iPad 2 data plans: Cosmote vs Vodafone
Δημοσίευση 06/11/2011 - 02:49
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ad
Δημοσίευση 06/11/2011 - 10:03
Δημοσίευση 06/11/2011 - 10:32
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το πρόβλημα μου.Πριν λιγο καιρό αγόρασα ενα iPad 2 3G και αμέσως επισκέφτηκα ενα κατάστημα Γερμανός για να αγοράσω μια κάρτα What's up εχωντας στο μυαλό μου τα πακέτα που δίνουν με 3 ευρώ 60mb.όταν του το είπα του πωλητή γέλασε με υφακι και μου είπε ότι αυτά τα προγράμματα είναι μόνο γι κινητά και δεν προορίζονται για τα iPad 1 και 2.Η μονη λύση που μου πρότεινε ήταν να κάνω συμβόλαιο.Η ερώτηση μου είναι η εξής: παίζουν αυτά τα προγράμματα στο iPad 2 και αν ναι τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταρχάς φίλε μου μην εμπιστεύεσαι βλάκες υπαλλήλους (Γερμανού, Πλαισίου κλπ). Οι άνθρωποι ή δεν ξέρουν, ή θέλουν να πουλήσουν αυτό που θέλουν εκείνοι. Στην προκειμένη συμβόλαιο. Εγώ το καλοκαίρι, έβαλα καρτοκινητό της Vodafone, (αριθμό) και χρησιμοποιουσα Internet 1 € την ημέρα. Απ´ ότι είχα δει δε, στο site της Vodafone, μπορούσα να βάλω κάτι ανάλογο με αυτο που λες π.χ. 3 € 60 mb.
Δημοσίευση 06/11/2011 - 18:42
pontiarasγια το internet on the go με κάρτα μου μίλησε στην αρχή ο υπάλληλος χωρίς να προλάβει να μου πει πολλά και μόλις του έκανε νόημα ο ιδιοκτήτης του Γερμανού μου γύρισε την κουβέντα προς το συμβόλαιο.
Δημοσίευση 06/11/2011 - 19:02
Τώρα στο προκείμενο...βεβαίως και μπορείς να περάσεις είτε whats up είτε το ανάλογο της vodafone ή της wind.
H μόνη προυπόθεση να έχεις ενεργοποιήσει το internet και να έχεις κόψει τη κάρτα sim σε micro.
Δημοσίευση 06/11/2011 - 19:11
Παρακαλώ παιδιά, όσοι δεν ξέρουν να μην μιλάνε...κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
Τώρα στο προκείμενο...βεβαίως και μπορείς να περάσεις είτε whats up είτε το ανάλογο της vodafone ή της wind.
H μόνη προυπόθεση να έχεις ενεργοποιήσει το internet και να έχεις κόψει τη κάρτα sim σε micro.
Όπως τα λέει ο φίλος Νίκος είναι. Ούτε ρυθμίσεις χρειάζεται να περάσεις, ούτε τίποτα. Ολα γίνονται απο μόνα τους
Δημοσίευση 06/11/2011 - 19:15
Φίλε πήγαινε και ζητά κάρτα για Ίντερνετ όν δε γκοου! Τι θα σε πει? ότι δεν σε δινει? άντε με τους αχρηστους να πούμε!Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!Απ'ότι βλέπω οι απόψεις διίστανται όμως.Παιζει τελικά κάρτα απο κινητό με τα προγράμματα για mobile internet ή όχι? Αν ναι, konsttantinos εσύ σε ποιο ipad το έκανες και με ποιον τρόπο(ρυθμίσεις APN κλπ.);Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα what's up και να κόψω την κάρτα.Υπόψιν χωρίς να ξέρω αν παίζει ρόλο έγω έχω το Ipad 2.
pontiarasγια το internet on the go με κάρτα μου μίλησε στην αρχή ο υπάλληλος χωρίς να προλάβει να μου πει πολλά και μόλις του έκανε νόημα ο ιδιοκτήτης του Γερμανού μου γύρισε την κουβέντα προς το συμβόλαιο.
Δημοσίευση 06/11/2011 - 23:01
Δημοσίευση 07/11/2011 - 22:11
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες