κοιτα εγω ειμαι στην 4.2.1 η οποια σε καποιους εχει αργεί απόκριση το wifi οπως επισης σε καποιους δεν βρισκει ολα τα δικτυα .Εγω το ελυσα με αυτο .Δοκιμασε το δεν χανεις τιποταΕυχαριστώ φίλε μου, για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, αυτή η εφαρμογή θα το λύσει το πρόβλημα; Το αντιμετώπισες και εσυ;

Το Untethered Jailbreak της 4.3.1 είναι γεγονός!
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:18
Ad
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:18
το sbsetings το κατεβαζεις απο το cydia. ψαξτο στο Search του cydia. ειναι μεγαλη διευκολυνση.Ευχαριστώ φίλε μου, για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, αυτή η εφαρμογή θα το λύσει το πρόβλημα; Το αντιμετώπισες και εσυ;
sbsettings;;;
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:19
δεν εχεις το sbsettings ?Ean οχι πρεπει οπωσδηποτε να το κατεβασεις απο cydia .H πιο must εφαρμογη σε j/b συσκευηΕυχαριστώ φίλε μου, για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, αυτή η εφαρμογή θα το λύσει το πρόβλημα; Το αντιμετώπισες και εσυ;
sbsettings;;;
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:23
με τα δαχτυλα που μεταφερεσαι απο εφραμογη σε εφαρμογη ?
gestarus??? καπως ετισ νομιζω λεγονται
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:24
Αν το πιστέυετε, είναι το 1ο μου iphone, και ακόμα ψάχνομαι. Έχω διαβάσει πολλά από το forum, αλλά μερικά θα μου διαφύγουνδεν εχεις το sbsettings ?Ean οχι πρεπει οπωσδηποτε να το κατεβασεις απο cydia .H πιο must εφαρμογη σε j/b συσκευη

Μέχρι τώρα είχα αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια 4 htc συσκευές, με πολλά tweaks

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:25
δεν ξερεις φιλε μου που εχεις μπλεξειΑν το πιστέυετε, είναι το 1ο μου iphone, και ακόμα ψάχνομαι. Έχω διαβάσει πολλά από το forum, αλλά μερικά θα μου διαφύγουν
.
Μέχρι τώρα είχα αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια 4 htc συσκευές, με πολλά tweaks,αλλά ήρθα στον σωστό δρόμο σιγά σιγά...

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:26
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:27
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:29
καλημερα! μια ερωτηση αυτα τα καινουρια κολπακια με την 4.3.1 πως γινονται στο ιπαντ?
με τα δαχτυλα που μεταφερεσαι απο εφραμογη σε εφαρμογη ?
gestarus??? καπως ετισ νομιζω λεγονται
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:30

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:33
καλα το ειπες δεν εκατσες στα αυγα σου.Μαλλον δεν εκατσε καλα το εργαλειο.Μηπως να το ξανα εκανες απο την αρχη?Καλημέρα παιδιά..... Σώστε με. έχω 3gs και πήγα εχτες το βράδυ να αναβαθμίσω από 4.2.1 σε 4.3.1.... (Δεν καθόμουν στα αυγά μου)!!!! Το έκανα πολλές φορές αλλά το cydia δεν έμπενε σωστά και για αυτό αποφάσησα να κάνω καθαρό restore της 4.3.1 και μετά να κάνω το jb. Από την ώρα που το έκανα αφενός δεν έχω καθόλου σήμα στο κινητό μου και αφετέρου στο cydia μου εμφανίζεται συνεχώς ένα μήνυμα με πράσινα γράμματα πάνω πάνω και μου λέει "Επαναφόρτιση". Όσες φορές και να το επέλεξα γυρνάει στην ίδια ακριβώς φάση. Τι κάνω
??
Οπως λεει και ο κωστας οτι δουλευει δεν το πειραζουμε.
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:33
Ελπίζω να είναι ειρωνική αυτή η ατάκα, γιατί δεν με βλέπωωω καλά. Κοιμάμαι τις τελευταίες 2 μέρες στις 5 το πρωί ψάχνονταςδεν ξερεις φιλε μου που εχεις μπλεξει

Τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω απο cydia λόγω wifi, αλλά ελπίζω μέχρι το απόγευμα που θα έχω πάει σπίτι να διασταυρώσω κι αλλες απόψεις για το θέμα μου (no offence

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:35
Καλημέρα παιδιά..... Σώστε με. έχω 3gs και πήγα εχτες το βράδυ να αναβαθμίσω από 4.2.1 σε 4.3.1.... (Δεν καθόμουν στα αυγά μου)!!!! Το έκανα πολλές φορές αλλά το cydia δεν έμπενε σωστά και για αυτό αποφάσησα να κάνω καθαρό restore της 4.3.1 και μετά να κάνω το jb. Από την ώρα που το έκανα αφενός δεν έχω καθόλου σήμα στο κινητό μου και αφετέρου στο cydia μου εμφανίζεται συνεχώς ένα μήνυμα με πράσινα γράμματα πάνω πάνω και μου λέει "This device is in the pending TSS queue" , "Επαναφόρτιση". Όσες φορές και να το επέλεξα γυρνάει στην ίδια ακριβώς φάση. Τι κάνω
??
Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:35
και που εισαι ακομα μιλαμε για τρελα ξενυχτια.Ελπίζω να είναι ειρωνική αυτή η ατάκα, γιατί δεν με βλέπωωω καλά. Κοιμάμαι τις τελευταίες 2 μέρες στις 5 το πρωί ψάχνοντας
.
Τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω απο cydia λόγω wifi, αλλά ελπίζω μέχρι το απόγευμα που θα έχω πάει σπίτι να διασταυρώσω κι αλλες απόψεις για το θέμα μου (no offence). Το μόνο που με καίει είναι μήπως είμαι μονο εγω απο το forum με αυτο το πρόβλημα...

Δημοσίευση 05/04/2011 - 10:36
καλα το ειπες δεν εκατσες στα αυγα σου.Μαλλον δεν εκατσε καλα το εργαλειο.Μηπως να το ξανα εκανες απο την αρχη?
Οπως λεει και ο κωστας οτι δουλευει δεν το πειραζουμε.
Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση.... Όταν λες να το ξανακάνω εννοείς να τρ΄λεξω μόνο το εργαλείο η να ξεκινήσω και να κάνω και restore πάλι΄;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες