Έτοιμο και το δικό μου με την βοήθεια του rromeodim πως σας φαίνεται...?
Να σαι καλά φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια..;-)
Μπράβο και στους 2 πολύ ωραίο φαίνεται
Δημοσίευση 19/05/2011 - 15:38
Δημοσίευση 21/05/2011 - 10:46
εχω 2 ερωτησεις...
1. το weather widget το περασες ξεχωριστα στο θεμα και αν ναι πως? γιατι εγω που εβαλα το θεμα δεν μου το εμφανιζει ετσι..
2. με ποιο twek μπορω να βαλω 5 εικονιδια στο dock?
ευχαριστω
Δημοσίευση 21/05/2011 - 10:58
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δεν τα ξέρω καλά θα ήθελα μια βοήθεια:
Κατέβασα κι έβαλα το revi αλλά θα ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα. Αν μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται:
1) Θέλω να εξαφανίσω τελείως την εικόνα πάνω που βγαίνει και στην lockscreen και την homescreen
2) Στην lockscreen θέλω να εξαφανίσω το ένα από τα δύο ρολόγια που μου εμφανίζονται
3) Αν κρατήσω τελικά την πάνω εικόνα που λέει τον καιρό, πως βάζω τον κωδικό της περιοχής μου και ποιός είναι. Μένω Αθήνα, Παλαιό Φάληρο
4) Πως μπορώ να επάναφέρω το δικό μου wallpaper και στην lock και στην home?
5) Στο weather μου λέει internet connection required...
Ευχαριστώ
Διαβαζω οτι σε καποιους δεν ανανεωνει τον καιρο αν ειναι κλειστο το wifi...σε εμενα παντως με κλειστω wifi και κλειστο 3G βλεεπω οτι ανανεωνει κανονικα,,,,,τελικα τι γινεται με αυτο το θεμα??
Τελευταία επεξεργασία από: ipanbio, 21/05/2011 - 10:59
Δημοσίευση 21/05/2011 - 14:45
Eννοείς αυτό που έχω στην lock screen πάνω ακριβώς από το ξεκλείδωμα??Αυτό είναι από το intelliscreen το οποίο κατεβάζεις από cydia...Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο με περισσότερες λειτουργίες το lockinfo νομίζω...
Δημοσίευση 21/05/2011 - 14:48
Tα 1-3-5 είναι απαντημένα σε προηγούμενες σελίδες.Για το 4- Να βρεις στο wallparer που χρησιμοποιει το revi και να βάλεις το δικό σου στην θέση του (copy-paste και σα΄φως με το ίδιο όνομα) θα χρειάστεις ifile kαι photoshop...
Και wifi και 3g και σου κανει και update???Aδυνατον!!Για τσέκαρε κάθε πόση ώρα το έχεις ρυθμίσει να κάνει update.....
Δημοσίευση 22/05/2011 - 09:35
Off topic.Άλλαξε το μέσω του iFile φίλε μου ..
Δημοσίευση 22/05/2011 - 12:36
Δημοσίευση 22/05/2011 - 22:24
Δημοσίευση 24/05/2011 - 19:05
Δημοσίευση 24/05/2011 - 19:09
Εμενα γιατι μου το εμφανιζει ετσι το θεμα ρε παιδια οταν ανηγω φακελους;;; Επισης ξερει κανεις απο που μπορω να ρυθμισω καθε ποτε θα κανει ελεγχο για τον καιρο...
Ευχαριστω
Δημοσίευση 24/05/2011 - 19:26
για να σου ανοίξει σωστά τους φακέλλους σου δύο πράγματα μόνο μπορείς να κάνεις:
1) Ή κατεβάζεις το folder enchancer από το cydia
2) Ή κάνε το εξής κολπάκι: τράβηξε μία ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ φωτογραφία και όρισέ την ως background στην homescreen σου και ως εκ θαύματος τα πάντα μαύρα μετά!!!
Δημοσίευση 24/05/2011 - 19:38
Ναι αλλα στην home screen ειναι ολα κανονικα...
το folder enchancer τι ακριβως κανει;;;; Αυτο για τις ρυθμισεις του καιρου ξερεις απο που μπορω να το κανω;;;
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: bluehorizon71, 24/05/2011 - 19:39
Δημοσίευση 24/05/2011 - 19:52
το πρόβλημα εμφανίζετε ΟΤΑΝ ανοίγεις φάκελλο που έχει μέσα εφαρμογές και αυτό συμβαίνει γιατί το μαύρο background που βλέπεις στην homescreen σου είναι ρυθμισμένο να φαίνετε ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. αν θυμηθείς, το background που σου δείχνει όταν ανοίγεις φάκελλο είναι αυτό που χρησιμοποιούσες ΠΡΟΤΟΥ βάλεις το συγκεκριμένο θέμα.
σχετικά με τον καιρό δεν γνωρίζω
για το folder enchancer κάνε ένα search στο φόρουμ
Δημοσίευση 25/05/2011 - 15:25
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες