Λοιπόν,απο οτι εχετε καταλαβει οσοι ασχολείστε και περιμένετε για unlock του iPhone 4(όπως εγώ) ο MuscleNerd και η Dev Team δέν εχουν κανένα νέο σχετικά με το Unlock(απλα λενε οτι το δουλέυουν).
Οπότε,επέιδή δεν βλεπω ουτε το καλοκάιρι να βγάζουμε τα 4αρια απο το συρτάρι...μπορούμε να παραγγείλουμε ομαδικά απο Ebay την Gevey
Κοιτάζοντας σήμερα βρήκα ενα τύπο και έχει προσφορά
10 Gevey + δωρέαν μεταφορικά = 194.90 ΔΟΛΑΡΙΑ δηλαδή 138.50 ΕΥΡΩ τελειωμένα
δηλαδή 13.85 θα κοστισει για καθένα απο τους ΔΕΚΑ
eBay Link
ο SELLER στο ebay εχει 98.7 feedback αλλα στις 10204 αγοραπωλησίες που εχει κανει φαίνεται μια χαρα
Λοιπόν κοιταξτε να δέιτε τωρα.Εγώ εχω eBay account και PayPal και δεν με νοιάζει να τα παραγγείλω απλα είμαι απο Κρήτη και για να σας τα στείλω θά ειναι φασαρία πιστέυω...οπότε αν υπαρχει κάποιος απο το Forum που να έχει 5-6 φιλους με κλείδωμένα 4αρια να τις πάρουν και τις υπόλοιπες να τις στείλουν και 20 ευρώ που να βγάλουν και ενα 5αρικο ξερω γω...

Άν πάλι βρέθόυν ατομα απο Κρήτη τα παραγγέλνω εγώ..

Τι λέτε...?
Παρακαλώ τους mods να βάλουν το Post στο καταλληλο Section γίατι δεν ήξερα που να το γράψω
Ευχαριστώ
Εdit by thanasis :
Ξεκαθαρίζω εκ μέρους της κοινότητας ότι όσοι αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην μαζική παραγγελιά αναλαμβάνεται εξολοκλήρου την ευθύνη των ενεργειών σας σε οποίο επίπεδο και να είναι αυτή και με όποιο αποτέλεσμα..
Σε καμία περίπτωση το iPhoneHellas και οι διαχειριστές ΔΕΝ εμπλέκονται στην όλη διαδικασία και δεν παρέχουν καμιάς μορφής υποστήριξη στην συγκεκριμένη διαδικασία..
Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι (και παραμένει) καθαρά πρωτοβουλία των μελών.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 02/04/2011 - 14:01