δυστυχώς όχι.. xp exo... να κανω κανα reboot to pc;;;Γιώργο έχεις Mac να δοκιμάσεις με τον άλλο οδηγό....?
[Οδηγός] Jailbreak iPhone 4.3.1 για Windows με Redsnow....
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:53
Ad
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:56
Κατέβασε ξανά το iTunes και όλα τα προγράμματα από την αρχή και ξαναδοκίμασε αφού κάνεις restart τον υπολογιστή...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:57
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:07
Και κυρίως antivirus αν έχεις απενεργοποίησε το...
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:09
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:11
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:12
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:12
δεν ειναι εισαι σε αναμονη για να σωθουν τα shshΚαλησπέρα παιδιά σε όλους. Από εχτές το βράδυ ξεκίνησα και εγώ να κάνω J/B .... Το έχω κάνει άπειρες φορές και μου εμφάνησε πολλά λάθοι όπως την πρώτη φορά το εικονίδιο του cydia ήταν άσπρο και δεν άνοιγε καθόλου, μετά δεν είχα σήμα και άλλα τέτοια. Στο τέλος τα κατάφερα και όλα φαίνοντε σωστά αλλά συνεχώς βλέπω μέσα στο cydia επάνω επάνω με πράσινα γράμματα το μήνυμα "this device is in the pending TSS queue". Τι ακριβώς είναι αυτ΄΄ο; Είναι πρόβλημα και αν ναι τι λέτε να κάνω..... Ευχαριστώ. Από το πρωί ρωτάω αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει.
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:14
δεν ειναι εισαι σε αναμονη για να σωθουν τα shsh
Να είσαι καλά φίλε μου..... και εγώ ο αρχικαραγκιόζης από το πρωί τρέχω και ξανατρέχω το jb γιατί νομίζω ότι έχω πρόβλημα..... Περιμένω από ώρα σε ώρα να μου μείνει το τηλέφωνο στο χέρι. Να είσαι καλά.... Και τι πρέπει να κάνω για να σωθούν αυτά??
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:17
απλα περιμενεις σημερα -αυριο θα σωθουν μετα μεσω tiny τα ξανασωζεις ωστε με αυτα μπορεις καποια στιγμη να ξανα γυρισεις πισωΝα είσαι καλά φίλε μου..... και εγώ ο αρχικαραγκιόζης από το πρωί τρέχω και ξανατρέχω το jb γιατί νομίζω ότι έχω πρόβλημα..... Περιμένω από ώρα σε ώρα να μου μείνει το τηλέφωνο στο χέρι. Να είσαι καλά.... Και τι πρέπει να κάνω για να σωθούν αυτά??
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:19
Είσαι καταπληκτικός σε ευχαριστώ πολύ..απλα περιμενεις σημερα -αυριο θα σωθουν μετα μεσω tiny τα ξανασωζεις ωστε με αυτα μπορεις καποια στιγμη να ξανα γυρισεις πισω
Και κάτι άλλο. Εγώ ο πανηλίθιος γιατί "δεν ΄ήξερες δεν ρώταγες" δεν έχω κάνει κανένα backup. Τώρα που θα συγχρωνήσω με το itunes θα γυρίσουν τα πάντα όπως ήταν η θα πρέπει να κάνω κάτι?
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:19
εαν εκανες set up as new με sync θα παρεις πισω τα app σου και τις επαφες σου ,εαν υπαρχουν στο outlook του pc,θα χασεις ομως μηνυματα που ειχες .Εαν δεν εκανες set up as new τα παιρνεις ολα πισω αλλα ρισκαρεις να παρεις πισω και σκουπιδια απο προηγουμενο firmware εαν ειχες.Είσαι καταπληκτικός σε ευχαριστώ πολύ..
Και κάτι άλλο. Εγώ ο πανηλίθιος γιατί "δεν ΄ήξερες δεν ρώταγες" δεν έχω κάνει κανένα backup. Τώρα που θα συγχρωνήσω με το itunes θα γυρίσουν τα πάντα όπως ήταν η θα πρέπει να κάνω κάτι?
Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 05/04/2011 - 19:23
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:23
Λίγο πριν, έκανα για χιλιοστή φορά όπως προανέφερα πάλι "Ο Πήτουρας", restore από το itunes και ενώ μου έλεγε για χτεσινό backup που είχε κρατήσει μετά από τον τελευταίο συγχρονισμό που έκανα εχτές το βράδυ, εγώ του είπα, επειδή είχα διαβάσει κάποια posts άλλων παιδιών να πάει as new και έβαλα το τηλέφωνο από την αρχή. Τώραεαν εκανες
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:28
καλα εκανες κατ εμε.Τα apps σου με sync θα τα παρεις ολα πισω πατωντας αριστερα πανω στην συσκευη σου και με δεξι κλικ πατα transfer purchasesΛίγο πριν, έκανα για χιλιοστή φορά όπως προανέφερα πάλι "Ο Πήτουρας", restore από το itunes και ενώ μου έλεγε για χτεσινό backup που είχε κρατήσει μετά από τον τελευταίο συγχρονισμό που έκανα εχτές το βράδυ, εγώ του είπα, επειδή είχα διαβάσει κάποια posts άλλων παιδιών να πάει as new και έβαλα το τηλέφωνο από την αρχή. Τώρα
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:30
Τέλεια!καλα εκανες κατ εμε.Τα apps σου με sync θα τα παρεις ολα πισω πατωντας αριστερα πανω στην συσκευη σου και με δεξι κλικ πατα transfer purchases
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες