διαφοράς Φ.Π.Α. ξεκινά από €479
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:21
Όλο 32Gb και 64Gb διαβάζω να πέρνουν όλοι και τίποτα άλλο.
Και αυτή η isquare μια ενημέρωση της προκοπής δεν δίνει. Σε 10 μέρες, σε 5 μέρες, σε 15 μέρες αμάν ρε παιδιά μπήκε Μαίος.....
Αν πάρει τίποτα το αυτί σας πάντως για 16αρι στείλτε μου ένα pm
Δημοσίευση 30/04/2011 - 07:13
Οι μόνοι που μας έδωσαν κάποιες ελπίδες για σήμερα είναι στο istorm. Όσοι πιστοί λοιπόν ξεκινηστε απο εκεί σήμερα. Πάρτε ένα τηλέφωνο ή πάτε στο κατάστημα με το άνοιγμα. Στη χειρότερη ένα καφέ στο dacapo θα είναι η παρηγοριά σας.
Δημοσίευση 30/04/2011 - 07:50
Δημοσίευση 30/04/2011 - 08:15
παρέλαβα εχθές ipad 2 3g 32gb απο document,ειχα πει ότι θα το βάλω για πούλιμα στην ιδια τιμή για να εξυπηρετήσω όποιον ήθελε για να μην περιμένει,δυστηχως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά στην πορεία μόλις έφτασα σπίτι.Δεν κρατήθηκα και το άνοιξα,οποτέ λόγο κεραυνοβόλου έρωτα θα το κρατήσω παιδια και δεν θα το πουλήσω οπως ελεγα ,και sorry για την αναστάτωση.
ειχε ακουστικα μεσα το ipad οου
Δημοσίευση 30/04/2011 - 08:21
Επειδή έχω αγοράσει iPad 10W USB Power Adapter ,εβγαλα μόνο το ipad απο τη συσκευασια και δεν κοιταξα.θα κατεβω στην αποθηκη που εχω το κουτι και θα σου πω πιο μετα,αλλα κατα 99,99% δεν εχει ακουστικα.ειχε ακουστικα μεσα το ipad οου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες